Léto s Alzou Všude vedro, doma ne

Recenze Tefal GC 205012 Minute Gril

Zobrazit katalog
Tefal GC 205012 Minute Gril - Elektrický gril

Recenze Tefal GC 205012 Minute Gril

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal GC 205012 Minute Gril? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 141 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal GC 205012 Minute Gril. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal GC 205012 Minute Gril i vy.
1 999,- 1 759,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 141 zákazníků
Napsat recenzi
5 105 ×
4 31 ×
3 4 ×
2 1 ×
1 0 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Praha 4 - Braník 15.11.2018
Kvalitní zpracování Rychle se rozehřeje Odtoky na tuk - je potřeba pořád hlídat a vždy dát nějakou mističku i např. jen na šťávu při dělání toastů. Jinak nateče na stůl.
Vojtěch, Litoměřice 25.02.2014
Desky jsou velice lehce omýt Pohodlná údržba a obsluha Napadá mějedině asi cena, na to jak je to jednoduché zařízení
Radek, Liberec 6 04.12.2017
Skladný (lze postavit na výšku). Lehká údržba - plotny lze vyjmout a umýt v myčce. Lze použít jako příklopný gril nebo rozevřít na velkou grilovací plotnu. Při postavení do vertikální polohy má tendenci se otevírat.
Miroslav, Kladno 4 18.02.2016
výkonný a rychlý gril, výhoda je možnost odejmutí grilovacích ploten a vložení do myčky nemá misku na odtok tuku bez ukazatele teploty, pouze 3 stupně nastavení nemá možnost uzamčení při přenosu, aby se gril neotevřel nemá vypínací tlačítko, musí se vytáhnou ze zásuvky
JANA CHOUROVÁ 23.04.2015
GRIL NÁM BYL DOPORUČENÝ A MASO JSME OCHUTNALI UŽ PŘED NÁKUPEM. POTŘEBUJEME UDĚLAT MASO RYCHLE A BEZ VELKÉHO PŘEPALOVÁNÍ.NEVYZKOUŠELI JSME JEŠTĚ VŠECHNY MOŽNOSTI.
MASO JE Z GRILU CHUTNÉ, Š´TAVNANÉ A HOTOVÉ ZA PÁR MINUT. NEJSOU
Martin, Klenčí pod Čerchovem 21.07.2020
krásné provedení zatím žádné
Marek, Hory 07.02.2019
Rychlý Lehce omyvatelny Plotýnky jdou do mycky Kanalek na odkapani tuku Při zvedání víka jde pára kolem rukojeti
Šimon, Praha 06.01.2018
Funguje jak má
Jitka, Praha 04.12.2017
Již další v domácnosti nic
Eliška, Kladno 18.07.2017
vše perfektní nic
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi