Recenze ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m

Zobrazit katalog
ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m - Video kabel

Recenze ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m

Zajímají Vás názory a recenze na ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 125 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m i vy.

Uživatelské recenze

Milan, Moravský Sv. Jánflag
Hodnoceno 07.07.2020, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
spokojnosť, vhodné na 4k
trošku tuhší kábel, ale je to ok, pretože je tam aj LAN
0 ×Nahlásit
Eva, Praha 4flag
Hodnoceno 31.03.2020, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
kvalitní, odpovídá požadavkům
0 ×Nahlásit
Adolf, KLADNO - DUBÍflag
Hodnoceno 22.11.2018, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
KALITNÍ KONCOVKY, DOBRÁ OHEBNOST KABELU...
U TABLETU PO ZASUNUTĮ TROCHU PŘEKRÝVÁ OSTATNÍ USB NEBO AUDIO-JACK... ALE TO NENÍ CHYBA KABELU, SPÍŠE DPNEDOSTATEČNÝM ROZESTUPEM VSTUPŮ USB U TABLETU
0 ×Nahlásit
Markéta, Jílové-Sněžníkflag
Hodnoceno 26.02.2018, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Přenáší video i zvuk
Propojí PC s TV
0 ×Nahlásit
Magdaléna, Praha 8flag
Hodnoceno 19.02.2018, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Kable je naprosto tragický
Fungoval v pořádku cca týden, po měsíci už nefunguje vůbec
Koncovka se v platovém krytu podivně hýbe
Je náchylný na jakékoliv nepřesné vkládání - například pokud ho zapojujete maličko zespodu, začne se ohýbat - solidní kable by držel pevně
Je strašně tuhý
Doporučuji investovat o pár korun více a koupit kvalitnější zboží
0 ×Nahlásit
Renata, Chomutovflag
Hodnoceno 05.12.2017, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Klasický kabel, funguje.
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 4flag
Hodnoceno 08.05.2017, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Solidní provedení a funguje.
Tuhý jako prkno.
Naprosto se nelze na Alze vyznat ve značení HDMI kabelů. Dva naprosto stejných specifikací jsou označeny každý jinak a musíte pouze doufat, že to bude ten pravý co potřebujete. Existují jasné specifikace, jak by měly být koncovky a parametry značeny, ačkoli možných kombinací je mnoho. Ale za to ten šlauch nemůže.
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 8flag
Hodnoceno 29.04.2017, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Vše funguje jak má
0 ×Nahlásit
Sdružení klubů neslyšících dětí a mládeže, Praha 5flag
Hodnoceno 11.09.2016, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Propojení staršího mobilu s TV je vynikající
Žádné
0 ×Nahlásit
Michael, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnoceno 30.05.2016, varianta ROLINE HDMI High Speed s Ethernetem, propojovací, (HDMI M <-> HDMI M micro) 1m
Ověřený nákup
Funguje dobře
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 25
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací