Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Nejvýhodnější doručení domů Partnerská odběrná místa Česká pošta
dnes nebo zítra dnes nebo zítra 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny
Black Friday je zpět a s ním až 80% slevy! Nepropásněte ideální čas na nákup, nyní navíc s dopravou zdarma!

Recenze Sencor SBL 2200WH bílý

Zobrazit katalog
Sencor SBL 2200WH bílý

Stolní mixér 300W, Pulse, 2 láhve z 0.6/0.3l materiál Tritan, nádoba, víčko i nože vhodné do myčky, adekvátní náhrada za silvercrest smoothie mixer

4,7
Hodnotilo 41 uživatelů
5 32x
4 6x
3 1x
2 0x
1 2x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Marie, Praha 4 - Nusle 13.03.2018
levné rozmixuje rychle hladce, i mrkev nic
Filip, Náchod 1 15.11.2016
Dvě nádobky a i VÍČKA Super cena
Aleš, Kolín 2 30.03.2017
cena vzhled lehká manipulace, ovládání ne vždy břity rozkrájí vše, co by měli, časem ale přijdete jak na to
Zakaznik 23.04.2018
za ty peníze super nenašel jsem
Pavel, Praha 9 17.04.2018
Design a funkčnost
Ivan, Praha 6 14.04.2018
Levné, dostačující, super 👍 Nic
Petr, Karlovy Vary 1 21.03.2018
Perfektní. Za ty peníze jsem s ním velmi spokojený :-) Žádné.
Martina, Veselí nad Lužnicí - Veselí nad Lužnicí II 20.03.2018
Vse bez problemu funguje.
Helena, Praha 10 - Vršovice 15.03.2018
výborný za tuto cenu
Vojtěch, Radslavice 31.01.2018
poseká i vysočinu, na Mírův tataráček :D dobře se umývá funkcionalita splnila očekávání při tomto poměru cena a výkon žádné
Zakaznik, Hostivice 22.11.2016
mixuje
Radana, Přerov 4 28.04.2018
Spokojenost,za ty peníze, super.
David, Praha 26.02.2018
skvělě funguje, přesně podle očekávání
Dana, Kladno 1 28.10.2017
dobrá cena, spokojenost zatím žádné
Jakub, Dymokury 17.01.2018
Včera jsem koupil, dnes jedu vrátit. Z ničeho nic přestal fungovat, prostě klasický výrobek od SENCOR.
Nízká cena Design Smrdí Nefunguje
Zuzana, Bohumín 02.02.2018
Bezvadné, kdybych věděla dřív, že existuje pojem "smoothie mixér", netrápila bych se s elektrickými odšťavňovači, které jsou zbytečné pracné na údržbu a ještě k tomu zbytečně eliminují dužinu, která je právě to nejzdravější. Tady mám ze čtyř pomerančů 3 dcl, u odšťavňovače jsem ze stejného počtu pomerančů měla pár kapek, což bylo zbytečné plýtvání ovocem. Snadná a rychlá údržba mi dala chuť do každodenní přípravy smoothie - umyjete jedno kolečko a láhev po vypití obsahu. Nečeká váš žádné pracné mytí odšťavňovacích kopulí nebo sítek, ze kterých nejde dužina ven. Veliké plus je také to, že šťávu mám rovnou v láhvi, ze které se pije. Nemusí se tak nic přelívat z odměrek, což zase zbytečně nechává k ladu dužinu po stěnách odměrky. Hodily by se nám ještě láhve, na českém trhu již ale skončil jejich prodej. Docela se bojím o černé ozubené rotační kolečko, na které se láhev napojuje - je z gumy a viditelně se "sjíždí".
Valentýna 13.03.2017
  Neposeká ani pořádně jablko, natož mrkev, si to můžu rovnou nakrájet na kostičky do smoothie
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB3
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi