Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Nejvýhodnější doručení domů Partnerská odběrná místa Česká pošta
dnes nebo zítra dnes nebo zítra 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny
Black Friday je zpět a s ním až 80% slevy! Nepropásněte ideální čas na nákup, nyní navíc s dopravou zdarma!

Recenze TREZOR One White

Zobrazit katalog
TREZOR One White

Hardware peněženka - podpora 600 kryptoměn (Bitcoin, Litecoin, Ethereum…), Password manager, U2F a další funkce pro správu digitální identity, OLED displej 128x64, snadné použítí na Windows, OS X, Linux, USB

Posledních 7 ks
Cena s DPH 1 299,-
Původní cena 2 599,-
4,8
Hodnotilo 83 uživatelů
5 67x
4 14x
3 1x
2 0x
1 1x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Denisa, Praha 9 18.05.2017
Ocenil bych nějakou kovovou verzi třeba o pár tisíc dražší. Nic to sice nemění na skvělém konceptu produktu, nicméně raději a více bez obav bych manipuloval s kusem něčeho, co když ukopnu z PC a následně přejedu židlí bude fungovat a vypadat jako kus věci co přežije mě i moje děti :) Nicméně neuvádím to jako zápor, za tu cenu je to skvělý kus czech-made HW, který prostě a jednoduše funguje a chrání moje milované Ethery.
malý kus HW privátní klíč není ve vašem PC rekapitulace transakce na display super sofistikované a secure zadávání PINu
František, Praha 2 - Nové Město 02.06.2017
Bezpečné Přehledné
Jan, Brno 11.01.2018
Nejsu si jistej, jestli by spíš popisek "Ethereum (+20 ERC tokenů)" neměl být Ethereum (+stovky ERC-20 tokenů)
 
Miloslav, varnsdorf 21.09.2017
Bezpečný Snadný na ovládání žádné
Roman, Lysá nad Labem 22.03.2018
Spolehlivé úložiště hesel, narval jsem do ní všechna hesla, dokonce i přihlášení na datovou schránku Bezpečná hardwarová peněženka na bitcoiny, přehledná Aktualizace firmwaru proběhla za pár chvil a bez ztráty dat Na hesla si dejte čas a klid, doporučuji generátor dlouhých hesel, TREZOR se pak odvděčí spolehlivostí
Patrik, Plzeň 24.02.2018
Velmi kompaktní, jednoduché použití
Michal, Orlová-Lutyně 22.02.2018
Snadnost použití
Firma, Praha 7 - Troja 14.01.2018
Nejbezpečnější Kompaktní Webový interface Snadno se používá Nepodporuje moc altcoinů
Petr, Dolní Loučky 30.12.2017
jednoduchý systém spolehlivý snadná instalace cena je dost nadnesená
David, Praha 8 - Bohnice 20.11.2017
super bezpecna vec nic
Jiří, Český Rudolec 09.11.2017
Bezpečnost na internetu Není mi známo
Pavel, Praha 9 25.10.2017
příjemné ovládání, geniální systém
Marek, Hradištko 12.09.2017
velikost super, po nainstalovani chrome extension se mi ho podařilo zprovoznit, než jsem zjistil že je potřeba instalovat výše zmíněnou utilitku tak sem myslel že se vzteknu, od té doby funguje skvěle, intuitivní ovládání chybí návod na instalaci - musel jsem dohledat na webu
Lev Pavlas, Chropyně 05.06.2017
Doposud jsem používal Electrum na bootovací flashce, což je dost nehorabané. Tento trezor skýtá neskutečný uživatelský komfort. Zasloužil by si klienty pro různé OS. Cena je sice vyšší ale v současné době nic lepšího na trhu neseženete.
uživatelský komfort cena ovládání přes Chrome
Tomáš, Rudná u Prahy 12.04.2018
klasika česká firma
Miroslav, Brno 30.12.2017
Mám ho teprve pár dní. LTC a BTC mám již uschované :).Základní konfigurace mi připadla snadná, ale chtělo by to návod, jak v něm zprovoznit peněženku na Ethereum. Zkoušel jsem to 20 min. a nepovedlo se mi ji nastavit. Jinak mi Trezor připadá hodně křehký (můj plastový ovladač na garážová vrata, je podstatně bytelnější).
 
Aleš, Tanvald 13.06.2017
Kvalitní výrobek Absence CZ manuálu a tím pro neangličtináře nemožnost využití 100% potencionálu Trezoru. Zakoupil jsem ho u Alzy o 500,- dráž právě kvůli CZ manuálu a bohužel není. Doporučuji tedy zakoupit u výrobce.
Robin 06.11.2017
Při generováni a zapisování klíčových slov se kousnul při rekapitulaci 5 slova. Tak jsem ho resetoval, ale opět došlo k zamrznutí, tentokrát u 7 slova. Asi vadný kousek, musím reklamovat :(. Ale jinak prostředí a nastavení je jednoduché a budu rád za nový kus, který poběží bez problémů.
 
Vít, Orlová 24.12.2017
Malé, ale šikovné zařízení. Umí (zatím) uložit jen 8 kryptoměn. Rozhraní je v češtině jen částečně.
Miroslava, Praha 10 - Záběhlice 17.09.2017
Že to vůbec existuje. Bitcoiny a spol. v bezpečí. První použití. Malinký display a titěrné písmo na něm. Navíc se špatně čitelnym fontem. Musíte kontrolovat dlouhé složité kódy, kdy to nejde odhadnout jako normální slova. Vzhledem k tomuto a že je to důležité pro bezpečnost a celé používání trezoru, to považuji za celkem velký nedostatek. Celé zařízení by nemuselo být tak malinké, na úkor čitelnosti displeje. Musíte umět anglicky.
Jan, Žacléř 08.03.2018
bezpečnost ovladaní na co ? už vidím jak nekdo jde a investuje do top kryptoměn a druhý den zjistí že investice ztratila čtvrtinu chybí podpora více měn
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB22
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi