Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Cenové bomby Cenové bomby - Bosch

Recenze Trust Primo Soft Sleeve 13.3" černé

Zobrazit katalog
Trust Primo Soft Sleeve 13.3" černé - Pouzdro na notebook

Recenze Trust Primo Soft Sleeve 13.3" černé

Zajímají Vás názory a recenze na Trust Primo Soft Sleeve 13.3" černé? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 56 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust Primo Soft Sleeve 13.3" černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust Primo Soft Sleeve 13.3" černé i vy.
399,-
Skladem 2 ks

Uživatelské recenze

Jaroslav, Holubice 12.01.2019
pouzdro vůbec nesedí na macbook pro 13,3'', plandá v tom
  ne pro macbook pro
Firma, Brno 35 17.09.2019
Levný Macbook Air 2019 v něm strašně plave
Firma, Praha 6 - Vokovice 14.01.2019
Obal proti škrábancům
Robert, Otrokovice 09.07.2019
  Mínus za silný chemický zápach (dezinfekce?)
Daniel 09.05.2019
Hezký materiál Použitelný :-D ... ve spodní (nebo horní..) části je ještě cca 1,5cm volného místa, ale to bude modelem notebooku...
Martina, Uherské Hradiště 6 14.04.2019
lehký a skladný na můj 13,3'' notebook by mohl být i menší
Eliška, Česká Lípa 04.02.2020
Velikost je tak akorát na můj čtrnáctipalcový IdeaPad. Na menší notebook by byl rozhodně moc velký. I na tom mém jde poznat, že jde o levné pouzdro, ve kterém nesedí notebook úplně těsně. Je to spíš jako dát noťas do tašky než jako do ponožky, což by mi vyhovovalo víc. :D Smrdí. Ono to asi vyprchá, ale teď u nového je to docela nepříjemné.
Jan, Praha 29.07.2020
  Zbytecne moc velke na macbook air
Firma, Praha 20.10.2020
Používal jsem pro Macbook Pro 13 a nekoupil bych znovu. Je to velmi tenký a měkký neoprén, který notebook ochrání snad jen před poškrábáním, jinak v batohu s ostatními věcmi nezabrání tlakům jako silnější pouzdra. Nutno dodat, že Mac v tomto pouzdru také slušně plandal, takže za mě určitě ne.
Levný Macbook Pro v něm nesedí Velmi levné zpracování Materiál je tenký a měkký
Pavel, Nehvizdy 03.10.2018
Cena x výkon je o trochu vetší než PC Dell 13,3 ...
12
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací