Valentýnské TOPky Valentýnské TOPky

Recenze Satfinder set- ukazatel síly satelitního signálu, zvuková signalizace, konektor F

Zobrazit katalog
Satfinder set- ukazatel síly satelitního signálu, zvuková signalizace, konektor F  - Měřič intenzity signálu

Recenze Satfinder set- ukazatel síly satelitního signálu, zvuková signalizace, konektor F

Zajímají Vás názory a recenze na Satfinder set- ukazatel síly satelitního signálu, zvuková signalizace, konektor F ? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 17 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Satfinder set- ukazatel síly satelitního signálu, zvuková signalizace, konektor F . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Satfinder set- ukazatel síly satelitního signálu, zvuková signalizace, konektor F i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Radek, Bezno 23.07.2014
Pro základní nastavení paraboly a zachycení signálu plně postačí.Je nutné mít základní znalosti satelitní techniky.
Miloš, Praha 9-Běchovice 11.05.2020
Pomáhá
Václav, Praha 7 - Holešovice 10.06.2017
Chce to trochu cviku, jinak ok. Nic.
Firma, Pardubice 24.02.2014
Super,rychle naleznete danou družici žádné
Jiří, Rýmařov 01.05.2017
Lze s ním snadno nastavit satelitní anténu, aniž byste museli vidět na TV. Stačí znát azimut družice v místě antény. S pomocí přiloženého kompasu a měřiče síily signálu zvládne i laik. Musí ovšem být zapnutý satelitní přijímač a připojený k němu koaxiální kabel. Žádné jsem nezjistil
Firma, Český Těšín 14.12.2012
rychlost dodávky, vše v pořádku
Tomáš, Praha 5 04.04.2022
Zkušenost s nastaveném antény zatím nemám, protože čekám na dodávku LNB.
  Sada není v platové etui podle obrázku, ale pouze v papírové krabičce. Konektor napájecího kablíku nedrží v satfinderu, musí se trochu upravit. Jedna propojovací pružinka bateriového boxu nebyla řádně snýtována, bylo nutné ji opravit.
Jiří, JIRKOV 28.05.2017
Kompletní set Nepoužitelný kabel. Z jedné strany velký závit a z druhé strany zcela bez závitu.
Martin 15.05.2015
Funguje Signalizuje kazdu druzicu, takze podpora dalsej osoby na naladenie tej spravnej nie je nutna, ale urcite je potrebna:-)
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací