Valentýnské TOPky Bazarové zboží

Recenze STELL SHO 2051 SLIM

Zobrazit katalog
STELL SHO 2051 SLIM - Držák na TV

Recenze STELL SHO 2051 SLIM

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 2051 SLIM? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 438 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 2051 SLIM. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 2051 SLIM i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jiří 30.06.2015
Robustní,dobře řešený výrobek který zdá se beze strachu unese i velkou TV. Během 3.měsíců jsem již tento výrobek objednal podruhé i pro syna. No,nechtěl bych aby mě to spadlo na nohu.
Karel, Orličky 25.11.2013
stabilní široké možnosti nastavení univerzální způsob zajištění vertikálního naklánění je dost nešťastný, chce to někoho s menší rukou
František, Vstiš 08.01.2019
Naprosto tuha a stabilní konstrukce u polohování a to i při plném vysunutí žádné kývání ani vibrace za mě 110% ocekavani Jednoduché finální dorovnání po připevnění na zed Přiložené vodováze bych nevěřil lepší použít vlastní ale to je detail člověk kupuje držáka a ne vodovahu
Jan, Keblov 19.06.2017
udrží i slona možnost naklopení/otočení je dostatečná instalaci zvládnete v jednom člověku, i když doporučuju mít k dispozici pomocníka
Milan, Lanškroun 04.05.2016
skvělý, vyhovuje ve všech ohledech
Dušan 12.04.2015
Pomer ceny a kvality je super (v porovnaní s alternatívnymi držiakmi iných výrobcov nemá chybu). Kvôli hmotnosti držiaku spolu s TV som sa bál zavesiť to na sadrokartón, no keďže som pod sadrač dal až tri stojky (prehnane veľa) a použil "Moly" hmoždiny 6x52, drží ako prizváraný (pri cca 50 kg skúšobnej záťaži žiadny náznak nestability). Rôzne variabilné nastavenia Škoda, že ho nerobia aj v bielej farbe - aspoň som ho nenašiel.
Richard, Praha 4 24.11.2019
opravdu festovní provedení přibalena vodováha
Zdeněk, Drnovice 21.04.2016
pevný a robustný doladění vodovážné polohy mohla by být přibalena vrtací šablona
Pavel, Fryšták 10.12.2018
robustní konstrukce 6x vrut do stěny dvě ramena na naklápění od stěny a do stran, 55" televizi drží jak přibitou v doma nyní už drží druhou televizi 12° náklonu rychlá instalace hmoždinky (M10x80) na vruty (M8x90) v balení jsou méně kvalitní (jinak bych dal 5*) ne vždy dobře chytily, doporučuji pořídit kvalitnější pro větší jistotu, investice par desítek korun za to stoji
Jana, Svatý Mikuláš 20.04.2017
nosnost kvalita v balení je všemožný montážní materiál a vodováha po zavěšení televize se lehce obrazovka sklopila o pár stupňů dolů i přes snahu zafixovat ji v horní poloze, ale nic hrozného přiložená vodováha je jen orientační od výrobce velmi utažené imbusy v pohyblivých ramenech..takže manipulace s větší 65" televizí je obtížná
123 ...
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací