AD mini Homeoffice Dyson

Recenze Trust Tytan 2.1

Zobrazit katalog
Trust Tytan 2.1 - Reproduktory

Recenze Trust Tytan 2.1

Zajímají Vás názory a recenze na Trust Tytan 2.1? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 53 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust Tytan 2.1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust Tytan 2.1 i vy.
1 499,-
Skladem 3 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.01.2023, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
Pár lidí píše, že šumí, ale u mě naprosto bez problému.
Kvalitní zvuk i Basy
Čistý zvuk
Možnost odpojení síťového kabelu od bedny
Nic
0 ×Nahlásit
Ondřej, Prahaflag
Hodnoceno 02.12.2022, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
za tu cenu fajn
0 ×Nahlásit
Ondřej, Příbram 7flag
Hodnoceno 04.12.2021, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
Pro někoho, kdo si potrpí na kvalitu hudby (je audiofil jak já) bych tento set nedoporučoval. Pro běžného uživatele, který potřebuje basy k elektro hudbě a hraní, je to ale dobrá koupě.
jednoduchost zapojení
externí ovládání
výkonné satelity
možnost zboření sousedů
za tu cenu ok
Satelity hrají trochu "trubkovitě"
Chybí zvuková škála mezi dunivými basy a středními tóny - zvuk pak působí vcelku dutě
na hry a filmy ok, poslech hudby ne tak docela, pokud jste audiofil
0 ×Nahlásit
Ladislav, Liberecflag
Hodnoceno 23.10.2021, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
Dobrý zvuk
Chybí dálkové bezdrátové ovládání
0 ×Nahlásit
Martin, Příbram 6flag
Hodnoceno 01.06.2020, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
Hraje velice slusne za ty peníze
Při maximální hlasitosti je zvuk velmi zkreslený (to asi u každého repro)
Nenachávat předměty na kraji stolu, díky basum odpochodi na zem 😀😇
0 ×Nahlásit
Zoltán, Trenčín 8flag
Hodnoceno 20.04.2020, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
Sú faj, zvuk super
Neviem
0 ×Nahlásit
Tomáš, Čierna Vodaflag
Hodnoceno 13.04.2020, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
Štandardná výhoda 2.1 (basy, ale bez zbytočne veľkého počtu reproduktorov).
Ovládač na stole. Bežne netreba siahať na na aplikačné ovládačie prvky, ani na repráky/subwoofer.
Sleep funkcia – po cca 2 hod. nečinnosti sa vypne, a zapne sa až keď opäť zachytí signál.
Sleep funkcia potrebuje aspoň stredný signál, aby sa prebudila. (Spustenie videa s miernou hlasitosťou niekedy nestačí.)
0 ×Nahlásit
Společenství vlastníků jednotek R.A. Dvorského 601, Praha 10 - Horní Měcholupy, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 22.02.2019, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
zvuk
vzhled
šum - bylo nutné reklamovat, poté je už snesitelný
velký SW
0 ×Nahlásit
Richard, Luka nad Jihlavouflag
Hodnoceno 28.06.2018, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
zvuk
u basáku kabely z boku
0 ×Nahlásit
Tomáš, Břeclavflag
Hodnoceno 19.05.2017, varianta Trust Tytan 2.1
Ověřený nákup
solidní výkon
zatím nic
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 18
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací