Alzaboxy Cashback až 500 Kč

Recenze Vitar Veterinae Artivit Forte 400 g - extra silný

Zobrazit katalog
Vitar Veterinae Artivit Forte 400 g - extra silný - Kloubní výživa pro psy

Recenze Vitar Veterinae Artivit Forte 400 g - extra silný

Zajímají Vás názory a recenze na Vitar Veterinae Artivit Forte 400 g - extra silný? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 10 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vitar Veterinae Artivit Forte 400 g - extra silný. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vitar Veterinae Artivit Forte 400 g - extra silný i vy.
949,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Míša, Křepice 29.09.2021
kupujeme místo sirupu, jsme spokojení, my i pes, chutná mu to, i pomáhá
 
Hanuš, Praha 13.09.2021
Podáváme po úraze, pejskovi chutná, přijmá prášek v pohodě na granulích, je vidět, ež se mu ulevilo, viditelně, znatelně. Lépe vstává.
 
gustaz 10.11.2020
další kvalitní výrobek této značky, silnější než sirup, dával jsem psovi po operaci kolene. dnes je pes fit a už máme zas sirup
cena složení pomáhá
martaK 22.07.2020
hledala jsem silnější kloubní výživu, pes už je starší, kvůli artroze už špatně vstával a pohyb taky nic moc, po 14dnech užívání byl očividně lepší, pohyb se zlepšil, vzhledem k věku nebude už běhat jak za mlada ale s tímto výrobkem je mu pohyb opět příjemný.
složení cena možnost výběru balení český výrobek dobré pokračování po sirupu
pajošd 16.04.2020
lepší než sirup, kdo potřebuje něco silnějšího, chutná, pes to v pohodě sežere
složení cena česká firma
Veronika B. 03.02.2020
Hledala jsem kloubní výživu v prášku. Jsem ráda, že jsem našla toto, dobré složení za přijatelnou cenu. Pes v pohodě sežere.
složení, cena
Leoš N. 31.01.2020
máme 10let starého NO, začal pajdat na zadek, po 3týdnech je viditelně lepší, začal dokonce i běhat s mladším psem.
složení, dobrá cena, dám do granulí pes v pohodě sežere
ela horáková 09.10.2019
zkusila jsem prášek, pes sirup nechtěl a vše hezky sní. Vždy nám na podzim začla fenka kulhat, po úraze, a teď nic. Děkujeme
slušná cena, funguje, pes teda dává přednost prášku před sirupem
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací