Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Konec podpory Windows 7

Recenze Sony Xperia XA1 Dual SIM Black

Zobrazit katalog
Sony Xperia XA1 Dual SIM Black

Mobilní telefon 5.0" IPS 1280x720, procesor MediaTek helio P20 Octa Core, RAM 3GB, interní paměť 32GB, MicroSDXC až 256GB, Dual SIM, fotoaparát 23Mpx + 8Mpx, A-GPS, 3G/LTE, Android 7.0

4,4
Hodnotilo 52 uživatelů
5 31x
4 13x
3 4x
2 2x
1 2x
1 000+ zákazníků již zakoupilo

Uživatelské recenze

Díno 23.05.2018
Mám již cca půl roku, mohu jen doporučit 👍. Vydrž baterie každodenní použití, večer jsem tak na 40 až 30%. Dobíjím obden nebo denně.
Je to SONY. Perfektně padne do ruky. Je rychlý. Bez sekání. Rychlé nabíjení. Příjemné ovládání. Foťák opravdu fotí krásně. Super vychytávka je, když se dvakrát zmáčkne tlačítko zapínání, hned se spustí foťák 📸. USB C. Displej je čitelný a ostrý, funguje i v úplném kraji. Selfie kamera je hodně širokoúhlá. Platby pomocí NFC. Navigace, GPS se hned chytí. Špatně se shání ochranné sklo, se zaoblení.
Firma, Stod 24.04.2018
Bohužel po 14ti dnech od koupě nefunguje displej, resp. tlačítka blízko kraje jako P a Q apod. na klávese a bez toho bohužel nelze psát a samozřejmě vše co se odehráva na kraji jako posun stránky atd....
rychlé nabíjení Rychle nefunkční
Martin, Malšice 19.06.2018
Tvar, zpracování Vyladění systému, Sony aplikace Displej, citlivost a jeho nastavení 2x Sim + mikroSD karta V balení slabší nabíječka, umí se nabít i rychleji :-)
Irena, Plzeň 23 13.06.2018
Velmi odolný Slot na dvě Sim i na paměťovou kartu
Jan, Praha 9 16.05.2018
velmi dobrá odolnost Odolný i v chemickém prostředí USB-C Kvalita je mnohem větší oproti ceně/ Ergo víc muziky za stejnou cenu
Štěpán, Ústí nad Labem 1 23.02.2018
Vybíral jsem telefon v sekci Dual sim a s paměťovou kartou, kde dnes není zrovna veliký výběr. Před nákupem jsem se obával výdrže baterie, která ovšem vydrží celý den i při náročnějším používání. Od foťáku očekávejte spíše normální fotky. Jediné co bych vytkl jsou navigační tlačítka umístěné na displeji i když dole na černém rámečku je pro ně místo dost.
Výkon/cena rychlý procesor výdrž baterie velikost telefonu umístění navigačních tlačítek
Hana, Spořice 09.12.2017
Hezky design, vse funguje vyborne, neseka se. Fotak dela opravdu hezke snimky. Baterie pri beznem provozu vydrzi cca 2- 3 dny. Dve sim funguji naprosto bez problemu. Ma celkem 3 sloty, takze 2 sim a pametovka. Celkove jsem mile prekvapena, za ty penize super kauf. Trochu problem sehnat pouzdro, kvuli hranatemu tvaru. Proste s vyberem moc nepocitejte, ale je to detail, telefon je super. Nenasla jsem moznost nastavit pro jazdou sim jine vyzvaneni, pouze pro jednotlive volajici. Ale stale hledam.
Kateřina, Praha 5 - Stodůlky 10.12.2018
rychlý malý vydrží více jak den při běžném používání nabíjí se rychle
Izabela, Trinec 19.09.2018
rychly bez chyby,elegantní
Marie, Litoměřice 1 12.08.2018
S mobilem jsem naprosto spokojená, vyhovuje mým požadavkům. Je rychlý, spolehlivý, neseká se. Moc se mi líbí tato barva. Drží se dobře v ruce. Zatím nic
Firma, Havlíčkův Brod 1 04.03.2018
vše mi naprosto vyhovuje perfektní hudební přehrávač žádné
Vladimír, Havířov 1 29.01.2018
kromě baterie vše v pořádku slabá baterie
Radmila, Opava 5 30.12.2017
skvělý foťák, velký displej, telefon jak má být, prostě Sony :)
Zakaznik, Čelákovice 22.09.2018
  Příliš široké horní a dolní okraje
Přemysl, Krušovice 13.09.2018
i po roce stále slušně vybavený telefon s androidem 8, 3GB RAM a dobrým foťákem foťák moc na rohu, už jsem se odnaučil tam strkat prst, ale takových 50 fotek mám s ukazováčkem závidím lidem čtečku otisků palců v létě na sluníčku IPS display hůř čitelný
Firma, Otice 29.08.2018
rychlost za me jsem rad,ze ma lem - lepe se mi drzi v ruznych situacich, nez full displeje bez lemu 2xsim + pametova karta bezproblemova datova spojeni,rychlost navigace vydrz 1 den pri velmi aktivnim pouzivani, pri beznem 1,5 - 2 dny fotak prumer, dle rozliseni se tvari,ze by mel fotit lepe...
Veronika, Praha 10 - Záběhlice 13.07.2018
Vše OK, ale co mě štve, že se na klávesnici hrozně špatně píše. Oproti Samsungu je to rozdíl. Krajní písmenka se nechtějí napsat, kurzor přeskakuje....no prostě, než napíšu nějaký text, to trvá :(
Michal, Praha 1 - Staré Město 22.03.2018
Pěkný design prostředí a ikon Rychlost Ergonomie a ovladatelnost Problémy s Wifi (odpojování a chyby při dalších pokusech o připojení) Na to, že to jen 5 palců je mobil zbytečně objemný - velké a nevyužité rámečky nahoře a dole. USB-C
Martin, Malšice 07.05.2019
Tvar, zpracování Vyladění systému, Sony aplikace Displej, citlivost a jeho nastavení 2x Sim + mikroSD karta nízká citlivost displeje na vertikálních krajích (jsou zaoblené), což omezuje funkčnost některých aplikací nebo neumožňuje jejich použití :-(
Věra 20.09.2018
Nejhorší telefon, který jsem kdy vlastnila. Asi po měsíci jsem začala mít problém s displejem hlavně v okrajových částech. Nefunguje P nebo vrchní část displeje. Displej celkově špatně reaguje na dotyk ale na okrajech nefunguje vůbec. Často se sekají aplikace, nebo se nedá připojit na WIFI, nebo na Bluetooth v autě. Za tu cenu jsem nečekala žádné zázraky, ale přístroj byl po chvilce prakticky nepoužitelný.
 
Korrinek 06.07.2018
Dostal jsem telefon jako služební a vcelku jsem se na něj těšil, dle informací a promo popisu. Ovšem má pár chyb, a tou hlavní je signál, často vypadává, mnohdy nejde spojit hovor, až na poněkolikáté. Fotoaparát absolutně zklamal a rámečky v horní a dolní části displeje? Proč..
Stylově vypadající telefon. Zaoblené hrany na displeji až do boku. Hardwarové tlačítko fotoaparátu. USB-C konektor. Duální SIM (nejedná se o hybridní slot,takže je možné mít 2 SIM a 1 SD kartu). V menu rychlý. Špatně dostupná GSM síť, špatně spojení hovorů (žel nejsem sám s tímto typem telefonu). Rámeček dole a nahoře je tristní, ubírají z displeje dobrý 2cm. Kvalita fotek neodpovídá promo popisu a rozlišení (špatně vyvažuje bílou, často jsou fotky přepálené nebo naopak tmavé). Sony si do něj vkládá nepříjemné "XPERIA" aplikace které stále vyskakují (nelze je smazat).
Firma, Praha 7 29.10.2017
Sedne do ruky, jednoduchá obnova ze starého Sony Zatím nic
Miroslava, Lovčice u Kyjova 23.05.2018
vzhled rychlý dobře se s ním manipuluje lehký supr foťák
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi