Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Cenové bomby Alza pro firmy

Recenze ROLINE DVI - HDMI propojovací, stíněný, 10m

Zobrazit katalog
ROLINE DVI - HDMI propojovací, stíněný, 10m - Video kabel

Recenze ROLINE DVI - HDMI propojovací, stíněný, 10m

Zajímají Vás názory a recenze na ROLINE DVI - HDMI propojovací, stíněný, 10m? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 1147 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ROLINE DVI - HDMI propojovací, stíněný, 10m. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ROLINE DVI - HDMI propojovací, stíněný, 10m i vy.
699,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 2 - Vinohrady 23.12.2012
Kabel jsem potřeboval k notebooku, který měl HDMI výstup (HP 8730W) a spojit jej s monitorem, který má DVI vstup (EIZO CX240). Přestože má monitor HDMI vstup, přímé propojení HDMI-HDMI fungovalo jen do rozlišení 1920x1080. Po použití tohoto kabelu už mám konečně na monitoru 1920x1200 ;-)
funguje
Marie, České Budějovice 19.06.2014
Propojení PC (DVI - AMD Radeon HD 6550D) a TV (HDMI - fullHD 32" philips) je naprosto bez problémů :)
cena délka
Twister_301 10.04.2014
Odporúčam všetkým co potrebujú prepojiť DVI - Hdmi alebo Hdmi - DVI
Perfektný Kábel Funguje obojsmerne ja ho využívam na Prepojenie PS3 (Hdmi výstup) - Monitor Asus (DVI vstup). Len sa my zdá že za 10€ by ten kábel mohol byť Dlhší než 2m.
Zikmund, Ústí nad Labem 11 11.11.2014
Hodilo se ke starší plazmě.
Zákazník 09.11.2013
kabel propojovací :)
 
Oto, Liberec 30 28.04.2013
K propojení PC bez HDMI konektoru s HDTV monitorem optimalni.
Jindřich, Usti nad Labem 30.01.2013
Funguje bez problémů Podpora vysokého rozlišení Vcelku levný Podle statistiky se přibližně jeden z tisíce rozbije a zrovna já ho koupil (na to pozor, jak se někdy stane, že se přepne monitor zničehonic do režimu spánku a nejde to nahodit ani gamepadem, tak je to počáteční příznak toho, že se kabel začíná "rozbíjet". Zpočátku funguje odpojení konce od monitoru, časem to jde jenom reset ps3 a nakonec vůbec nic). :/
Lukáš, Brandýs nad Labem 12.03.2014
splňuje co má
Zákazník 22.07.2014
Pro časté odpojování bych příště zainvestoval do něčeho robustnějšího.
Zatím fungujeNízká cena Na straně s HDMI se mi u konektoru kabel začíná lámat (lezou drátky)
Firma, Plzeň 26 31.03.2014
Bohužel popojení notebooku ASUS a monitoru EIZO nezvládl. Po konzultaci s podporou EIZO objednána pevná redukce (konektor). Pak vše OK.
  Pro náš účel nefunkční.
123 ...
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací