Recenze Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm

Zobrazit katalog
Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm - Nůž

Recenze Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm

Zajímají Vás názory a recenze na Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 53 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm i vy.
1 879,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Meteor , spol. s.r.o., Kravskoflag
Hodnoceno 04.07.2024, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
prostě luxus vše nutné po ruce
0 ×Nahlásit
Ilona, Kamenický Šenovflag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
Prostě nůž na celý život. 👍👍
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
Nůž má skvělou žlutou barvu, je lehký a 15 funkcí je nadmíru vhodných pro potřeby všech. Kvalita zpracování i materiál je výborná.
skvělá barva a kvalita
15 užitečných funkcí
lepší než konkurence
0 ×Nahlásit
Lukáš, Kopřivniceflag
Hodnoceno 02.01.2022, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
Křiklavě žlutý design
Praktické pouzdro
Velmi kvalitní a osvědčený výrobek
Dost specifické nástroje - pokud kupujete záchranářský nůž, tak s tím počítáte. Ale pokud čekáte univerzalitu, tak na to jsou vhodnější jiné nože.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Praha 6flag
Hodnoceno 09.08.2019, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
Velmi kvalitní provedení, hlavní ozubený nůž se dá snadno otevřít jednou rukou. Vše funguje přesně tak, jak má.
0 ×Nahlásit
Filip, Pezinokflag
Hodnoceno 08.01.2018, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
vynikajuca kvalita spracovania
dozivotna zaruka vyrobcu na materialove chyby
vymenitelne dva nastroje podliehajuce opotrebeniu
fosforeskujuca rucka
prakticke puzdro
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.01.2018, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
kvalita spracovania
Na otvorenie cepele na rezanie pasov treba obe ruky, mohla by byt riesena ako cepel noza ktora sa da vyklopit aj jednorucne.
0 ×Nahlásit
Jakub, Prostějovflag
Hodnoceno 22.04.2017, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
Zatím naštěstí nepoužito, ale mělo by být v základní výbavě každého auta.
Velice kvalitní provedení. Velmi ostré.
Možnost otevření jenou rukou o kalhoty.
0 ×Nahlásit
JUTEKO, spol. s r.o., Praha 3flag
Hodnoceno 14.09.2015, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
svítí ve tmě:) takže u ohně nebo v noci lehce k nalezení
dobře se otvírá
vše jak má být
uvítala bych vývrtku
nůž je vroubkovatý, což má své opodstatnění, ale mě to vadilo (jednoduše jsme přebrousili)
0 ×Nahlásit
Janflag
Hodnoceno 04.06.2015, varianta Victorinox Rescue Tool žlutý 111mm
Ověřený nákup
prostě kvalitní nůž
zatím nic
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 16
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací