Den dětí Ona Dnes

Recenze Solight DT27

Zobrazit katalog
Solight DT27 - Měřič spotřeby

Recenze Solight DT27

Zajímají Vás názory a recenze na Solight DT27? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 97 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Solight DT27. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Solight DT27 i vy.
419,-
Na cestě > 10 ks

Uživatelské recenze

Zdeněk, Říčany 30.01.2019
Přístroj funguje dobře, ALE nesmíte se řídit přiloženým papírovým popisem. V něm je uvedeno, že uvnitř přístroje jsou dvě baterie, které jsou odděleny izolačním páskem od kontaktů. Pásek se má vytáhnout. K tomu je třeba odšroubovat čtyři šroubky, vytáhnout pásek a podobně postupovat při výměně staré baterie. Šroubků je ale pět, a hlavně, mají atypickou hlavu, ke které nenajdete doma šroubovák. Neměli ho ani v dobře zásobeném železářství, takže nakonec jsem koupil sadu bitů Wolcraft za 339,- Kč! Přístroj jsem otevřel, dvě baterie v něm nebyly, pouze jedna válečková, která vypadala, jako by byla zasunuta mezi dvě postranice. Chtěl jsem ji vyjmout, abych vypátral izolační pásek. Šlo to ztuha a nakonec se ukázalo, že baterka je připájená a já jsem ji utrhl. Šel jsem do Alzy s prosbou o zprostředkování opravy. Alza se zachovala velice kulantně a přístroj mi vyměnila. Takže: neotevírejte přístroj a zapněte jej do zásuvky. Já jsem připojil na zkoušku žárovku a začal jsem zadávat cenu energie podle papírového popisu. Displej se objevil, ale je dost slabý. Je dobře vidět při osvětlení ze spodní strany, ale to pro mě není problém, slouží to dobře účelu, pro který jsem přístroj koupil. Hodnoty napětí, proudu a účiníku nejsou v rozporu s udanými Watty. Víc se bez přístrojů nedá ověřit. U popisu toho přístroje se nově objevil odkaz k jeho popisu na internetu a v tomto popisu už není ten nesmysl s rozšroubováním přístroje atd. Takže staženému popisu je možno konečně věřit.
Po několika sekundách se objevil displej a všechno funguje dobře. Neotvírejte přístroj, viz výše. Dávám 4 hvězdy za mizerný papírový popis. Přiložený papírový popis je na začátku úplně špatný, viz výše.
Tomáš, Jablonec nad Nisou 22.01.2020
Vše funguje jak má
Jirka 23.06.2021
Možná vadný kus, nevím. U topného tělesa 280W ukázal 790W. U adaptéru 2W ukazoval 7,9W . kosínus fí udával nesmyslné hodnoty.
Přehledný displej Nepřesné měření
Vladimír 16.06.2021
NEDOPORUČUJI! Používal jsem ho velmi málo po dobu tří měsíců. Měřil jsem krátkodobě pouze sedm malých spotřebičů (příkon W). Jednou spotřebu pomalého hrnce, který má maximální příkon 200 W. Když jsem ho pak následně chtěl použít, ukazoval nesmysly, jako, že mám v síti 270 volů, další parametry neukazoval vůbec. Když jsem ho opatrně vyresetoval, nerozsvítil se ani displej a ke všemu se tlačítko pro rerset nějak uvolnilo do nepřirozené polohy a nešlo ani zmáčknout. Je viět, že se vyrábí velmi nekvalitní šmejdy na pár použití. Nelíbilo se mi na něm, že při dalším, opakovaném měření se musí přístroj vyresetovat a znovu nastavovat!!! Nemá tlačítko pro vymazání poslední naměřené hodnoty a když chcete změřit jiný spotřebič, hodnoty se dále načítají. To nemá logiku... Dnes snad navrhují děti, nebo se záměrně vyrábí nekvalitní výrobky??? Měřák jsem vyreklamoval.
 
Firma, Plzeň 23 18.06.2019
  zboží je nefunkční budu reklamovat
Zákazník, Praha 4 17.02.2022
Spokojenost
Firma, Praha 10 - Strašnice 09.11.2021
Měří přesně aktuální hodnoty(volty, ampéry, frekvenci, účinník) Měří přehledně spotřebu (při poklesu pod 2W se zastaví čas = měří čas tedy opravdu jenom při spotřebě => lepší pro účely vašich počtu. Např. u ledničky je to velká výhoda) Hodnoty umí zobrazit i po odpojení ze sítě (má malou baterii) Podsvícení by byla super vlastnost, obzvláště když je zásuvka u země se špatnou dostupností. Bohužel zatím podsvícení u tohoto modelu není.
Michal, Jablonec nad Nisou 31.10.2021
cena funkce snadné ovládání
Jiří, Náchod 31.10.2021
dobře zpracované displej čitelný zabudovaná baterie
Jiří, Miroslav 25.10.2021
Cena/vykon
123 ...
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací