Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Kafe na Alzáka!

Recenze Tiché roky

Zobrazit katalog
Tiché roky

Elektronická kniha - Nový román úspěšné české autorky vypráví o rodině, v níž vedle sebe lidé jen žijí, ale vlastně se vůbec neznají. - autor Alena Mornštajnová, 296 stran

Ihned ke čtení
Cena s DPH 229,-
4,8
Hodnotilo 20 uživatelů
5 18x
4 0x
3 2x
2 0x
1 0x
500+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Miroslav, Kuřim 18.05.2019
ještě dodávám, jméno autorky je zárukou vysoce kvalitního čtení, a opravdu tomu tak je
Jana, Praha 4 - Michle 15.05.2019
Všechny knihy A.M. mám ráda. Doporučuji
Erika, Praha 5 14.05.2019
Knihu jsem přečetla doslova jedním dechem. Je psána čtivou formou, jako ostatně všechny knihy Morštajnové. Zajímavé je, že se čtenář přenáší ze současnosti (příběh dcery Bohdany) do minulosti (život otce Svatopluka, který byl zapálený komunista). Je zde popsán vztah otce a dcery a život v době socialismu. Příběh o tom, jak si v rodině ubližujeme tím, že spolu nekomunikujeme (raději se čas od času hádat než mlčet a mít klid.)
 
Gabriela, Hořovice 12.05.2019
Alena Mornštajnová opět nezklamala. Je to Paní spisovatelka. :-) Žádné
Adéla, Praha 5 02.05.2019
Krásná a čtivá kniha. Výjimečně ne z období 2. světové války, ale normalizace a doby porevoluční. Moc krásné čtení!!!
Jitka, Rapotice 01.05.2019
Zatím jsem přečetla od A. Mornštajnové vše a nic mne nezklamalo. Doporučuji
Firma, Praha 9 - Vysočany 01.07.2019
pobavení, lehká sebereflexe - pokud chcete román, příběh, ale bez hlubšího významu
Sandra, Wien 06.05.2019
velmi dobře napsáno náhled do komunismu zajímavý příběh ze začátku se to táhne autorčina “Hana” je lepší
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi