Léto s Alzou Týden kojení

Recenze Sony Alpha A6000 černý + objektiv 16-50mm

Zobrazit katalog
Sony Alpha A6000 černý + objektiv 16-50mm - Digitální fotoaparát

Recenze Sony Alpha A6000 černý + objektiv 16-50mm

Zajímají Vás názory a recenze na Sony Alpha A6000 černý + objektiv 16-50mm? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony Alpha A6000 černý + objektiv 16-50mm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony Alpha A6000 černý + objektiv 16-50mm i vy.
16 490,- 13 890,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 48 zákazníků
Napsat recenzi
5 30 ×
4 12 ×
3 3 ×
2 2 ×
1 1 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Daniel 06.09.2020
Pokud neplánujete koupit jiný objektiv, tak rozhodně NEDOPORUČUJI !!!. Tento setový objektiv je vysloveně tragédie, což dokládá skutečnost, že se nepoužitý běžně dá bazarově koupit už od 2000,-Kč. To už pak radši např. Panasonic GX9, který má seťák velmi dobrý. Jediná výhoda tohoto objektivu je jeho malá velikost a stabilizace, která ovšem také není nic moc. Nejdostupnější "SUPER" kvalitu zde docílíte se SIGMOU 16mm f/1.4 DC. S tímto objektivem se dostanete do zcela jiné fotografické galaxie. S ohledem na chybějící stabilizaci není tento objektiv úplně vhodný na video, byť zaostřování zvládá i zde excelentně. Bohužel se pak přidává (většinou) ještě potřeba zoom objektivu a náklady rapidně narůstají.....
Senzor je totožný jako ve vyšších třídách alfa přístrojů. vysloveně špatný setový objektiv nemá 4K video
Robin, Plzeň 05.01.2019
Pro začátek perfektní Lehký, skladný, snadno ovladatelný, komunikuje s mobilem pro ovládání a přenos fotek S lepším objektivem z něj lezou opravdu nádherné fotky 3 hodiny focení na koncertě a ještě zbylo cca 40% baterie.
Monika, Prostějov 14.08.2018
doporučuji
Pavel, Praha 3 - Žižkov 17.01.2016
Kvalita foto výstupu lepší (hlavně šum) než moje Canon 50D zrcadlovka. Velmi nízký šum při natáčení videa v špatných světelných podmínkách (vánoce u stromečku), než starší Sony kamera. Malá výdrž na baterii, nicméně je to v porovnání s starou zrcadlovkou s baterry packem.
Václav 21.07.2015
Jako vlastník NEX-5 s plnou (tehdejší) výbavou APS-C objektivů byla volba jasná. Upgrade HW a použitelnost E-objektivů. Ty jdou navíc upgradovat na použití s hlavní předností aparátu (hybridní systém fázového ostření). Chtělo by to krytku na LCD display jako povinná součást výbavy.
Tomáš, Praha 4 29.12.2015
Naprosto úžasný fotoaparát s jedinou chybou což je nedostatek objektivů. naštestí se objektivy už začínají objevovat takže problém bude snad +- vyřešen.
 
Michaela, Praha 9 - Letňany 24.01.2020
i napriek kitovemu objektivu robi krasne fotky, pre laika profi, kvalitne spracovanie rychle ostrenie moznost dokupit objektivy sklopenie displeja do fazy selfie
Firma, Praha 5 11.10.2015
veľmi skladný a šikovný do ruky ostré fotografie rýchly veľmi vysoká kvalita videa prehľadné menu ak stojí osoba, za kterou je okno, fotoaparát nie je schopný zaostriť niekedy sa nevie rozhodnúť na čo zaostrí 5hodinové nabíjanie akumulátora o kapacite 1080mAh je tragické
Firma, Mnichovo Hradiště 17.09.2015
Mechanická odolnost Velikým zklamáním je přístup firmy SONY, pokud jde o registraci produktu. Označení ČR za zemi mimo svět "se kterou se nekomunikuje" je pro mě důvod proč si další nákupy této značky rozmyslím...
Lukáš, Brno 19.05.2018
Perfektní fotky a zpracování velká spousta ovládacích prvků Hodně možností nastavení Popruh na krk místo poutka na zápěstí Není kovový jako vyšší model 6300 cena ale za kvalitu se platí
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi