Alzaboxy Stormred

Recenze Rollei Sportsline 65 modro-černý + pouzdro zdarma

Zobrazit katalog
Rollei Sportsline 65 modro-černý + pouzdro zdarma - Digitální fotoaparát

Recenze Rollei Sportsline 65 modro-černý + pouzdro zdarma

Zajímají Vás názory a recenze na Rollei Sportsline 65 modro-černý + pouzdro zdarma? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Rollei Sportsline 65 modro-černý + pouzdro zdarma. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Rollei Sportsline 65 modro-černý + pouzdro zdarma i vy.

Uživatelské recenze

Zakaznik 19.01.2017
vodotesný, nárazuvzdorný veľmi nízka kvalita vyhotovovaných fotografií fotografie sú v podstate nepoužiteľné (veľmi zašumené, veľmi slabá kresba jednotlivých objektov, veľmi slabé farebné podanie) nie je možné nastaviť expozičný čas (akceptovateľné vzhľadom na cenu zariadenia), čoho dôsledkom sú často rozmazané fotografie (najmä ľudí)
Ucan 27.08.2018
SUPER FOTOAPARÁT
Dobrá kvalita žadný
Zakaznik, Říčany u Prahy 09.07.2018
Koupeno k 6narozeninám jednoduché ovládání,skvělý dárek zatím žádné
Lenka, Krásná 27.12.2017
Pro děti perfektní škoda jen, že je k tomu není i nabíječka
Jana 30.10.2017
na to že je to podvodní foták, tak mile překvapil, dělá docela hezké fotky pod vodou a navíc je nárazuvzdorný
 
Luděk 30.10.2017
Za mne mohu zatím jen doporučit, za tu cenu luxusní podvodní foťák a hodně odolný proti pádu.
 
Petr 28.10.2017
Pořídili jsme jako druhý fo%ták dětem pro šnorchlování, ale jelikož fotky z něj vypadaj lépe než z našeho Canonu s podvodním pouzdrem, hned jsme h dětem zabavili.
Slučné fotky pod vodou cena
Jarda 27.10.2017
Levný kompakt, který krásně splnil využití co měl splnit - tj. vyblbnout se u moře a ve vodě v klidu nafotit fotky :)
 
Zakaznik, Plzeň (okr. Plzeň-město) 24.05.2018
Používáme rok a stále funguje Zkoušeli jsme i pod vodou a dělá celkem pěkné fotky Malý displej
Zakaznik 27.12.2016
za tu cenu pouzitelny fotak pre deti len 2 aaa baterky sa rychlo vybiju, hlavne pri pouziti blesku
12
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací