Ať to sviští! Výhodné nákupy pro živnostníky

Recenze Vitar Veterinae Artivit Forte 600 g - extra silný

Zobrazit katalog
Vitar Veterinae Artivit Forte 600 g - extra silný - Kloubní výživa pro psy

Recenze Vitar Veterinae Artivit Forte 600 g - extra silný

Zajímají Vás názory a recenze na Vitar Veterinae Artivit Forte 600 g - extra silný? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vitar Veterinae Artivit Forte 600 g - extra silný. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vitar Veterinae Artivit Forte 600 g - extra silný i vy.
899,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

emilie 29.09.2021
zkusili jsme tuto silnější kloubní výživu,jsme spokojeni, problémy s pohybem už pes nemá, je viditelně bez bolesti
složení, cena, pomáhá
Domča, Chotěboř 13.09.2021
nechtěli jsme zatím psovi dávat léky od bolesti, tak jsme zkusili tento kloubní přípravek. jsme mile překvapeni, že opravdu funguje, pes je lepší, tolik nekulhá.
 
Miluška 10.11.2020
potřebovala jsem silnější příprave, vyzkoušeli jsme toto a velká spkojenost, psoavi je viditelně lépe, prášek mu chutná
cena složení český výrobek
Miluše, Chlumín 01.10.2020
stačí posypat a lehce promíchat krmení a pes ochotně zbaští u 13 letého psa nečekám zázračné změny, ale minimálně se mu užíváním ulevilo rozhodně sleduji mírné zlepšení pohybu nejsou
AjaC. 22.07.2020
výborná kloubní výživa,v případě když sirup prostě nezabírá. Toto je silnější a účinné.
složení dostupné cena výběr z balení,malé třeba na cesty
betkaS 16.04.2020
sypká forma mi vyhovuje lépe než sirup, taky možnost vybrat si vícero balení, složení úplně skvělé, bez potíží přijmán
složení cena balení
DajaU 16.04.2020
chtěl jsem prášek, sirup mi pes nechce, jsem spokojený, pes v pohodě, žádné potíže, dřív ho občas bolely klouby a pajdal
cena složení český výrobek
paveld. 16.04.2020
zkusil jsem oproti sirupu, ten už nám moc nezabíral, pes začal opět pajdat, po 14dnech kulhat přestal a ted už lítá jak za mlada
psovi chutná složení dávkování cena
Eva Hlavová 15.10.2019
jsem zvyklá používat prášek, jsem ráda za tento výrobek, psům chutná, žádné vedlejší účinky, více balení fajn, větší mám doma, menší brávám na akce a dovolené.
dobré složení, fajn cena, snadné podávání
leoš nosálek 09.10.2019
máme psa po operaci, srazilo ho auto, tak dáváme, zatím se tváří, že ho nic nebolí. To jsme moc rádi.
psovi pomáhá
12
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací