Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Prodloužili jsme pro vás otevírací dobu našich prodejen, abyste mohli dárky letos nakoupit v klidu a bez stresu.

Slevové tornádo Kup logitech, vyhraj káru

Recenze WD 2.5" My Passport 4TB červený

Slevové tornádo právě zlevnilo tisíce produktů ve všech kategoriích. Pospěšte si!
Zobrazit katalog
WD 2.5" My Passport 4TB červený

Externí disk USB 3.0 (zpětně kompatibilní s USB 2.0), WDBYFT0040BRD-WESN

4,8
Hodnotilo 241 uživatelů
5 201x
4 27x
3 5x
2 1x
1 7x
100+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jakub, Praha 24.11.2016
tichý gumové nožičky hezký design přenosová rychlost až 90 MB/s zatím jsem nenašel, snad bude dlouho funkční a spolehlivý
Lukáš, Praha 7 - Holešovice 06.06.2017
spolehlivý zatím žadné
Radek, Praha 02.01.2019
kvalita jako vzdy u WD rychlost doprovodne programy velikost (hezky malicky)
Firma, Prostějov 1 18.07.2018
Mám 4 tyto typy a 2 předchozí verze - plná spokojenost
Aleš, Česká Kamenice 15.02.2017
funguje bez problémů cena barva neodpovídá, reálně je světlejší
Firma, Líně-Sulkov 09.12.2019
Výrobek odpovídá popisu, disk je kvalitní, rychlý, není ani těžký.
Leoš, Liberec 6 13.10.2019
Malý a skladný
Lukáš, Praha 9 - Černý Most 30.09.2019
Tichý (u pouštění filmů na TV není slyšet, neruší) Pěkný design Kompaktní rozměry Funguje bez problému Dodaný USB kabel je velmi krátký (používám jiný)
Zakaznik 03.07.2019
stylový design od osvědčené značky dobré zabezpečení široký výběr barevných variant
Radek, Praha 17.04.2019
nadherna barva a design kabel v barve disku rychlost velikost dodatecne programy pro zalohovani jsou super
Jan, Opava 5 15.04.2019
Dobrý externí disk Kvalitní výrobek V modré vypadá sympaticky Dokonale plní svůj účel Nejsou
Zakaznik, Cernosice 31.03.2019
Spolehlivost, design, tenky disk Zatim netusim
Jiří, Kladno 22.03.2019
pěkný design přijatelný poměr cena/kapacita tichý rychlý asi jenom menší námitka k USB kabelu, který na konci konektoru není označen symbolem USB, takže při zastrkávání do PC to trošku zdržuje
Zakaznik 18.01.2019
malý tichý rychlost odpovídá ceně zatím nic
Jan, Opava 5 11.01.2019
Dobrý externí disk Kvalitní výrobek V modré vypadá sympaticky Dokonale plní svůj účel Nejsou
Jaroslav, Praha 8 - Kobylisy 01.12.2018
tichý nízká svítivost diody
Firma, Praha 26.11.2018
Velkost Kapacita Možnost zaheslovania
Pavel, Praha 21.11.2018
Design
David, Ostrava 12.11.2018
Nejlepší disk na trhu
Štěpán, Ostrava - Zábřeh 01.09.2018
Krásný design Gumové nožky tlumící vibrace
Firma, Frýdlant nad Ostravicí 03.07.2018
4TB je fajn dostatek místa
Kamil, Brno 28 01.06.2018
Rychlý potichý, bez problému. Nevím o žádných.
Kamil, Brno 28 01.06.2018
Rychlý přenos, bez problému. Nevím o žádných.
Radek, Unhošť 08.05.2018
Velké úložiště za přijatelnou cenu
Firma, Třinec 26.04.2018
Rychlý Tíchý Vzhled Cena Délka kabelu Bohužel nějaký proprietalni kabel do disku
Erik, Praha 9 24.04.2018
skladný hezký design bohatý software spolehlivý
Jaroslav, Litoměřice 12.02.2018
přiložený software, není nutno formátovat zatím jsem žádné neobjevil
Jan, Václavovice 23.01.2018
design zpracování tichý
Jan, Václavovice 23.01.2018
design zpracování tichý
Filip, Louňovice 14.01.2018
rychlý s velkou kapacitou
Petr, Beroun 09.01.2018
Rozměry Hmotnost Kvalita WD
Martin, Chýně 13.12.2017
Pracuje na jedničku. Nic.
Petr, Třinec 02.10.2017
Záloha dat. Zatím OK. Nic.
Pavel, Praha 3 - Žižkov 25.09.2017
Rychlý Poměrně tichý Skvěle plní svůj účel "větší flashky" Pěkný a funkční design, hodně barev na výběr Trochu překvapila tloušťka, ale nic hrozného
Firma, Ústí nad Labem 13.09.2017
Cena, kapacita, provedení (lesk mi nevadí). Disk mi přijde trochu líný. :D
Radek, Tišice 11.09.2017
velmi tichý, rychlé ukládání nejsou
Firma, Praha 10 12.08.2017
Tichý Rychlý: cca 100 MB/s (při přenosu do/z počítače s SSD přes USB 3) V reálu vypadá lépe než na obrázcích
Daniel, Kraslice 11.08.2017
velikost tichost zatím žádné
Jiří, Praha 8 21.07.2017
tichý rychlý zatím žádné
Petr, Praha 3 29.06.2017
rychlý tichý nemá chyby
Vladimír, Chrudim 20.06.2017
Malý Skladný Díky USB 3 velice slušná rychlost (pro mne vyhovující) nahrávání i stahování Vhodné pro přenos a zálohu dat
Firma, Praha 09.05.2017
jeden kabel kompatibilita barva
Petr, Praha 4 10.04.2017
Tichý a lehký.
Martin, Praha 7 - Holešovice 27.03.2017
Pěkný design Kvalitní zpracování
Michal, Praha 26.03.2017
barva odpovídá fotkám rychlost vše dle očekávání
Matěj, Lichnov 09.01.2017
povedený a řekl bych i nadčasový design, spolehlivost (zatím), vysoká kapacita snad jen už by dnes mohl obsahovat standard usb-C
Firma, Praha 4 Kunratice 29.12.2016
Hezký, funkční, tichý, SW na zálohování Žádné
Firma, Praha 4 Kunratice 29.12.2016
Funkční, malý, OK. nic
Jakub, Brno 04.06.2019
Jednoduše funkční disk Pozor na barvu. V reálu je opravdu velmi sytá. Doporučuji prohlédnout na videu.
Martin, Praha 5 - Smíchov 11.10.2017
Dobrý mobilní hdd pro každodenní potřebu, jen je třeba dát si pozor na to šifrování. Jako ostatní disky z téhle řady má "hardwarové šifrování dat", což ve výsledku znamená, že i když se chováte k harddisku v rukavičkách (a celý HDD uvnitř plastového obalu je v pořádku), ale odejte vám ten šifrovací okruh, nebo jakákoliv jiná přilepená komponenta nebo zbytečnost, tak všechna data máte nadobro zašifrovaná a už je nikdo nikdy (ani specializovaný servis) nevydoluje - čili další věc co s můlže pokazit a u externích hdd od WD jedna z nejčastějších vad = na dlouhodobé skladování dat velmi riskantní řešení.
Rychlost přenosu Tichý Design když se cokoliv pokazí, tak máte utrum obecně živostnost cca 3 roky
Viktor, Praha 4 - Kamýk 01.08.2017
zatím naprostá spokojenost jen ta barva - bral bych méně výraznou červeň
Hanuš 19.06.2019
Pomalý, hlučný, vibroval jak komunistická Tatramatka. Vráceno. Není to slim. Je to velmi laciné plastové provedení.
Velká kapaciat. Kdyby fungoval Levné plastové provedení Vysoký box - není slim Hlučný Vráceno. Na tohle bych si data tedy nedal.
Rudolf, Praha 1 22.04.2019
Bohužel se nedokázal připojit k běžným Winndows 10 na počítači Dell jak jsem byl zvyklý u jiných externích disků. Správce zařízení jej sice zaznamenal, ale operační systém jej mezi disky nezačlenil. V příručce je uvedeno, že se má disk propojit s počítačem, ale nikde ani píp o tom, jak postupovat, když se připojení nedokončí. Občas zabliká, že se pokouší s počítačem komunikovat, ale výsledek žádný. Budu jej muset vrátit.
  Nepřipojuje se automaticky, jak bývá u těchto zařízení zvykem Příručka nenabízí žádný návod na postup v případě, když se disk nepřipojí, jak má
Marek, Praha 7 - Holešovice 30.03.2019
  Nefunguje, nenačetl se při připojení!
Martina, Praha 9 17.03.2018
cena rozměry vzhled o 30 GB menší kapacita
pavels13 16.11.2017
Jeden z nejlepších disku na trhu, WD používám již dlouhodobě a nikdy jsem nenarazil na nějaký problem
Tichý, spolehlivý, malá velikost HDD, rychlost, kapacita a cena Mozna tak zivotnost pri kazdodennim používání (cca 3.5 roku - avšak i tak ok oproti konkurenci)
Libor, Holice 22.07.2017
Tichý Velká kapacita ( 3.63Tb ) Rychlost na usb3 + - 100Mb/s Vzhled Cena
Jaroslav, Strupčice 19.07.2019
žádný po připojení se vůbec nezobrazil, nemam ani disk, ani penize
Michal, Praha 9 28.01.2018
  Není kompatibilní se Samsung TV
Zakaznik 05.04.2017
  lacne prevedenie už nieje ako volakedy WD
Jaroslav 10.09.2017
Nedoporučujem. Nespolupracuje s SAMSUNG TV, čo je veľký nedostatok. Iné WD s TV spolupracujú. Budem reklamovať.
Dobrý software Nepracuje s TV
Jiří, Praha 24.04.2017
  rozměry jsou veliké
Firma, Chodov u Karlových Var 1 19.10.2017
  Nutno instalovat softver.
Firma, Vysoké Chvojno 26.12.2016
Nejdou přehrát nahrané filmy z tohoto disku v televizi !!!
  nejdou přehrávat filmy v TV !!!
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi