Recenze Xbox Game Pass Core - 3 měsíční členství

Zobrazit katalog
Xbox Game Pass Core - 3 měsíční členství - Dobíjecí karta

Recenze Xbox Game Pass Core - 3 měsíční členství

Zajímají Vás názory a recenze na Xbox Game Pass Core - 3 měsíční členství? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 624 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xbox Game Pass Core - 3 měsíční členství. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xbox Game Pass Core - 3 měsíční členství i vy.
499,-
Ihned ke stažení
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Antonín, Šumperkflag
Hodnoceno 11.07.2024, varianta Xbox Game Pass Core - 12 měsíční členství
Ověřený nákup
Cena 1499 na rok je přijatelná.
Nevíte, kde si kód z Game Passu můžete stáhnout, Alza je v tomto směru zakletá. Napíši v Moje Alza sekce Hry, nejde se tam však dostat z mobilu, v počítači také člověk hledá jak blázen. Totálně nedochytané a k vzteku.
Píšete Alza Expertovi v chatu a žádná odpověď. Asi to dělá horké léto.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.06.2024, varianta Xbox Game Pass Core - 12 měsíční členství
Ověřený nákup
V emaily je dostupný kľúč, kliknem na zobrazenie kľúču a chyba 404 na stránke alza..........
0 ×Nahlásit
Petr, Petřvald u Karvinéflag
Hodnoceno 21.06.2024, varianta Xbox Game Pass Core - 6 měsíční členství
Ověřený nákup
Po zakoupení přes aplikaci Alza bylo nemožné se k licenci dostat. Aplikace Vás donutí nainstalovat další aplikaci Alza Média kde by jste měli licenci najit. Akorát že vůbec. Zkusil jsem aplikaci Alzy odinstalovat a otevřít si jejich web kde jsem podle návodu šel na: Moje Alza, Licence a Hry, a..... Tato stránka nefunguje. Skvělá práce.
Po zakoupení s k licenci zkrátka nedostanete
0 ×Nahlásit
Michal, Dolný Lopašovflag
Hodnoceno 19.06.2024, varianta Xbox Game Pass Core - 6 měsíční členství
Ověřený nákup
Nefungujuci odkaz peniaze strhli produkt nezobrazí
Infolinka nereaguje
0 ×Nahlásit
Martin, Liberec 6flag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta Xbox Game Pass Core - 12 měsíční členství
Ověřený nákup
dávejte pozor jestli náhodou některé z vašich dítek neupgradovalo službu na Ultimate game pass za 25,90 , protože potom už nekupujete Live gold na 12 měsíců ,ale ta cástka v tomto případě 1499,- je rozpočítána na službu Ultimate což je zhruba 6měsíců.A nejde to vypnout , teď cekám až to konečně vyprší , ale pokud to nepůjde obnovit pouze na live tak už to nekoupím
0 ×Nahlásit
Radovan, Púchov 1flag
Hodnoceno 15.04.2023, varianta Xbox Game Pass Core - 12 měsíční členství
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchle dodanie
0 ×Nahlásit
Karin, Zilinaflag
Hodnoceno 05.03.2023, varianta Xbox Game Pass Core - 6 měsíční členství
Ověřený nákup
Vždy bez problemov
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 17.02.2023, varianta Xbox Game Pass Core - 12 měsíční členství
Ověřený nákup
tovar mi nebol doruceny!!!
0 ×Nahlásit
Jozef, Rozhanovceflag
Hodnoceno 21.01.2023, varianta Xbox Game Pass Core - 12 měsíční členství
Ověřený nákup
kopec hier pocas roku za super zlavy, 2-3 hry a hned sa investicia vrati
Ziadne
0 ×Nahlásit
Michal, Malhostoviceflag
Hodnoceno 04.01.2023, varianta Xbox Game Pass Core - 6 měsíční členství
Ověřený nákup
cena
potíže po zakoupení
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 139
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací