MS hokej BOOST JBL

Recenze SENCOR SFS 1001GR

Zobrazit katalog
SENCOR SFS 1001GR - Elektrický kráječ

Recenze SENCOR SFS 1001GR

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SFS 1001GR? U nás má zatím hodnocení 3,4 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SFS 1001GR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SFS 1001GR i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Dušan, Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta SENCOR SFS 1000WH
Ověřený nákup
Vrátené, neodporúčam
Pri krájaní to slabo bralo, akoby bol kotúč tupý
po chvíli sa začalo z krájača dymiť. Dym šiel z vnútra prístroja a vychádzal von cez vypínač krájača
0 ×Nahlásit
Marie, Praha Zličínflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup
po pár použití při krájení odešlo ozubené kolečko na pohánění nože je z plastu. Kráječ jsem vychodila.
0 ×Nahlásit
Peter, okr žilinaflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta SENCOR SFS 1000WH
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
je sklapatelny vdaka tomu si nenakrajate salamu ako by ste si predstavovali aj spracovanie je uplne mizerne nema cenu ani 2€!!! Strašny stroj neda sa na nom pohodlne krajať ide viac ako 2minuty a motor smrdí. Nehovorim ked salamu tahjate ku sebe tak tahate aj cely stroj do strany nikdy viac
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Krajnéflag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta SENCOR SFS 1000WH
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojnost
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 20.07.2023, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrý.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Solniceflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup
Dobře krájí
Zabírá málo mista
Nic
0 ×Nahlásit
Jana, Chotilskoflag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
skladný
vzhled
těžký
krájí ztuha
prkénko je malé
ovládací tlačítka se špatně mačkají (možná je to jen o zvyku, mám ho teprve 14 dní)
0 ×Nahlásit
Karel, Jihlavaflag
Hodnoceno 27.12.2022, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup
Velká mezera u krájecího kotouce - nedokrajuje.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.07.2022, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup
Ani jeden
Horší kráječ jsem snad ještě neměl. Absolutně tupý kotouč, chleba se jím musí doslova procpat a má tendenci upižlaný krajíc vtahovat zpět na posuvnou desku.
Od Sencoru už nic nechci!
0 ×Nahlásit
Zákazník, trnavaflag
Hodnoceno 19.06.2022, varianta SENCOR SFS 1001GR
Ověřený nákup
Dnes som si prevzala krajac . Tešila som sa lebo doma si robím šunku a len s nožíkom krájať som nechcela ( hrubé platky) tak som si ho objednala a teraz ľutujem ,skoda penazi nestal veľa ale teraz peniaze pôjdu do kosa co v tejto dobe tiež nie je sláva p i dvoch malých deťoch. kebyze toto viem radšej priplatim na vrátenie tovaru . platky ak chcem nakrájať tenšie nez0.5 odkoji mi asi polovicu lebo netlačím dosť ale keď zatlačim ohyna sa ten krajač . mm tiež nie sú presne točím a tocim a nič az ked s ním točím ako s potenciometrom sa to ako tak nejak upraví . na chlieb je to male a to nechcem ani vedieť co to bude zo zeleninou a syrom . suchu salámu ani neskúsim lebo je tvrdšia a asi by som to pokazila kebyze pritlačím. za mňa veľké veľké sklamanie . radšej priplatiť za drahší stroj a nie toto .
žiadna pevnosť ( " rozheglané )
zlá manipulácia
pri tenšich platkoch nie je cele kolečko šunky co je veľká škoda , do 0.5 trhá šunku a od 0.5 je ok ale už je hrubá
zle čistenie
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 20
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací