Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
Pečení? To dáme! Vánoční trháky

Recenze STELL SHO 1029

Zobrazit katalog
STELL SHO 1029 - Stropní držák

Recenze STELL SHO 1029

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 1029? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 1029. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 1029 i vy.
679,-
Skladem 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník, Olomouc 06.06.2013
drží na strope a projektor ešte nespadol ak váš projektor nie je dokonale vyvážený, bude sa neustále pomaličky posúvať - nakláňať obraz do boku. nutnosť cca každý týždeň napravovať.
Milan, Český Brod - Liblice 07.04.2017
v sadě hmoždinky i šrouby pro uchycení žádné
Lukáš, Praha 8 23.08.2016
maximum moznosti k uchyceni
Daniel, Olomouc 12.08.2015
Robustní provedení Umožňuje umístění projektoru těsně pod strop, což je neocenitelné tam, kde jsou stropy nízko.
Luboš, Vendryně 18.03.2015
levny dobre drzi lehce polohovatelny
Martin, Hodonín 08.01.2015
Vhodný držák pro ST projektory na krátkou vzdálenost Za tu cenu, super
Martin, Praha 14.12.2014
nejnižší držák na trhu robustní, kvalitni provedení
Josef, Jesenice u Prahy 14.04.2014
jednoduchá montáž tuhá konstrukce výborný poměr výkon cena spousta různých šroubků v balení pro přišroubování promítačky
Zákazník 14.01.2014
Dobrý produkt za dobrou cenu.
Snadná montáž, veškeré potřebne montážní příslušenství. Jako jeden z mála ukožňuje zavěsit těsně pod strop.
Firma, Praha 5 02.01.2014
Dobrý universální držák. Potřeboval bych ještě trochu větší úroveň zklopení, ale stačí.
12
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací