Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Výhodné nákupy pro živnostníky

Recenze Sunar Kapsička Cool ovoce Pomeranč, banán, sušenka 12× 120 g

Zobrazit katalog
Sunar Kapsička Cool ovoce Pomeranč, banán, sušenka 12× 120 g - Kapsička pro děti

Recenze Sunar Kapsička Cool ovoce Pomeranč, banán, sušenka 12× 120 g

Zajímají Vás názory a recenze na Sunar Kapsička Cool ovoce Pomeranč, banán, sušenka 12× 120 g? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 67 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sunar Kapsička Cool ovoce Pomeranč, banán, sušenka 12× 120 g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sunar Kapsička Cool ovoce Pomeranč, banán, sušenka 12× 120 g i vy.
329,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Zákazník 23.07.2022
Ovocné kapsičky jsou výborné na cesty, protože jsou v praktickém balení. Jsou chutné a plné ovoce.
 
Simona 25.04.2022
Kupujeme jako zdravou svačinku, zasytí a skvěle chutnají.
 
Zákazník 19.02.2022
Oblíbená značka kapsiček, seženeme je všude, syn je má moc rád.
 
Jíťa 26.09.2021
Praktické balení, výborná chuť i složení. Syn kapsičky miluje, kupujeme je často.
 
Petra 20.08.2021
Praktické balení, BIO, oceňuji, že tam není přidaný cukr.
 
Stella 17.05.2021
Výborné kapsičky, na procházku a výlet je to ideální svačinka. Navíc mají výborné složení.
složení balení dcerka si baští sama
Marika 28.03.2021
Kapsičky od Sunaru kupuju celoročně, ale teď na jaře jsou ideální jako svačinka na delší procházky. Dcerce navíc moc chutnají, zasytí ji a je spoojená, že kapsičku baští sama. Chválím i složení!
sunar ideální svačinky praktické balení
Leona 17.03.2021
Kapsička zasytí a dcerce krásně padne do ručiček. Chválím složení - bez přidaného cukru a bez konzervačních látek, tak výborné složení jiná značka nemá.
výborná chuť
Petra Malá 19.02.2021
Kupujeme rovnou toto velké balení, protože dcerka kapsičky miluje. Já jsem spokojená se složením a praktičností. Kapsička je ideální do dětských ruček a dá se opakovaně uzavřít.
výborné super složení
Zakaznik 14.09.2020
Více druhů Bez cukru Skvělá cena
123 ...
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací