Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenze UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45

Zobrazit katalog
UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45 - Kleště

Recenze UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45

Zajímají Vás názory a recenze na UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 118 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45 i vy.
599,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Fungujú
Pri každom okrimpovaní sa uvoľní jedna plastová rúčka a je potrebné ju zacvaknúť späť. Pravdepodobne výrobna vada. Pri občasnom používani to však nepovažujem za dôvod na reklamáciu.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 09.08.2023, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jednoduché a funkční.
0 ×Nahlásit
Peter, Banská Štiavnicaflag
Hodnoceno 26.01.2023, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Všetko OK, ale pri strihaní kábla načnú aj zo dva vodiče - takže sú vlastne poškodené a pri hrubšej manipulácii ich môžete odtrhnúť. Aby držali zavreté, nesmiete ich stlačiť úplne, výhodou je, že sa v priebehu krimpovania neotvoria - až ich dotlačíte úplne tak pustia.
Krimpuje
Zastriháva na správnu dĺžku
Zastrihávač okrem obalu načne aj vodič
Nedržia zavreté
0 ×Nahlásit
Michal, Louka nad Veličkouflag
Hodnoceno 13.03.2022, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Zastřižení i krimp. konektorů ok. Docela robustní, šance na výdrž.
Odizolování Cat6 téměř nemožné, nefunguje korektně. Nesoulad s popisem na obalu Stripper za 70 Kč lepší. A nutný. Lepší štípací kleště kupte také rovnou.
0 ×Nahlásit
Erik, Košice - Sídlisko Ťahanovceflag
Hodnoceno 10.09.2021, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Jednoduché ovládanie. viete oblankovat kábel, skrátiť alebo docvaknúť prebytok a uchytiť koncovku
Ked si skrátim kábel na správnu dĺžku musím pretočiť kliešte aby som mohol krimplovat.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 10 Kolovratyflag
Hodnoceno 19.09.2020, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Fungují, jak mají.
Zdá se mi, že při domáčknutí trochu ohnou zpětný zobáček, musí se opatrně odehnout zpět.
0 ×Nahlásit
Jakub Augusta, Králův Dvůrflag
Hodnoceno 08.11.2019, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Funguje
0 ×Nahlásit
Richard, Tábor 1flag
Hodnoceno 24.04.2018, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
kvalitní kleště pro občasné použití
jednoduchá montáž
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 24.10.2016, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
cena
pri odblankovani som si 2x prestrihol aj jeden z kablikov
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 8 Kobylisyflag
Hodnoceno 13.08.2016, varianta UNIVERZAL, krimpovací, pro konektory RJ11, RJ12, RJ45
Ověřený nákup
Bez problémů doporučuji
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 23
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací