Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Pošli vedro k ledu

Recenze Xbox One S 1TB + Battlefield V

Zobrazit katalog
Xbox One S 1TB + Battlefield V

Herní konzole AMD Octa-Core, 8GB RAM,1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, bílá, se hrou Battlefield 5

Skladem > 5 ks
a na 4 prodejnách
Cena s DPH 7 790,-
4,8
Hodnotilo 340 uživatelů
5 282x
4 50x
3 1x
2 5x
1 2x
500+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Marián, Karlovy Vary 20 29.12.2017
Naprostá spokojenost.
Značka Grafika + Výkon Hra v ceně Xbox Game Pass na 1 měsíc zdarma Xbox Live Gold na 14 dní zdarma Jednoduché první spuštění Tiché
Filip, Kolín 5 03.01.2018
Perfektní rychlost Skvělá dostupnost her, když nechcete kupovat CD Perfektní balíček dvou her a konzole
Marek, okr. Bruntál 27.02.2018
velmi tichý chod oproti předchozí verzi lepší rozlišení lepší ovladač usb vstup zepředu konsole nic
David, Frýdek-Místek 08.12.2017
Live Gold zdarma Minecraft v ceně Blue-Ray mechanika Vysoký výkon Tichý chod Je to žrout času :-)
Pavel, Valy nad Labem 26.06.2017
Konzole je tichá, rychle se spouští. Ovladač vydrží dlouho nabitý a pohodlně se drží.
Pavlína, Mladá Boleslav 05.05.2017
cena byl v trháku za 5500 proste xbox měla jsem 360 takže spokojenost Žádné
Vítězslav, Brno 12 21.06.2018
Cena/výkon
Monika, Třinec 12.06.2018
Všechno jednoduché Velice výkonná 100% kvalita
Petra, Praha 8 - Ďáblice 01.11.2017
velký disk malá poruchovost 4K nic
Zakaznik, Krupka 06.01.2017
lepší než PS4 nic
Filip, Provodov 18.12.2018
Konečně jsem se dostal k tomu, že jsem si mohl dovolit konzoli a nemůžu vynachválit. Líbí se mi prostě to, že zapnu přes ovladač sedím na gauči zapne se to během chvíle a hned můžu hrát. Systém je plynulý, rychlý, velký prostor na disku nemůžu si vynachválit.
Rychlá, plynulá konzole Bezdrátový ovladač i pro sluchátka Rychlost disku (hry se nesekají) Množství aplikací na MS store Prozatím chybí podpora Cortany, ale to není chyba konzole spíše Microsoftu.
Eva, Louny 1 09.07.2018
Tichý chod pouze bezdrátový ovladač bez charge kitu
Ondřej, Praha 18.04.2018
Super ovladač 4k Splňuje očekávání U 500Gb je k dispozici pouze +-370Gb ale s tím musí člověk počítat :)
Firma, Brno 05.05.2017
Vsechno jede podle ocekavani, hry I ovladani OK. Nastaveni konzole - zadani data narozeni se seklo, musel jsem pripojit USB klavesnici.
Vladimír, Hořice 25.03.2017
umí toho víc, než potřebuji tužkové baterky v ovladači, očekával jsem vestavěnou dobíjecí baterii
Lucie 17.11.2018
Ráda bych zde napsala svou nespokojenost ke zboží Xbox One resp. k jeho balení.. Objednala jsem ho, jako vánoční dárek. Když však přišel nestačila jsem se divit a zalekla jsem se toho, že tak potrhanou , ušmudlanou, poškrábanou krabici může někdo dát do expedice! Vypadala to, jako kdybych danou věc zakoupila za pakatel na bazaru. Pro někoho 6 tisíc málo, pro někoho hodně. A když už objednávám z všude zmiňovaného obchodu, tak bych čekala, že i ta krabice bude vypadat jak nová a nepoužitá! Jako první mne napadla reklamace, jelikož jsem si myslela, že zboží již měl někdo předemnou, avšak ochotný zaměstnanec mne ujistil, že zboží předemnou nikdo neměl jen se na expedici a ve skladu neumí zaměstnanci chovat ke zboží. Xbox jsem darovala o měsíc dříve, jelikož jsem potřebovala zjistit zda tedy bude fungovat. Člověk neví co si má myslet, když vidí v takovém stavu krabici. Xbox funguje doufejme, že taky bude na dále fungovat. Hezký večer, Lucie.
 
Kryštof, Praha 4 - Krč 13.07.2019
na dlouhé zimní jarní letní a podzimní večery závislost
Firma, Praha 4 - Braník 23.06.2019
koupili jsme jako první konzoli pro děti a za tu cenu úplně skvělá. hry jsou moc pěkné a když nevidím vedle sebe xbox one x a xbox one s, tak není šance poznat rozdíl v kvalitě. nutnost vše doinstalovávat přes internet. Je to moje první konzole, tak jsem myslel, že stačí vložit disk, nainstalovat a hrát... Ale zatím ke každé hře byla nutná aktualizace přes internet v řádech desítek GB Forza Horizon se instaluje celá z internetu (cca 65GB)
Ondřej, Praha 5 - Stodůlky 01.05.2019
Rychlost Velký disk Skvělá grafika Internetový prohlížeč S Xbox game pass neskutečný množství her Žrout času 😊 Baterie k ovladači nejsou nabíjecí
Jan, Ostrava - Moravská Ostrava 28.03.2019
perfektni konzole rychly start vyborna grafika
Filip, Provodov 04.03.2019
Rychlá, plynulá konzole Bezdrátový ovladač i pro sluchátka Rychlost disku (hry se nesekají) Množství aplikací na MS store
Edita, Vitice 12.02.2019
náš druhý , první se rozbil po 22měsících kinekt ke kinektu je potřeba adaptér kdyby nebyli hry na kinekt nešla bych do něj znova
Pavel, Praha 09.02.2019
Dobře drží a nijak nepřekáží
Patrik, Praha 19.01.2019
Multimediální konzole, instalace aplikací, připojení externích datových nosičů, vydrž ovladače.
Zakaznik, Slavkov u Brna 08.01.2019
HDMI kabel v balení dodání o víkendu bezproblémové zprovoznění kvalitní WiFi příjem nestandardní hluk ventilátoru
Václav, Příbram VI. 14.12.2018
Dva ovladače nic
Rostislav, Klatovy 25.11.2018
grafika nic
Romana, Karlovy Vary 16.11.2018
Super, velká spokojenost, 500GB plně dostačující pro běžné hraní. žádné
Firma, Kraslice 06.07.2018
Výborné
Stanislav, Kladno 24.05.2018
rychlost vyřízení asi nic
Zdeněk, Milovice 21.04.2018
je to ve slevě, skvělá grafika pro připojení k Internetu se stahuji stovky GB, málem jsem se z toho zblaznil
Firma, Praha 2 - Vinohrady 30.10.2016
rozměry výkon jednoduché nastavení skoda že v balení není druhý ovladač
Petr, Olovnice 06.07.2019
Prijemne prostredi 4 hry zdarma plus mesicni predplatne Zpetna kompatibilita s nekterymy hrami pro 360 Dobre padnutelny ovladac do ruky Prvni spusteni (konektivita s wifi, aktualizace SW brani dalsimu nastaveni konsole (moznost pres mobilni app, ktera beztak prilis nastaveni nenabizi)) Obcas neprehledne prostredi, je to o zvyku
Dominik, Ostrava - Bělský Les 05.02.2019
Cena Počet her Zpracování Paměť Pomalá rychlost V balení jsou sice baterky ale mohli přiložit nějaký akumulátor
Barbora, Skopytce 10.10.2018
výkon vs cena hry zdarma
Jan, Praha 3 18.09.2018
Dal bych 100% ale opět ten popis "Hra v balení" je trochu dost mimo a nikde žádná další specifikace. Čekal bych, že bude v balení hra fyzicky, je tam jen debilní (pardon) kód na stažení. Kdybych to býval věděl, radějii bych si koupil někde zvlášť Xbox a zvlášť hru v krabiččce... Za to máte u mě velý palec dolů!
Cena / výkon 4K a Blue-Ray Malá velikost V balení není hra fyzicky, pouze kód
Michal, Zlín 21.02.2018
Funguje :) Neskutečně dlouhé uvedení do provozu a otrava s hesly. Nespolupracuje s myší a klávesnice jak, kdy.
Matyáš Kostříž, Praha 15.01.2018
super konzole, můžu jen doporučit. Přemýšlel jsem ještě nad xbox x a Ps 4 pro a nakonec zvítězil xbox on s 1tb.
cena je lehký super design perfektní ovladač plno her zapnete a už to nevypnete míň her než na PS, ale neni to tak důležité, na xboxu je jich dost
Michal, Karviná 4 17.11.2017
Skvělý obraz. Výborné hraní. Cena-výkon je adekvátní. Pro připojení k wifi musím po zapnutí konzoli restartovat.
Firma, České Budějovice 06.11.2017
Velikost a rychlost naběhnutí Komplikované nastaveni Xbox Live (zadávání kodů, registrace uživatele)
Zakaznik, Brno 35 26.06.2017
Za tu cenu dobrý výkon Není CZE lokalizace Mírně cvrká ventilátor (asi jen vada kusu)
Pavel, Praha 10 - Křeslice 31.03.2017
Výborný HW (nepřehřívá se, nemá externí zdroj) Podpora aplikací třetích stran Podpora videí HEVC/h265 Přehrává nové BD 4k disky! Chybí možnost ovládání ostatních HDMI zařízení (TV, Receiver), možnost přes infra mi moc nevyhovuje, nebo nevím jak nastavit správný vstup na receiveru po zapnutí. Media player od MS mi nezobrazuje titulky a musím tedy používat VLC
Jakub, Kladno 1 02.02.2019
XBOX ONE S 1TB
Výkon a grafika Xbox Live Gold Xbox Game Pass Hra zdarma Forza Horizont 4 Hry UHD, Filmy 4K Hraju GTA 5 online - Doporučuji 100% NIC
Jakub, Přerov 02.12.2018
  bílá barva
Ivo, Ostrava 20.11.2018
Je to Xbox 1TB Podpora 4K PUBG jako bonus Cena Pouze Upscaling do 4K Mechanika je trochu hlučná
Tomáš 10.10.2018
Cena Trochu hlučný
Marek, Praha 2 - Vinohrady 06.09.2018
Best toy ever very attractive game offer with Xbox Game Pass Fast Silent comparing to PS4
Lukáš, Frýdek-Místek 1 20.04.2018
nízká cena dostačující výkon na mnoho her větrák je lehce hlučnější než bych čekal, ale dá se natozvyknout
Tadeáš, Hradec Králové 04.04.2018
rychlá instalace tichý pěkné provedení spousta her (skrze game passy) nutno dokoupit druhý ovladač s ovladačem se dodávají pouze tužkové baterie, naštěstí dobíjecí nelze připojit klasické repro (jack 3,5mm)
Jakub, Bánov u Uherského Brodu 27.03.2018
malé rozměry zdroj uvnitř tichý 4K BluRay přehrávač spousta her v rámci Xbox Live a Xbox Game Pass malý disk, ale s to jsem věděl
Dominik, Náměšť na Hané 21.03.2018
Nízká cena Plynulost prostředí konzole Eliminace potřeby měnit hardware Za 149,- na měsíc cca 50 her Mnoho aplikací ve Store Krabicové hry lze půjčovat/vyměňovat/prodávat Možnost streamovat na PC Možnost zapojit sluchátka přímo do ovladače K ovládači jsou dodávané pouze jednorázové baterie, ale alespoň vydrží (aktuálně asi 30 hodin aktivního provozu a stále nad polovinou) Malá komunita majitelů v ČR Vyšší cena hry digitálně než při koupi krabicové verze Na 500 GB disk se vleze cca 10-20 her maximálně Většinou nepodporuje crossplatform hraní
Kamil, Brno 07.03.2018
skvělá konzole za super cenu hry by mohli být na cd, přecejen sáhnout 40 GB hry zabere nějaký čas
Luděk 01.12.2016
Doporučuji. S touto edici "Minecraft" dostanete celkem 2 ks ovladačů. Disk 500 GB ale přestane svou kapacitou stačit, když si pořídíte členství v GOLD klubu, kde je možnost stahovat bezplatné hry, nebo je kupovat za výhodnou cenu nebo hrát po síti. V klubu je možné vyzkoušet i různé demo verze. Dá se to vyřešit koupí externího disku o větší kapacitě ( využil jsem přikoupení 2 TB disku ke konzoli). Dále bych doporučil zakoupení členství v EA ACCESS, kde lze bezplatně užívat po dobu předplatného veškeré hry vydané touto společností. Fifa 15, NHL 15, Fifa 16, NHL 16, basket, ultima zápasy, starší Forzy, Titanfall, cca 20 her. Předplatné není drahé, dá se koupit za cca 90 Kč.
 
Tomáš, Písek 1 12.01.2019
Cena x Výkon = super dostatečně dlouhá kabeláž K balení byl stojánek, který má i vyřešené průduchy na chlazení Oproti 360 je velice tichá Integrovaný zdroj uvnitř Xboxu přiložený Gold je jen na 14 dní zatímco game pass na 30 Forza je přiložená formou kódu a trvá věčnost než se stáhne Nepodporuje bluetooth handsfree Hry se stahují v 4k verzi i když ji Sko nepodporuje
Kateřina, Písek 1 25.09.2018
Barva Rychlost Úložiště 1TB (500gb by bylo určitě málo) Jeden ovladač součástí Hra navíc Game pass +live gold na měsíc Hra je teda hrozná Škoda že není obsahem 2x ovladač místo jedné hloupé hry
Michal, Domažlice 1 25.03.2018
Využil jsem akci - 2000 za starou konzoli, která stejně nefugovala docela mě překvapilo, že na XBOX ONE je méně her v češtině než bylo na X360 a některé zakoupené hry na X360 nejsou s novým ONE kompatibilní
Jan, Broumov 08.01.2018
Dobrá cena Hra zdarma i s DLC Skvělý ovladač Vše pro instalaci a hraní (baterky,kabely,..) v balení Menší uložiště (Forza Horizon 3 má 51 GB)
Ala 18.02.2018
Hry s cd jsou uzasne Neprisel jsem na to, jak se Forza horizon zapne, ani jestli jde na multiplayer.
Jiří, Horní Kozolupy 29.12.2017
cena pro 7 letou dceru je ovládání dost složité(komplet v anglině)
Jaroslav, Praha 9 - Vysočany 25.12.2017
Neseká se to je to celkem lehký xbox bez problému jsem zapojil druhý ovladač je to sranda Cena/výkon nečekal jsem že mi dají digitalku na ACO než jsem to nastavil po těch nervhéch neustále po vás požaduje nastavit tohle a tohle založit učet nastavit ovladač a prostě strašně moc věci tak jsem si fifu kterou jsem si ktomu koupil zahral asi po 4 hodinach co jsem to měl zapojeny protože jsem musel stahovat 10gb aktualizaci
Petr, Hoštka 31.03.2018
tichá konzole dostatečný výkon dobrý poměr cena výkon hry neběží ve 4K, jen interpolovaně
raiden 01.03.2018
xbox s bych doporučil místo ps4 protože halo jede na 60fps a killzone na kolem 40fps s dropama kolem 30 až 20 fps podle youtube frame rate koukal jsem na testy takže xbox je vykonnější
výkon 60fps cena dobře optimalizovane exkluzivni hry než ps4 xbox vr
f a hi 26.03.2018
fwef
efe sferf
David, Praha 8-Bohnice 02.04.2018
Forza Horizon,ovladac,adekvatni cena za nizkou kvalitu,game pass Nejhorsi rozhrani jake jsem kdy v jakemkoliv zarizeni videl,trystni nedostatek kvalitnich exluzivnich titulu,baterky v ovladaci pri zapnutych vibracich a treba i zvuku do sluchatek moc nevydrzi...
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi