AlzaPlus+ AlzaCafé

Recenze SENCOR SKS 5020WH bílá

Zobrazit katalog
SENCOR SKS 5020WH bílá - Kuchyňská váha

Recenze SENCOR SKS 5020WH bílá

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SKS 5020WH bílá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 348 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SKS 5020WH bílá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SKS 5020WH bílá i vy.
299,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Lukáš, Praha 4 - Háje 05.02.2016
Mám již dlouho a naprosto praktická. Nikde nic nepřekáží, tlačítka dotyková. Přítelkyně teď všechno dělí na půl opravdu do posledního gramu a když má jedno pití 307 ml a druhé 300 ml, takl se mě ptá, jestli chci víc nebo míň :D Když chcete vážit velkou věc, tak nevidíte na displej. Trošku dřív se vypíná.
Zákazník 19.10.2014
vhodný pomocník do kuchyně
přesnost váženímalé rozměry
Tomáš, Praha 6 - Břevnov 24.04.2015
průhledný střed, pod který lze dát třeba recept více druhů vážených jednotek extrémní spotřeba baterie, cca 1 knoflík na měsíc provedení dotykových tlačítek je mírně řečeno nešťastné váha od čonga fungovala mnohem lépe a na dvě tužkovky vydržela několik let
Michal, Praha-Zličín - Třebonice 24.06.2017
Váží :-) "za ty prachy" asi nic
Zakaznik 07.08.2015
Cena Design Presnosť Výdrž batérie
Firma, Ústí nad Labem 17.06.2014
funguje jak má, vše OK.
Zákazník 10.06.2014
skvělý pomocník za dobrou cenu
funkčnost velikost vzhled nic
Josef, Praha 18.04.2014
elegantní přesná cena
Zákazník, Praha 3 31.05.2022
Povedený design Čitelný displej Kompaktní rozměry Dne návodu je nutné skladovat ve vodorovné poloze, takže zabírá místo
Zákazník, Vlašim 08.03.2022
Je to váha - funguje Kvalitní zpracování Indikace vybité baterie s dostatečným předstihem - když je vybitá už moc, váha se nezapne ani na několikátý pokus. Nemělo by se tedy stát, že se v průběhu vážení baterie vybije a přístroj vypne Při nečinnosti se sama vypne Čísla na displeji jsou dobře vidět Při nečinnosti se vypíná možná až příliš brzy. Je nutné mít vše připravené.
123 ...
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací