AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze SENCOR SFS 1001GR

Zobrazit katalog
SENCOR SFS 1001GR - Elektrický kráječ

Recenze SENCOR SFS 1001GR

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SFS 1001GR? U nás má zatím hodnocení 3,3 z 5 hvězdiček od 34 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SFS 1001GR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SFS 1001GR i vy.
709,-
Skladem > 5 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník, Praha 10 31.12.2013
Na chléb je super a jiné měkčí potraviny Tvrdé salámy jdou ztuha,ale za tu cenu ujde
Jiří, Praha - Klánovice 21.07.2016
kompaktní malý výkon, na čerstvý chleba nestačí
Martina, Praha 04.06.2018
  Nedrží na podložce Neustálé držení dvou tlačítek pro chod Zasekává se ostří v polovině plátku Nesouhlasí nastavení tloušťky plátku Měkký plast Po pár minutách se začne přehřívat Špatný přístup pro čištění
Zakaznik 20.08.2016
Šikovný pomocník na chalupe za rozumnú cenu nič
Monika, Praha 5 - Zadní Kopanina 23.03.2015
Je naprosto super ;) Nemá žádné nevýhody
František, Praha 21 21.01.2022
Jednoduché nastavení sirky. Jednoduché čištění rezneho kotouče. Celkem bezpečný. Velice ostrý nůž. Hůře se čistí tělo krajece. Sunka zapadava do mezery mezi podavací deskou a krajecem a jde dost špatně vyndat. Je třeba při práci držet vypínač. Chápu ze je to kvůli bezpečnosti ale tím pádem stále tlačítek proti rezanemu výrobku a postrkujete kraječ po ploše. A chybí Vám tím pádem druhá ruka na odebírání nakrajenych kusů. Celkem pomaleji reaguje nastavení tloušťky. Občas nevím jestli přidávám nebo ubírám.
Roman, PRAHA 10 21.11.2020
Snadné obsluhování možnost nastavení a hlavně se dá krájet vše ,
Petra, Kojetín 25.10.2016
dobrý,nízká cena
Zákazník, Jihlava 27.12.2022
  Velká mezera u krájecího kotouce - nedokrajuje.
Zákazník, Hýskov 29.07.2022
Ani jeden Horší kráječ jsem snad ještě neměl. Absolutně tupý kotouč, chleba se jím musí doslova procpat a má tendenci upižlaný krajíc vtahovat zpět na posuvnou desku. Od Sencoru už nic nechci!
12
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací