Den dětí Každá koruna se počítá

Recenze WD My Book 8TB

Zobrazit katalog
WD My Book 8TB - Externí disk

Recenze WD My Book 8TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD My Book 8TB? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 77 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD My Book 8TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD My Book 8TB i vy.
5 269,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Michal, Dublovice 11.03.2021
Mám doma 6T verzi už 2 roky a jsem s ním spokojen, i přes pár záporů.
Za tu cenu super. Hlučnější Silnější vibrace
Vojtěch, České Budějovice 07.01.2021
Ačkoli všichni píšou, že je hodně slyšet a že silně vibruje. Tak to musím tedy vyvrátit. Ano slyšet je, musí si všichni uvědomit, že to není SSD ale v porovnání s mým tichým počítačem není vůbec slyšet, upřímně když se rozjede moje HDD v počítači tak je to slyšet tak 4x tolik. Při připojení k notebooku slyšet je ale to je samozřejmě tím, že notebook nevydává prakticky žádný hluk.
vysoká rychlost (na to že je přes USB a je to HDD) velikost tichost spolehlivá značka na lesklé části zanechává otisky
Zdeněk, Puklice 15.12.2020
Velká kapacita Rychlý Ochrana heslem
Zakaznik, Klecany 24.05.2020
hodně místa na vše docela tichej nehučí, netopí nic
Zakaznik, Pozdeň 25.03.2020
Velká paměť Práce s ním rychlá a snadná
Patrik, Liberec 8 31.12.2019
Velká kapacita Slušná rychlost zápisu a čtení Je tichý design, na funkci nemá vliv Primárně formátovaný na exFat, což znemožňuje použití k vytvoření bitové kopie windows (bohužel jsem zjistil až po zaplnění větší části disku a za formát mi to už nestojí)
Štěpán, Praha 4 - Záběhlice 28.12.2019
šlape rychle vynikající poměr cena ku kapacitě
Milan, Rakovník 15.08.2019
Kapacita Funguje skvěle s PS4 Slušná rychlost (SSD to samozřejmě není, ale za tu cenu super)
Ondřej, Praha 3 19.05.2019
Kvalita Poměr cena/výkon
Ondřej, Velký Osek 25.11.2018
Kapacita vs cena
123
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací