Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Konec podpory Windows 7

Recenze Victorinox HUNTSMAN červený 91mm

Zobrazit katalog
Victorinox HUNTSMAN červený 91mm

Nůž zavírací, 15 funkcí, délka čepele 6 cm, celková délka 9,1 cm, hmotnost 97 g

Posledních 14 ks
a na prodejně Praha - Holešovice
Cena s DPH 569,-
Původní cena 989,-
4,9
Hodnotilo 156 uživatelů
5 142x
4 12x
3 1x
2 0x
1 1x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
98 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

martin 17.07.2013
Fantastický nůž - používám ho cca dva roky a nechápu jak jsem mohl dříve bez něj existovat :-) pár rad a doplňků : ten divný háček je původně určen k rozvazování uzlů na tkaničkách armádních bot a jiných provázků (na to se dá taky použít), ale když nesete balíček sběru dětem do školy či těžší igelitku s tenčími uši tak se na to perfektně hodí. Dále je docela šikovné si za cca 30,- dokoupit malý šroubováček (ideální na brýle) který se schová do vývrtky - hledejte: "A.3643" a nakonec po odklopeni vývrtky je vidět takový nepatrný hranatý otvor a ten je ideální na špendlík (fakt se hodně často hodí)
ty jsem popsal výše :-) NIC
Eliška, Praha 9 - Černý Most 22.08.2018
Miluju ho! Otevřeš si s ním lunchmeat i nastříháš papíra :D Chybí rýsovací pomůcka :(
Jakub, Praha 26.12.2018
Kvalita Victorinox
Lenka, Praha 9 - Kbely 20.12.2018
Skvělá klasika!
Zdeněk, Praha 9 - Hloubětín 09.03.2018
Vše co potřebujete tento klasický a kvalitní nůž má nic
cyril 03.07.2017
Jen kdyby to mělo ještě vidličku...
 
Radim, Ostrava - Dubina 05.05.2017
zpracování funkce cena nenašel jsem
Firma, České Budějovice 4 09.12.2019
kvalitní spracování
Petr, Litvínov 01.08.2019
Mnoho funkcí, kvalitní provedení Nejsou
Tomáš, Praha 4 - Chodov 10.06.2019
Kvalita nic
Petr, Slatinice 20.05.2018
Lepší už to být nemůže. Nejsou
Roman, Praha 29.07.2017
prostě klasika nenapadá mě
Zakaznik 27.04.2017
Rozumná veľkosť, kvalitné spracovanie
Zuzana, Plzeň 26 27.12.2016
Nůžky opravdu stříhají. Kvalitní pomocník na cesty.
Adam, Praha 4 22.09.2016
Hodně funkcí
Firma, České Budějovice 6 07.07.2016
Dobrá kombinace mezi funkcemi a velikostí pilka na dřevo pružinka u nůžek časem nestačí rozevírat nůžky (asi potřeba vyčistit)
Zakaznik 27.02.2016
Skvělá ocel a prakticnost Zadne
Firma, Jihlava 05.01.2014
koupeno jako dárek majitel spokojen, zatím nepoužity všechny funkce :-) nosí jej neustále při sobě, uvádí, že lehce nahradí základní nářadí nenalezeny, ani po téměř roce používání
Daniela, Bolatice 24.12.2013
výborný poměr ceny a kvality nejsou
Jiří, Trnová 17.02.2013
Naprostá spokojenost Nic
Jana 28.12.2012
Rychlost dodání - i v předvánočním čase nepoznala jsem žádné
Zákazník 07.11.2012
Je to dárek pro manželku a jsem si jistý, že ho zvládne v pohodě využít (nemá ráda nože s pojistkou).
Super kvalita.
Zákazník 25.12.2012
Sama mám jednoduchý nožík téže značky a slouží výborně již mnoho let. Zkušenosti předám po Vánocích, byl to dárek.
Dobrý poměr cena/užitná hodnota.Takový nůž jsem v obchodě neviděla. Nemám nic proti.
Marek 06.12.2019
Sice drahý nůž, ale kvalitní.
Miloš, Praha 9 - Vinoř 12.09.2018
Kvalitní praktický mohl by být s pouzdrem
Lukáš 15.04.2015
Nůž mám už cca 3tí rok na klíčích a funguje skvěle. Bohužel musím říct, že dříve plasty bývaly daleko kvalitnější. Minulý Victorinox jsem měl na klíčích přes 10 let než jsem ho ztratil nic se mu nedělo ani při pádu na zem. Tomuto noži už po cca 2 měsících ulomil roh červené střenky plastu u pinzety. Musel sem to lepit, protože reklamace se na to nevztahovala a v alze řekli že po měsíci, že je to od pádu a že jim to poslali z5 neopraveno. Bohužel i taková firma jako je Victorinox vám na tohle řekne at si zaplatíte servis a plasty už kvůli dobrému jménu ani na "kvalitním" noži po cca 2 měsících jen tak nevymění. PS: Děkuji Martinovi - hranatý otvor na špendlík jsem neznal a je to skvělý typ :-)
Kvalitní nůž co vydrží po stránce co jsou z kovu Střenky nejsou z tak kvalitního plastu jako dříve na Victorinoxu byl. Mě praskla po 2 měsících.
Jan, Ceske Budejovice 02.05.2017
mohl by byt i trochu ostrejsi jinak super!Nevikla se , pilka a nuzky na urovni! myslel jsem, ze by ho mohl vyrobce nabrousit na ziletku, kdyz to je znacka!
Zakaznik 29.07.2015
cena kvalita žiadne
Zakaznik 02.07.2015
Tento noz pouzivam uz desiatym rokom, a kupil som si dalsi mozem len odporucat na vsestranne vyuzitie ci v domacnosti alebo v lese pomocnik aj do auta nosim ho stale so sebou. Ziadne
Petra, Praha 6 08.01.2015
Nůž má všechno, co jsem potřebovala, je poměrně malý a lehký, ideální na turistiku. Jeden z nástrojů jde těžko vyndat (to špičaté vedle vývrtky), ale přiložen je i návod na případné promazání.
Lumír, Praha 4 - Chodov 26.07.2014
Tento vůž, ve stejnem designu a se všemi funkcemi, až na jedinou a to, že místo vývrtky tam mám křížový šroubovák, vlastním již cca 9 ař 10 let. Nosím ho u sebe a používám. Všem, kdo uvažují o koupi jej opravdu doporučuji.
Nepřekonatelná kvalita. Žádné jsem nenašel.
timotej 22.05.2014
PRESNE AKO MACGYVER KUPUJTE HODI SA DAVAM 5 HVIEZDICIEK
 
Tomáš, Ostrava - Poruba 03.04.2014
Vše co je potřeba mít při sobě, v kapesním provedení.
Michal, Ústí nad Labem 20.06.2012
Skvělý švýcarák, tradičně kvalitní zpracování, přesně ty nástroje, které využívám (až na háček na balíky :))
Oldřich, Hluboká nad Vltavou 29.07.2016
Kvalitní materiál i konstrukce Některé aplikace jsou zbytečné, například háček, zatímco třeba chybí pilník.
Miloš 23.04.2014
to Martin: Ten podivný háček je nenahraditelný při vytahování stanových kolíků
Nepřekonatelný Vůbec nic, snad že by se hodil křížový šroubováček a otvírák na konzervy by mohl mít trochu jiný tvar, otevírání menších průměrů je obtížnější. Ale pilkou jsem si prořezal v noci cestu z lesa po vichřici, když přes cestu ležela břízka (ne bříza)se kterou nešlo pohnout. Neuvěřitelný nástroj.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi