Léto s Alzou Cestování s dětmi

Recenze Sony CyberShot DSC-W830 fialový

Zobrazit katalog
Sony CyberShot DSC-W830 fialový - Digitální fotoaparát

Recenze Sony CyberShot DSC-W830 fialový

Zajímají Vás názory a recenze na Sony CyberShot DSC-W830 fialový? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 63 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony CyberShot DSC-W830 fialový. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony CyberShot DSC-W830 fialový i vy.
3 490,- 2 990,-
Na objednávku do 7 dnů
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 63 zákazníků
Napsat recenzi
5 41 ×
4 16 ×
3 4 ×
2 2 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 01.07.2014
Chtěla jsem malý foťák na výlety. Kvalita fotek, videa i panorama je skvělá a určitě doporučuji! Je lehký a skadný. Samozřejmě nepatří mezi nejlepší, ale pro začátečníky jako jsem já je perfektní.
Kvalita fotekVejde se do každé kapsyPanoramaCena
Zákazník 25.03.2015
Chcel som malý kompakt ktorý bude vždy pripravený odfotiť to, čo potrebujem. Foťák má automatický režim, kde stačí namieriť a stlačiť spúšť. O všetko potrebné sa postará elektronika. Čiže niečo pre foto antitalent, ako som ja. Obrázky vyzerajú veľmi slušne. Optická stabilizácia obrazu funguje OK. Aj pri maximálnom zoome je obrázok ostrý Na pripojenie nieje štandartné mini/ mikro USB, ale extra uc-E6 usb kábel. Takže zase o kábel k nabíjačke viac a ak sa ho podarí zabudnúť - smolík - nanabijem, nestiahnem obrázky....
Richard, Praha 2 - Vinohrady 03.09.2015
Přijemný design, jednoduché ovládání. Lehký, skladný, 8násobný zoom je výborný. Přes výhrady, které uvádím dole, si myslím, že jako rodinný foťák na občasné akce svůj účel dostatečně splní. Nesmírně pomalý, na vytvoření fotky čekáte v řádu sekund, a deklarovaná funkce, která má minimalizovat otřesy při focení, zde prostě není. Ale jak jsem pochopil, v této levnější třídě mezi 2-3mi tis. Kč, jsou uvedené nedostatky i u ostatních značek zcela standartní.
Eva, Uherské Hradiště 6 25.06.2015
malý, lehký, cena za dlouhou dobu ostří, pomalý
jana.ocetnikova@seznam.cz, Brno 05.05.2017
Super fotáček pro amatéry na dovolenou nebo takové to domácí focení :) malinký, jednoduchý na obsluhu, rychlé reakce, jsme velice spokojení. Fotky krásné, ostré. Doporučuji.
 
Tomáš, Nová Paka 20.04.2017
Pro amatérské domací focení je naprosto přijatelný. Foto má perfektní barvy, dobře ostří a nemá přehnaně moc funkcí takže je rychlí a přehledný. Dá se rychle přepnout na točení videa jenž má také velmi dobrou kvalitu (samozřejmě 4K to není, ale koukatelné to je i na velké TV). Baterie má vcelku dobrou výdrž (dá se dokoupit rezervní). V balení je kabel do PC současně i s nabíječkou. Jediné co jsem vypozoroval je, že uložení jedné fotky po stisknutí tlačítka není nejrychlejší a občas se může stát, že rychle po sobě nevyfotíte, ale je to cca 2 sec což pro domácí použití bohatě postačí. Doporučuji dokoupit Paměťovou kartu a pouzdro, jenž není součástí.
Firma, Praha 4 14.09.2015
Velice malý, ale jednoduchý a stylový foťák s překvapujícím rozlišení.
Firma, Havířov 1 29.11.2016
kompaktní
Aleš, Kolín 07.10.2016
Malý, vejde se všude pro nenáročné Lepší než mobil :-D preferoval bych k produktu nějaký kryt
Sandra, Praha 8 - Libeň 17.06.2016
poměr cena vs kvalita, pěkné fotky horší kvalita fotografií ve tmě
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi