Nakupování budoucnosti Cestování s dětmi

Recenze SENCOR SWK 1780

Zobrazit katalog
SENCOR SWK 1780 - Rychlovarná konvice

Recenze SENCOR SWK 1780

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SWK 1780? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SWK 1780. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SWK 1780 i vy.
799,-
Skladem > 5 ks u partnera
4,6
Hodnotilo 49 zákazníků
Napsat recenzi
5 32 ×
4 13 ×
3 2 ×
2 2 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 08.11.2013
Co jsem si objednala to mám, za nízkou cenu dostupný a velice pekný
pekný design chybí vnejsí prehled kolik je v konvici vody
Firma, Kosmonosy 16.05.2017
Dělá co má a vypadá fakt jako ty konvice, když jsem byl malej.
Václav, Přerov 30.11.2015
design hluk
Miroslav, Plzeň 11.08.2015
Po čtyřech letech co jsme měli doma tu samou jsem rád že jsem ji sehnal na Alze znovu.A až za 4 roky odejde tak si ji koupime zase :-)
Zákazník 15.06.2015
hezky tvar
Firma, Praha 5 02.06.2015
Vaří vodu. Na čaj i před podlitím masa. Neselhala, spolehlivá. Kvalitní filtry, žádný plast, který při zahřátí zapáchá. Nejsou. Pro moderní lidi je to design out. Pro mě je pěkná.
Zákazník 07.01.2015
Dělá to co dělat má, ohřeje vodu a při zalévání kávy nebryndá.
je dost velkádobře se držídobře se z ní nalévá voda do hrnku nic
Anna 11.03.2014
Perfektní rychlovarná konvička - rychlá a objemná. Jediný zápor je asi to, že přes materiál není vidět hladina vody a kdy už voda vře - chybí mi tu nějaký průzor na "šmírování" bublinek při varu :)
Zákazník 04.10.2014
netradiční konvice za pár kaček
Super retro styl Nemá vodoznak
Zákazník 22.08.2014
Chtěla jsem konvici s velkým objemem, což tahle maximálně splňuje. Design je velmi uspokojivý. Trošku mi vadí, že není ukazatel naplněnosti zvenku, ale jen zevnitř, ale na to si člověk rychle zvykne.
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi