PET PET

Recenze ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát

Zobrazit katalog
ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát - Konektor

Recenze ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát

Zajímají Vás názory a recenze na ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát i vy.
249,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
Konektor byl naprosto skvělý. Je to dokonalý produkt pro lidi, kteří hledají kvalitní a spolehlivé řešení pro své síťové potřeby. Doporučuji.
Skvělá spolehlivost
Kvalitní zpracování
Vynikající výkon
0 ×Nahlásit
Miroslav, Malackyflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
Ťažšie sa zavádzajú kábliky
0 ×Nahlásit
Lukáš, Myjavaflag
Hodnoceno 05.11.2021, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
No takto, potreboval som tienene koncovky, a hladal som konkretne skladane, pracuje sa snimi pohodlnejsie a rychlejsie ked viete ako. Kedze pracujem s roznymi kablami hladal som koncovky ktore by boli vhodne aj na 5 aj na 6 kabel Toto co mi prislo je cele zle. Do beznej skladanej koncovky sa do toho maleho kusu ponavliekaju po jednom kabliky, potom sa to zrovna a zasunie po koniec konektoru, cvak a je hotovo. Tuto funguje ten maly kus len ako voditko. kabliky sa musia nechat za tym este minimalne pol centimetra trcat aby prisli tam kam maju. Dierky nie su samostane odskakane, ale su prepojene takze tensi 5kovy drot tam poletuje z jednej dierky do druhej, da sa to tam naukladat ale piplacka. Mam netienene koncovky do ktorych v pohode nacpem aj 5/aj 6 a toto mi nerbi. Dalsia vec je tieniaci drot.. pliesok nie je zahnuty az do koncovky (bezne ho popredu omotam a pred cvaknutim nacpem pod pliesok do koncovky) takze drotik musite dat pod tu zadnu cast, na ktoru su nutne bud specialne klieste alebo kombinacky :-) Ja na to klieste mam, moj plan bol koncovku zakrimplovat standardnymi kliestami, a zadnu cast s druhymi. A to prichadzam k poslednej veci. Pozor tento konektor nema zaistovaci plasitk ktory klieste pretlacia do izolacie. miesto toho je tam spájany tieniaci pliesok, a standrdne klieste ho tam rozdrvia. V konecnom dosledku som tam uspesne zalisoval 5kovy kabel, bohuzial to nakoniec trvalo dlhsie ako bezne neskladane koncovky, vyzera to otrasne, a krytkou to nie je mozne zakryt kedze sa tam kvoli uchyteniu kabla nevleze.
Tienena
Inak nic, proste koncovka
Skladanie odveci
Štandartdne kliešte ju rozdrvia
0 ×Nahlásit
Pavol, Košice - Košická Nová Vesflag
Hodnoceno 03.04.2021, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
Vyzera dobre, ale este som nepoužil, tak neviem presne zhodnotiť
Vyžaduje špeciálne kliešte bez lisovania držiaku kábla alebo jeho demontáž, ak to kliešte umožňujú
Bežné kliešte neumožňujú zalisovanie kovoveho držiaku káblu, to chce niečo špeci
0 ×Nahlásit
Martin, Bernoflag
Hodnoceno 23.08.2018, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
Na rozdiel od mnohych inych konektorov, ktore trdia, ze su cat6 tento naozaj je pre kategoriu6. Az na treti pokus som nasiel tento, do ktoreho sa zily naozaj zmestia
0 ×Nahlásit
Michal, Ivanka pri Nitreflag
Hodnoceno 17.01.2018, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
Má aj medzi kus ktorý najprv navlečiete na kábel a potom do koncovky
Žiadne
0 ×Nahlásit
Luděk, Praha 8 - Libeňflag
Hodnoceno 22.11.2016, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
kvalitní konektor
nic
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 24.10.2016, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
cena
1 z 10 koncoviek chybala jedna nozicka, co sa zareze do kablika
0 ×Nahlásit
Andrej, Voderadyflag
Hodnoceno 05.05.2016, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
splna poziadavky
Obrazok produktu je nespravny. Mal by tam byt obrazok konektoru s tienenim.
Ak by som si vyberal len podla obrazka, tak nekupim to co potrebujem.
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 5flag
Hodnoceno 03.05.2016, varianta ROLINE 10-pack OEM, RJ45, CAT6, STP, 8p8c, skládaný, na drát
Ověřený nákup
Běžný konektor RJ45 CAT6, vložka pro vedení vodičů, stínění.
Montáž na stole je v pořádku, v nepříznivé poloze je to cvičení fyzické i psychické. Doporučuji ověřit po montáži testerem.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací