Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Předprodej s Xiaomi 12T

Recenze Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá

Zobrazit katalog
Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá - Podložka pod myš

Recenze Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá

Zajímají Vás názory a recenze na Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 266 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá i vy.
229,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Honza Pačuta 10.10.2012
Gelová podložka je výborná věc pro delší práci s myší. Nadzvedává zápěstí, takže ani po několika hodinách práce necítím bolest. Doporučuji každému, kdo si chce zachovat zdravé ruce, i když musí celý den pracovat s myší. Podložka Bigfoot má odolné zpracování, opěrka by měla vydržet alespoň několik let (předchozí podložka - ne značky Trust - mi vydržela asi 7 let a pak začala vylézat na okraji gelová náplň) a pogumovaná spodní strana zabrání pohybu po povrchu. Velikost je i pro mé velké ruce (20 cm) dostatečná.
cena ergonomie
Firma, Praha 5 - Nové Butovice 12.05.2016
  smrdí
Stanislav, Praha 31.05.2014
Neklouže Nízká cena Po čase velmi pohodlná Gel je velmi tuhý, chvíli trva než si ruka zvykne, přijde mi že po zahřátí na teplotu ruky je měkčí a příjemnější. Po několika dnech už OK.
Zákazník, Praha 30.11.2012
Kvalitní podložka s výbornou výplní Plocha je asi určena pro menší myšky a maximálně střední velikost rukou
Tomáš, Praha 9 - Černý most 10.02.2021
Příjemná podložka, snad bude sloužit pár let jako ta (podobná) minulá :) Nevšiml jsem si žádného zápachu ani po rozbalení. Snad nemám covid :D . Velikost Tvar - je rozhodně lepší (pro praváky) tenhle tvar než když je to symetrické
Olga, Praha 8-Bohnice 17.04.2020
Šikovná podložka, nemám při delším používání myši ruku otlačenou Nic
Dušan, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 14.02.2020
super materiál provedení neklouže pomáhá
Firma, Kolín 09.07.2019
Příjemná, polštářek je možná trochu tvrdší, ale mně to vyhovuje Myš na ni funguje naprosto bez problémů Poměr cena / výkon Je pocitově trochu menší, ale za chvíli si na to zvyknete a zjistíte, že víc nepotřebujete :)
Firma, Praha 9 - Střížkov 03.09.2018
Funkční, pohodlná podložka Žádné
Veronika, Praha 4 31.08.2017
Veľkosť akurát Vankúšik je pevný a drží ruku nadvihnutu Plní svoju funkciu
123 ...
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací