Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Kafe na Alzáka!

Recenze Xiaomi Amazfit Bip White Cloud

Zobrazit katalog
Xiaomi Amazfit Bip White Cloud

Chytré hodinky - s přímým měřením tepu ze zápěstí, krokoměr, výpočet kalorií, měření vzdálenosti, monitoring spánku, měření rychlosti, záznam trasy, akcelerometr, barometr,, kompas, senzor GLONASS, připojení pomocí Bluetooth, stav baterie, notifikace z mobilu, vibrace, hodnota vodotěsnosti Water resistant, kompatibilní s Android a iOS, výdrž baterie až 1080 h, gorilla glass sklíčko

Na cestě > 5 ks
Očekáváme 23.07.2019
Cena s DPH 1 799,-
Původní cena 2 490,-
4,5
Hodnotilo 275 uživatelů
5 184x
4 68x
3 9x
2 5x
1 9x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zakaznik, Praha 4 - Libuš 10.08.2018
S aplikací Amazfittools (90Kč) zobrazuje osoby co volají, sms, emaily - celý text, whatsapp, upomenutí na pohyb,lze mezi zprávami skrolovat Skvělá aplikace s porovnáním pohybu i spánku vůči VŠEM ostatním uživatelům aplikace - VÍCE KROKŮ NEŽ 83% UŽIVATELŮ APOD., delší fáze hlubokého spánku horší o 5% než většina uživatelů - vč. grafu rozložení populace kde si stojíte a porovnání s vaší věkovou kategorií Doporučení - např. choĎte spát o 22min dříve apod. Počítání splněných serií - kolik dní v řadě jste splnili cíl -= velká motivace nepřerušit Alternativní watch face - displeje - lehce navržitelné a dost dostupných se zobrazením všech info najednou na hlavním displeji Always on - displej čitelný pořád, navíc pohybem ruky k obličeji lze rozsváítit displej - lze nastavit ve kterých hodinách aby nesvítil v posteli Čím víc slunce, tím čitelnější displej. Možnost měřit tep každou minutu GPS a barometr - fungují velmi přesně Nahradí tachometr kola - ukáží profil jízdy, mapu, převýšení, rychlosti, tepy, výškový profil,... Nízký design, kopie Apple watch s normálním vyměnitelným páskem Lehoučké, dobře se s nimi spí Pěkná nabíječka sloužící jako stojánek Velmi dobrá výdrž baterie Předpověď počasí na několik dní dopředu Už ta gorilla glass oproti plastovému sklu u Mi Band za ty penze stojí, plus GPS a barometr jsou skvělé Programovatelná aktivita na dlouhé podržení tlačítka Prozvonění mobilu z hodinek - boží pokud hledáte mobil Bez slunce nevýrazné barvy displeje a nižší čitelnost, nutné používat automatické podsvětlení Na lock GPS - funguje jen při zahájení aktivity, nutno dlouho (cca minutu) počkat, pak lze vyběhnout a velmi přesně zobrazí na mapě i vč. převýšení díky barometru Krokoměr ukazuje až o 20% více než na Nokia Steel když jsem je nosil na stejné ruce. Ovšem při náhodném počítání kroků to vychází relativně přesně - otázka co je nepřesné. Kopie Apple watch - plastové tělo místo kovu, displej je malý a nevýrazný, jasně rozeznatelný obyčejný pásek - ale zase je vyměnitelný Počítají výrazně kratší fázi hlubokého spánku proti Nokia Steel - 1,5h namísto 4h. Otázka je, kde je pravda. Nebudí v tak dobrý okamžik Bez Amazfit tools pouze AJ verze, nezobrazuje jména volajícího ani texty mailů a zpráv - otazníky... Levný vzhled FitnessTrackeru - na jednání do práce to moc není a ani kovový řemínek moc vzhledu nepomůže Hnusné a dětské watch face = displeje v základu, nutné hledat na netu jiné narvžené uživateli nebo si nějaký vytvořit Nelze z nich volat ani psát, lze pouze odmítnout hovor - nikoliv přijmout nebo odmítnout s automaticky odeslanou sms o nedostupnosti
Tadeáš 12.08.2018
Za tuto cenu velice moc muziky
Obrovské + za baterii, která vydrží 50 dní Vodotěsnost Český jazyk + podpora diakritiky Barometr GPS, Glonass, AGPS Bluetooth Velice dobře viditelný displej na slunci Displej svítí pořád Možnost nastavení jasu Plno aktivit, které ani nevyužiji Kompas Předpověď počasí na 5 dní Budík, který vzbudí Časovač, stopky Možnost navrhnutí vlastního ciferníku Možnost upravení ikonek a textů Měření tepu Měření velikosti kroku Měření počtu kroků Oznámení z mobilu SMS, volání Mód nerušit Měření spánku Sedavé připomenutí
Pavel 01.09.2018
Pěkné balení, vzhled hodinek je dobrý, Diakritiku ve zprávách lze vyřešit v Tools & amazfit, v aplikaci Mi fit vypnout upozornění aplikací, volání a zapnout v Tools & amazfit a nastavit vypnutí diakritiky, takže se nezobrazují otazníky. Jinak vypnutí upozornění jde nastavit v Mi Fit (jak někdo psal, že ho to budí celou noc a musí vypínat bluetooth...). Jediný, co je škoda, že nepodporuje Mi Fit víc aktivit... Ale jde řešit Endomundem. Upozornění jde nastavit z více aplikací, což je super. Jde nastavit i , že když dvakrát kliknu, tak se pustí hudba v mobilu atd. A jde také nastavit přijmutí hovoru na tlačítko... Takže za mě naprosto super za ty peníze
Vzhled Vodotěsnost Měření pulsu Výdrž baterie Budík Upozornění Přijmutí hovoru Sledování spánku Aplikace Mi Fit by chtěla ještě vylepšit
Anna, Slavkov 21.07.2018
Doporučuji prodloužit záruku ještě o dva roky, později se vyplatí při případném prodeji (tzn celkem záruka 4 roky)
velice příjemné na ruce velký výběr ciferníku v aplikacích aplikace hodinek přehledná a jednoduchá velká výdrž baterie odolné sklo (už jsem lehce odřela) voděodolné chtělo by to víc aktivit (plavání)
Dominik, Jílové u Prahy 25.04.2018
baterie kalorie tep budik kompas stopky aktivity voděodolnost počasí teplota sms hovory tichý režim málo watchface dá se řešit neoficialními app
Miroslav, Plzeň 17.05.2019
vše už řečeno v jiných recenzích jsou prostě super Každý něco najde co by tam udělal lépe,ale za ty peníze výborný výrobek.
Radek, České Budějovice 11 22.04.2019
KVALITA ZA ROZUMNOU CENU NIC
Pavel, Ústí nad Labem 20.07.2019
Výdrž (mám je 7 dni a od nabití mají 83%), neustále propojené s telefonem přes BT. Menitelné skiny. Našel jsem si dle potřeby jednoduchý dobře citelny nebo se všemi možnými údaji - čas, kroky, vzdálenost, počasí, ... vše na jednom ciferniku. Čitelnost dislaye i na slunci super. Ještě musím pořešit češtinu v notifikacich.
Radek, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 15.07.2019
výdrž množství funkcí viditelnost na slunci stopky moc mi nevyhovuje velikost (děr) v pásku
Milan, Praha 10 - Záběhlice 13.07.2019
hodinky jsou SUPER
výdrž bez nastavení upozirňování atd, 66dní. Polykarbonátové tělo odolné a sklíčko GORILLA GLASS. vodotěsné. Super cena.
Patrik, Ostrava - Zábřeh 04.07.2019
Neskutečná výdrž baterie. Nemají problém vydržet více než týden. Horší ovládání hodinek displejem. Špatná hmatová odezva, ale vše jde nastavit pohodlně přes telefon.
Eva, Hradec Králové 02.07.2019
Lehké, jednoduché, fungují i bez připojení s telefonem. Spousta možností jak si přizpůsobit fce svým potřebám...ale nic pro náročné. Neumí plavání. U cvičení na běžeckém páse mi nejde nastavit skutečně uběhnutá vzdálenost. Jsou tedy vodotěsné nebo ne? V návodu napsáno že ne. Tady zase že ano. Riskovat to nebudu.
Jitka, Praha 5 - Stodůlky 21.06.2019
Skvělá výdrž baterie Přehledný display Skvělá viditelnost na slunci Zatím nic
Veronika, Praha 3 - Žižkov 19.06.2019
výdrž baterie design funkce chtělo by to promakanější aplikaci
Michal, Ovčáry 10.06.2019
poměr cena/výkon výdrž baterie jednoduché, intuitivní ovládání
Kateřina, Pardubice 6 06.06.2019
výdrž baterie za týden s měřením srdečního pulsu co 1 min ubylo 5% čitelnost displeje i na slunci přehledné a jednoduché nastavení poměrně slušný výběr ciferníků chybí jméno volajícího neumí diakritiku
Rafael Mohl 27.05.2019
Já jsem koupil tyto hodinky včera takže by některé věci mohli být špatně...
Velmi hezké hodinky Jsou voděodolné Nosit je není tak nepříjemné jak si možná myslíte Fungují s IOS Hodinky jsou v angličtině ale pro mě to není problém Když změníte styl hodinek na ručičkové, je skoro nemožné je vrátit na digitální styl a musíte hodinky resetovat.
Vanda, Chvaletice 18.04.2019
obrovská výdrž - bez pouštění GPS i přes měsíc transreflexní displej množství watchfaces asi slabší GPS a když ztratí signál při měření trasy, tak už ho znovu nenajde, to se mi stalo ale opravdu párkrát
Milan, Česká Lípa 13.04.2019
Výdrž baterie O ničem nevím, snad jen kratší řemínek ale to bych až jako velký problém neviděl
Vojtěch, Praha 6 - Břevnov 04.04.2019
Dlouhá vydrž baterie. Vypadají na ruce hezky. Zobrazení SMS přímo na hodinkách. Bezproblémové párování pomocí aplikace. Podobají se Apple Watch :D Display by mohl mít lepší barvy Chybí NFC Neumí číst smajliky, háčky a čárky.
Ondřej, Praha 9 28.03.2019
lahke dobre nastavitelne bezproblemove zmenil som font a vsetko sa zobrazuje tak ako sa ma zobrazovat :) gumeny naramok mi vadi - ale to je subjektivne, objednal som iny
Zákazník, Ostrava - Hrabová 27.03.2019
Syn je spokojen.
David, Tábor 24.03.2019
dlouhá výdrž baterie (zatím zapnuty všechny funkce a po 10-ti dnech používání stále 30% baterie) lehké decentní i na malou ruku jednoduché, přehledné menu snadné spárování s mobilem MiFit funguje i na starším Android 4.0 (i když bez některých pokročilých funkcí) pásek je i přes mnoho "dírek" na útlou ruku větší (kluk 10 let by potřeboval ještě jednu dírku navíc) nejsou v češtině (ale za 20 minut syn věděl vše, co potřeboval, i v angličtině) synchronizace přes Bluetooth je tragicky pomalá
Lukáš, Praha 7 23.03.2019
Design Cena Funkce Vydrz baterie Menitelna uvodni obrazovka Vystouply displej/snadno se poskrabe
Jana, Humpolec 19.03.2019
splňují očekávání, můžu jen doporučit bílá barva je spíše šedivá
Jan, Most 19.03.2019
cena výdrž jednoduchost málo sportovních režimů
Pavel, Konstantinovy Lázně 10.03.2019
rychlé nabíjení (cca 1,5 hod) výdrž baterie (až měsíc) GPS, záznam trasy oproti náramku lépe sedí na ruce váha (krásně lehké) stále chybí podpora češtiny (iOS), což vadí při čtení zpráv a zobrazení kontaktů, kde jsou čárky, háčky....
Vojta 16.02.2019
Super hodinky za nízkou cenu
Velká výdrž baterie. Koupil jsem si amazfittools a s tou aplikací je to super První hodinky které vydrží ve vodě. Na stránce amazfitwatchfaces.com/bip jsou plno ciferníků Pomalejší GPS. Občas blbne dotyk nevím proč.
Tomáš 26.01.2019
Hodinky amazfit bip
Nejlepší hodinky v roce 2018 Nic
Lucie, Praha 4 - Krč 24.01.2019
Chtěla jsem si pořídit nějaké chytré hodinky, které nejen dobře vypadají ale mají i dlouhou výdrž. Tyto hodinky splňují přesně to, co jsem požadovala. Jsou čitelné i bez podsviceni, lehké ovládání, dlouhá výdrž baterie. Nutno instalovat aplikaci MiFit, páruji s Honor 10,bez problémů. Baterie má obrovsku výdrž, mají dlouhou výdrž i když se hodinky používají naplno. Nabíjecí dok taky super.
Čitelný ciferník na denním inslunečním světle Ciferník je čitelný i bez zapnutého displeje Jednoduché ovládání Obrovské plus vysoká výdrž baterie Menu v angličtině nevadí Příjemné na ruce neumí diakritiku
Otakar, Chrudim 23.01.2019
Už máme dvoje a maximální spokojenost 😌 cena vs kvalita.... Top
Miroslav, Praha 10.01.2019
suprové navržené hodinky, vyzkoušel sem jich hodně a tyhle jediné fungují bez problémů, jsou ale spíše na ženskou ruku, neboli jsou drobné ale rozhodně i chlapy to zvládnou nosit. na žádné sem nepřišel
Pavel, Chrast 29.12.2018
Chytré hodinky Amazfit Bip jsou pro mne zatím nejlepší ze všech smart nositelností, které jsem vyzkoušel a vlastnil. Od různých náramků a "noname" hodinek, přes MiBand 2 jsem se dostal k těmto hodinkám a jsem naprosto spokojen. Skvělá čitelnost displeje na denním světle a na slunci, bezkonkurenční výdrž baterie a vynikající poměr cena/výkon. Jako rekreační sportovec využívám trasování pomocí GPS při běhání nebo jízdě na kole, monitorování spánku a srdečního tepu se také hodí. Hodinky jsou na běžné používání (mytí rukou, sprchování) vodotěsné, plavání s nimi jsem nezkoušel. Už dlouho si nedovedu představit, že by mne budilo něco jiného než vibrace hodinek na ruce. Žádné pípání či vyzvánění, které by budilo i partnerku. Za tuto cenu (je jasné, že není na místě srovnávání se smart-hodinkami za 8 a více tisíc) jsou tyto hodinky jasná volba.
GPS měření tepu vibrační budík a notifikace skvělá čitelnost displeje na slunci rozmanité ciferníky, které lze nastavit vodotěsnost dlouhá výdrž baterie je dostupné velké množství páskú a doplňků
Matěj, Ostrava - Polanka nad Odrou 01.12.2018
Vše co potřebujete vědět o těchto skvělých hodinkách se dozvíte ve videu :) https://youtu.be/aZ2ADtdRnEw
cena výdrž baterie plno funkcí
Milan, Praha 5 - Slivenec 25.11.2018
výdrž baterie voděodolnost dobře viditelný displej
Hana, Praha 4 - Kamýk 23.11.2018
lehké dobré funkce pěkné na ruce dlouhá výdrž baterie správné počítání kroků oproti zkušenosti s jinými hodinkami
Jan, Chomutov 3 23.10.2018
Hondinky mají vše, co jsem od nich chtěl a co potřebuji. poměr ceny/výkon výdrž baterie nic
Martin, Aš 14.09.2018
bezkonkurenční není co dodat
Marek, Třemošná 10.09.2018
výdrž baterie rychlost načítání gps signálu skvělý poměr cena/výkon množství funkcí spolehlivost voděodolnost celková rychlost řešení dotykového displeje a jeho zámku jediné co mi na hodinkách trochu překáží je málo druhů sportu (chůze, běh, kolo, běh na pásu).
Jiří, Praha 4 - Podolí 26.07.2018
Dlouhá výdrž GPS Leké Relativně přesné a konstantní měření tepu
Lukáš, Prague 02.07.2018
Super výdrž Funguje i s iOS
Michal, Praha 8 27.05.2018
Za mě super... Někteří zde píši, že nejsou náhradní řemínky, ale stačí si najít jakýkoliv řemínek v šířce 20mm...
Po zakoupení Tools & amazfit jsou pro mě využitelné na 100%... K plnohodnotnému využití je potřeba zakoupit Tools & amazfit...
Lukáš, Praha 6 11.04.2018
výdrž na baterii - ubylo 25% za týden aktivního používání přesnost GPS HR senzor always-on displej výborně čitelný na slunci velký výběr watchfaces (přes neoficiální aplikaci) široké možnosti nastavení upozornění (přes aplikaci Tools & Amazfit) nedostupnost náhradních pásků občas se odpojí od mobilu GPS trvá cca minutu než se chytne
Marek, Praha 6 - Ruzyně 07.04.2018
Jednoznačná spokojenost
Vydrž baterie Viditelnost displeje Lehké Velikost tak akorát Ciferníky Náhled zpráv Id volajícího Monitor spánku Stopky, odpočet času Nastavení budiku Nepodporuje diakritiku
David, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1 25.03.2018
Dlouhá výdrž baterie Mnoho ciferníků - digitálních i analogových Propojení s MiFit, Google Fit a Sleep as Android Žádné jsem nenašel
Petr, Hybrálec 15.03.2018
Maximální spokojenost
Vydrž baterie Viditelnost bez nutnosti rozsvěcení displeje Možnost stáhnout a vyměnit ciferník Nic
Kamila, Praha 7 - Trója 12.03.2018
Maximální spokojenost, velmi dlouhá výdrž baterie - tři týdny. Hodinky zobrazují ID volajícího Doporučuji Žádné
Vlastimil, Neratovice 16.07.2019
velký, čitelný display i na slunci dlouhá výdrž dostatečně dlouhý řemínek nemám, dělá to, co má
Stanislav, Šternberk 22.06.2019
Dobře sedí i na malém zápěstí Možnost výměny ciferníků Dobře zpracovaná aplikace v mobilu Dlouhá výdrž baterie Není česká lokalizace Špatné zobrazování písmen s diakritikou (v době, kdy se jako výchozí používá UTF-8, už by to neměl být problém)
Barbora, Skopytce 15.05.2019
váha tvar a materiál rozhraní a funkce pásek display / špatné/vybledlé barvy a černá je díky podsvícení modrá a šedá
Martin, Brandýs nad Labem 25.03.2019
Dlouhá výdrž Cena Funkčnost Displej není tak kontrastní a barevný jako amoled Pro správné zobrazeni notifikace nutno doinstalovat placenou aplikaci amazfit tool
Oldřich, Brno 15 24.03.2019
Dlouhá výdrž baterky Gps Horší display
Ivo, Český Těšín 20.03.2019
moc pěkný design dlouhá výdrž na jedno nabití GPS velmi nepřesná s pomalým startem Měřič tepu nepoužitelný - nepřesnost až o 50b v základu nevzhledné ciferníky (ne)podpora češtiny - nutný zásah z jiné aplikace ale pouze bez diakritiky
Zákazník 19.03.2019
Dobrý Hezký
Jakub, Cheznovice 21.02.2019
Fungují dle představy Špatně snímání tepu na zpocené kůži
Jana, Praha 9 - Prosek 14.02.2019
Výdrž baterie Cena I na mojí malou ruku (15 cm zápěstí) Funkce (ne zbytečně moc, ne málo) Rychlé nabíjení Celkem přesné měření (spánek, kroky, tep) Vodě odolnost a odolnost skla Design neurazí ani nenadchne Nepodporuje diakritiku (zprávy tak chodí s otazníky)
Alexandr, Prostějov 08.02.2019
Poměr cena výkon Výdrž baterie Jednoduchá ovladatelnost Asi po 2 měsících nošení se mi udělala alergická reakce / ekzém z pásku (vyřešeno koupí prodyšného pásku) GPS je občas nepřesná (až 15 m) Oficiální aplikace občas nefunguje tak, jak by měla
Zakaznik 07.02.2019
  Škoda že nejde přidat více sportovních aktivit
Roman 08.07.2018
Jedná se o povedené hodinky se slušnou hardwarovou výbavou. Zkoušel jsem je horách, na kole, i při běhu. Pro běh ve městě jsou zcela dostačující. Velikost je tak akorát, aby neobtěžovaly a viditelnost displeje je bezproblémová i sledované hodnoty lze číst při běhu bez problémů. GPS má dostatečnou přesnost, pouze hodnoty o převýšení jsou zcela mino realitu a nedá se jimi ani orientačně řídit - rozdíl několik stovek metrů je zde normální. Tepovka nevypadává a její hodnoty jsou v mezích očekávání. Je škoda, že ve funkci aktivity, nepoužívají hodinky nadmořskou výšku z GPS. Tu vyčtete ve funkci kompas s dobrou přesností do 10m. Tuto hodnotu bohužel nelze zobrazovat během aktivity , takže na trailový běh je moc nedoporučuji. V režimu kompas jsou hodnoty bohužel hůře čitelné. Pro jízdu na kole mi přijde GPS pomalá, ale pokud jezdíte rovnoměrným tempem, tak je dostačující. Rychlé změny, ale nestíhá. Výdrž - zde hodně záleží i na zvoleném ciferníku. pokud zvolíte ciferník s vteřinovou ručičkou je pokles až 15% denně. Pokud se bez vteřin obejdete, dostanete se na údaj uváděný výrobcem. V pohodě vám zvládnou několikadenní GPS záznam trasy v horách bez dobíjení, což je super, bohužel ty hodnoty o převýšení jsou zcela mimo. Také nachozené kilometry a počet kroků neodpovídá, ukázalo mi to 22km a 17000 kroků, což byla cesta do horského sedla s převýšením 1200m a hodinky ukázaly převýšená 2400m , takže zcela mimo. S horskou turistikou, tedy také mají problém. Aplikace je v pohodě a konektivita dobrá. Nicméně na úrovni fit náramku, takže pro nějaké analýzy je třeba mířit jinam. SMS jsou kvůli absenci češtiny nečitelné, ale ta pry lze dohrát. Škoda, že nezobrazují jméno volajícího, ale za ty peníze, co bychom chtěli. Nicméně hodinky doporučuji, poměr kvalita, cena je pro kondiční běžce do města vynikající. Pro ostatní aktivity už je třeba dělat kompromis, nebo se podívat na něco lepšího.
Bezproblémová výdrž baterie Výborná čitelnost displeje na slunci i ve stínu. GPS s a tep s dostatečnou přesností Ideální velikost a hmotnost cena Pro kondiční běh dobře volené hodnoty, které při běhu sledujete Absence češtiny v SMS špatná čitelnost displeje v aplikaci kompas Nezvládají dobře vyhodnotit jiné sportovní aktivity. Hodnota převýšení a barometru je zcela mimo mísu. Návod nepopisuje všechny symboly, které v aktivitách naleznete.
Martina, Kralupy nad Vltavou 1 22.06.2018
Čtyři hvězdičky jsou jen proto, že je třeba trošku vytáhnout chyby jako jsou zmíněné otazníky místo háčků a čárek a měření kroků. Jinak jsem s hodinkama velmi spokojená. Na inline brusle používám funkci chůze, ale samozřejmě tím máte splněný denní počet kroků jedna báseň...Ale to je téměř u všech hodinek. Za tuto cenu jsou hodinky opravdu funkční na jedničku a výdrž baterie je ohromující i při plném využítí hodinek vydrží s přehledem 3 týdny i déle.
dlouhá výdrž baterie měření spánku rychlá synchronizace velký výběr ciferníků sportovní funkce naprosto v pořádku měření průměrné rychlosti během jízdy u příchozích zpráv se nezobrazují háčky a čárky jen otazníky, pokud je slovo bez diakritiky vše je v pořádku. Krokoměr - ač mají hodinky GPS stejně měří kroky i když hýbete rukou.
Pavel, Přerov - Vinary 26.04.2018
S Androidem super. S ios problém s diakritikou. Pro info: k Mi Fit je možné nainstalovat také aplikaci https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.amazfittools&hl=cs V Mi Fit zakázat notifikace a za těmito účely používat pouze Tools & Amazfit, kde je možné nastavit odstranění diakritiky a dojde pak ke zobrazení zprávy bez háčků a čárek namísto současných otazníků Jinak český font je možné nainstalovat dle tohoto návodu https://www.miuios.cz/viewtopic.php?t=23145&start=75 Doporučována je pouze instalace českého fontu a ne "počešťování" telefonu z důvodu dalších aktualizací apod... Budu zkoušet tento postup pro "rozchození" češtiny při párování s ios. Dle diskuzí by to mělo fungovat, jen se občas nějaký otazník objeví z důvodu "ukončovacích sekvencí" např. ve zprávách z whatsapp...
vše už řečeno problémy s diakritikou v případě použití pouze s aplikací Mi Fit
Firma, Brno 25 24.04.2018
Mají i GPS co mají jinak jen mnohem dražší modely. Spojení bluetooth nepadá. Zatím jsem nepřišel na to jak dostat češtinu do zobrazovaných zpráv. Jsou tam jen otazníčky.
Tomáš, Pardubice 14.04.2018
Zpracování, jednoduché ovládání, dlouhá výdrž na jedno nabiti. Pomalejší načítání GPS.
kotzitzaq 22.05.2018
Jako low cost smart watch super. Jako sporttester díky tragické citlivosti GPS nepoužitelné (ale to je má chybná volba).
poměr cena / výkon výdrž baterie nízká hmotnost bezproblémové párování (iPhone) nízká citlivost GPS
Adriana, Břeclav 06.02.2019
Hodinky jsem koupila pro jejich lehkost, výdrž a hlavně voděodolnost. Šla jsem je vyzkoušet do bazénu, jak zaznamenávají vzdálenost a tep, avšak gumový pásek s chlorovou vodou vytvořil záhadnou reakci a poleptal mi ruku. (Je možné, že budu mít alergii a tento fakt se pokusím opravit koženým páskem). Hodinky na koupání nedoporučuji.
lehké, dlouhá výdrž baterie, pěkný design NEKOUPAT SE S NIMI!
jan 06.06.2019
  Měřič tepu absolutně nepoužitelný, rozdíly cca 3 minuty v zobrazení reálného srdečního tepu. Rozdíl je tak i 50 tepů. Měří stejně nespolehlivě jak na suché, tak na lehce zpocené pokožce. Aplikace MiFit slušnými výrazy těžko posatelná.
Patrik, Praha 9 26.02.2019
Výdrž baterie. Dokonale poznáte fungování Androidu, protože budete neustále laborovat nad oprávněním, úspornými funkcemi, notifikacemi... Oficiální aplikace nefunguje korektně, pokud máte Android přepnutý do češtiny. Pro plné využití funkcí potřebujete zakoupit aplikaci třetí strany. Přepnout Android do angličtiny nebo přehrát firmware a nahrát fonty. Nevím, proč je tomu říká hodinky, když je to spíše hybrid mezi náramkem a hodinkami. Má plné funkce náramku a několik málo funkcí z hodinek. Display sice není až tak hrozný jako u náramků, ale ani tak jemný jako u hodinek. Než jsem hodinky uvedl do použitelného stavu, zabralo mi to několik nocí brouzdání po fórech. Vyzkoušel jsem dohromady 4 aplikace. Mezitím jsem řešil stavy, kdy funkce fungovaly a za chvíli zase ne. Nedovedu si představit, že by toto měl řešit běžný uživatel. Pokud Vám jde o fitness funkce, doporučuji zakoupit obyčejný náramek. Pokud chcete hodinky, doporučuji připlatit za lepší zařízení. Ušetříte si mnoho času.
Michal, Most 15.05.2019
cena dlouhá výdrž gps notifikace trošku laciný vzhled už se poškrábali
Mojmír, Libčice nad Vltavou 20.04.2019
OK spárování pěkný sotware Zatím žádné spokojenost
Pavel, Hýskov 06.02.2019
Za mě skvělé hodinky. Jsem nenáročný uživatel, ale vše funguje skvělé. Velká přednost je baterie, dnes je to 17 dní od nabití a mám 52% bez zapnutého srdečního tepu. Ten si bere víc baterky, ale jednou zkusím zapnout. Jediné co bych vytkl, je pomalejší GPS, ale kroky se všechny dočtou, takže ok. Xiaomi bych pochválil všeobecně, mám teď už druhy telefon Xiaomi, plus hodinky a s aplikaci Mi Fit je to super spojení. Doporučuji.
Výdrž baterie Stálé zobrazení na displeji, nezhasnou úplně. Skvělá komunikace s Mi Fit pomalejší GPS
Tomáš, Lipník nad Bečvou 02.02.2019
Dlouhá výdrž Krásné zpracování Nemá českou diakritiku
Michal, Kralupy nad Vltavou 02.02.2019
v porovnání s konkurencí cena hmotnost výdrž baterie díky transreflexnímu dipleji výborná čitelnost na slunci výborná komunitní podpora GPS pro běžného uživatele výborný pomocník při monitorování fyzických aktivit za mne nic, i když někdo jistě nějaké nedostatky najde
Marta, Nové Strašecí 01.02.2019
Všecno funguje jak má. Spokojenost. Nic.
Jiří, Lasenice 21.01.2019
Výdrž baterie ohromná, jednoduchost, funkčnost Chybějící čeština.
Marek, Brno 23 18.01.2019
Pěkný design Mnoho funkcí Dobre propojení s mobilem Nic
Adrian 23.12.2018
Design spracovaní náhradní Vjecy. Lechce se dají poškrabat
Zbyněk, Praha 10 29.08.2018
Výdrž baterie - po šesti dnech 81% = skoro měsíc provoz = spokojenost Perfektní viditelnost displeje na slunci Po nahrání českého fontu na 100% použitelné notifikace Hovory s identifikací volajícího a možností hovor odmítnout Jednoduše vyměnitelné náramky všeho druhu Celodenní měření kroků, tepu Sledování a vyhodnocení spánku v aplikaci Synchronizace s aplikací MiFit a následně GoogleFit (android) nebo Zdraví (iPhone) a dalšími Možnost zaznamenávat trasu GPS (nezkoušel jsem) Měření sportovních aktivit Stovky ciferníků ke stažení přes aplikace třetích stran Lehoučké a příjemné na ruce, přes noc o nich člověk ani neví Kvalitní zpracování a pěkný design Vodotěsné Za 2 tisíce lepší nekoupíte Aplikace by mohla mít víc možností nastavení, jako třeba načasování příjmu notifikací, aby v noci hodinky nevibrovaly na ruce - teď řeším vypínáním bluetooth na noc jinak nic
Jan, Benešov 20.08.2018
Display zobrazuje stále údaje - i když je zhasnutý Příznivá cena vzhledem k funkcím Nízká váha Dotykový a čitelný display Lze změnit ciferník (na internetu jich je spousta) Nabizi užitečné funkce přímo v sobě - počasí, stopky, časovač, alarmy, záznamy trasy, kompas, základní nastaveni Má přímo v sobě GPS modul nezávislý na mobil Vydrž baterie Zobrazuje notifikace z mobilu včetně textu a uchovává je v historii Aplikace MiFit nepodporuje pokročilejší funkce a neumí nastavit notifikace pro všechny aplikace, má problém se zobrazováním diakritiky, když přijde notifikace na náramek - toto jde vyřešit aplikaci amazfit tools
Tadeáš, Úholičky 12.07.2018
super hodinky výdrž baterie 35 dní nic
Antonín, Veltrusy 11.07.2018
Lehké, dobře zpracované Výborně čitelné na slunci Mnoho (nejen) fitness funkcí Skvělá výdrž na baterie Asi jediným problémem je zmiňovaná absence podpory diakritiky v notifikacích. Bohužel bez instalace alternativního softwaru problém zatím nemá oficiální řešení. Na druhou stranu aplikace Tools & Amazfit je tak propracovaná, že je prakticky dokonalá.
Radek, MOST 17.06.2018
45 dní bez nabíjení Téměř vše super čeština na iOS
Jan, Bruntál 16.06.2018
Jednoduché hodinky pro každodenní nošení s dobrou výdrží baterie. Není čeština:) To nevadí, protože jednoduší ovládání za dobu co používám chytré hodinky jsem nenašel. Z internetu si stáhnete spoustu ciferníku i od českých uživatelů (české dny), nebo si vytvoříte jednoduše podle vlastních představ svůj Watch Faces. Kdo chce si může stáhnout češtinu, ale to nedává smysl pro těch pár slovíček:)
výdrž baterie IP 68 super čitelnost na přímém sluníčku lehoučké docela přesná GPS řemínky se dají vyměnit-20 mm osička
Václav, Kladno 1 12.06.2018
Musím říct, že za tu cenu parádní, Xiaomi opět nezklamalo. Sklo na hodinkách je kvalitní, ovládání jednoduché. Spojení s aplikací je super, analýza aktivit a přesné měření trasy pomocí GPS je přesná. IP68, koupání, plavání, vše OK. Hodinky jsem koupil s baterií nabitou na 25% a přesto vydržely 5 dní silnější zátěže. Always on display je nádherně čitelný. I na přímém slunci je na něj vidět jako na klasické "digitálky". Přesnost měření všemi senzory je až překvapující u hodinek za 2 tisíce.
výdrž baterie IP68 - plavání, sprchování, v dešti čitelnost displeje na slunci množství funkcí přesné senzory super aplikace a analýzy aktivit design nijak neohromí tělo hodinek mohlo být zahnutější aby lépe seděly na ruce
Zakaznik, Praha 8-Karlín 30.05.2018
Light Inexpensive Excellent battery life UI is a little clunky -- inconsistent gestures, can't turn the crown
Zakaznik, Praha 17.05.2018
Pomer cena / vykon aktualne nema konkurenci Vydrz baterie je neuveritelna Transreflexni displej Hnusne podsviceni displeje, coz je ale vzhledem k cene prkotina
Vojtěch, Praha 5 04.02.2019
Cena, funkce, MiFit prostředí Ve vanilla stavu neumí česky (chybí znaky v SMS a notifikacích), neumí zobrazit jméno volajícího (řeší nějaké další aplikace)
Jiří 31.01.2019
dobrá výbava funkcí vzhledem k nízké ceně dlouhá výdrž baterie možnost nastavení rychlého spuštění tlačítkem signál GPS cca za 1-2 min propojení s mobilem nepoužívám, takže nehodnotím (SMS,notifikace hovoru atd) rozhodně doporučuji pokud spustím měření, nelze prohlížet jiné funkce např. nelze přejít na kompas a zjistit polohu.Nutno nejdříve zastavit a ukončit měření tím se vypne i GPS. Přerušení nestačí pokud během měření zastavím a např.sednu si na 5 min tak GPS ztrácí signál a chytá polohu z okolí. Na mapě je pak spousta čar kolem což fiktivně naměří trasu delší třeba i o 1 km.Je zde sice v nastavení aktivit volba "auto pause" ale ta GPS nepozastaví. Musí se použít přerušení (suspend). aplikace Mi Fit má jen základní funkce a mapu, ale nelze z ní trasu exportovat do GPX. Nutno zakoupit např. Notify&Fitness -ta umí také export rovnou do apl. STRAVA
Eva, Most 1 29.01.2019
Vydrz baterie Nulova diakritika
Jiří, Hradec Králové 4 29.01.2019
Viditelnost na sluníčku Výdrž baterie Snadné ovládání Dobrá aplikace na Android OS Krátký a úzký řemínek (Jsem špekoun.) Prostředí není v českém jazyce
Petra, Kutná Hora 1 29.11.2018
Kvalita vs cena Je tu vše, co od chytrých hodinek potřebuji Nabíjím jednou za měsíc (oproti jiným značkám, kde vím, že nabíjí lidi třeba každý třetí den) Nevidím, kdo mi volá
Rudolf, Praha 5 15.11.2018
Výdrž baterie Výběr zobrazení na display silikonový řemínek
Denisa, Zlín 03.08.2018
Výdrž baterie Dobrá cena Viditelnost na slunci Mnoho funkcí Přesnost Voděodolnost Pohodlnost Jdou používat jen s jedním telefonem Při budíku vibrují jen chvilku Občas se bezdůvodně odpojí, i když telefon je 10cm od nich Chybějící čeština Není zde možnost ukazovat upozornění aplikací, jako je např. YouTube Nejdou na nich přijímat hovory, pouze odmítat nebo ignorovat
Stepan 30.07.2018
Hodinky jsou na tu cenu výborné, ale s měřením ušlé vzdálenosti truchu zkreslujicí např. Zapnu aktivitu běh, uběhnu 3km, ukončím aktivitu, objeví se mi přehled o běhu, tam je vše v pořádku, ale když se pak podívám na status tak tam mám jenom 2,7km. Ale to je asi kvůli tomu že na běh je zapnutá GPS a do statusu se vzdálenost vypočítává z ušlích kroků.
 
Zakaznik, Brno 13 21.07.2018
Splňují vše, co bylo napsáno! Funkční, i když levně vypadajícíí, odpovídá ceně! Dle recenzí! Návod?
Vladimír, Zdiby 21.07.2018
Hodinky jsou osobně v pohodě ale jedna věc mi vadí. Oficialní aplikace Mi fit nepodporuje diaktiku tedy když něco příjde na hodinky tak někdy se zobrazují otázniky. Ale jde vyřešit aplikací Tools & amazfit která stojí 80 Kč
Odolnost Baterie Cena Android-IOS Funkce Mi fit
Klára, Veltrusy 26.06.2018
Jednoduché,baterie vydrží dlouho Chybí čeština
Filip 09.02.2019
Vzhled Absolutně nesplnilo očekávání Po stáhnutí Amazfittools, která se navíc platí, se mi i přesto neukazovali jména u SMS Nepíše háčky, čárky a pod. nad písmeny, smajlíky, dělá to otazníky, nedá se to přečíst Při větším množství zpráv se mi přestaly zobrazovat. (Po třech zprávách) Po prvním běhu mi to naměřilo dvojnásobek kilometrů, bez jakékoliv důvodu Cena je sice možná poměrně nízká, ale pro mě nemají ani takovou hodnotu
Radomír, Praha 10 16.01.2019
Hezká barevná kombinace Špatná komunikace IOS s app pro tyto hodinky Nepřesné měření vzdálenosti (kroky) Neni user friendly celkově Podprůměrný display
Václav, Praha 9 24.08.2018
Neuvěřitelná výdrž, banálně jednoduše lze nahrát český font a upozornění jsou s diakritikou, oproti android2.0 100% funkčnost, na sluníčku supr displej, fakt překvapení. Doporucuji Za tu cenu a výdrž nejsou
Antonín, Děčín 22.11.2018
  Podle orig. návodu má mít tento sportester dotykový displej, nemá ho.
Daniel 08.08.2018
Po spárování se software po několika dnech nebyl schopen opět připojit a muselo se zrušit párování (ne ale v normálním párování bluetooth zařízení, ale v softwareu Amazfit - což nebylo dobře popsáno - strávil jsem tím hodně času než jsem pochopil co je v nepřehledném softwaru myšleno) to se vícekrát opakovalo, někdy jsem s tím strávil i více hodin než se to najednou rozchodilo. Co mne ale zklamalo více je gumový pásek - nejdříve jsem si říkal, fajn zmírní případné nárazy aby se třeba osička nevytrhla... ale někde jsem jemně škrtnul a odskočil plastová část zapínání - naštěstí jsem si toho všiml a přicvakl je zpět. Pár dní na to jsem nesl krabici a hodinkami ne velikou silou zahákl o rám dveří a řemínek se v místě kde prochází osička přetrhl. Tedy jako hodinky pro sport opravdu chatrné a je lehké je ztratit...
levné displej čitelný i bez podsvícení nízká spotřeba dle mne nestabilní software rozumné funkce až s placeným softwarem třetích stran chatrný řemínek
Firma, Praha 5 - Třebonice 01.07.2018
jsou lehké velmi lehce poškrábatelné sklíčko. To co mé Garmin Vivo Smart nemají poškrábáno za 2 roky denního nošení, to mají tyto za 2 týdny. velmi neintuitivní ovládání velmi mne zklamali
Tomáš, Plzeň 26 28.06.2018
Výdrž baterie (týden aktivního používání - GPS, 30 minutové měření srdečního tepu, atd ...) a za týden je dole 20% baterie. Čitelnost na slunci Jsou velice lehké Dobrá kvalita zpracování Velmi příznivá cena Celkem přesné měření tepu (odzkoušeno) Není podpora diakritiky (nutnost zaplatit 80kč a koupit z google play apk. Tools & Amazefit, která převede otazníčky na klasická písmena + zobrazí jméno volajícího) Pro někoho by to mohla být absence češtiny, ale menu je především přes "obrázky", takže ani není třeba číst a hned Vám bude jasné, co to znamená.
Petr 21.05.2018
  jediný zápor co jsem zatím zaznamenal - HR senzor je úplně mimo při vyšších tepech. Hrudní pád mi ukazuje tepy 180/min a Amazfit Bit ukazují 130/min. Při klidovém tepu 60/min se od hrudního pásu tolik neodchyluje.
Jiří, Praha 4 31.05.2018
Vracím
  Neukazují jméno volajícího V telefonu musí neustále běžet na pozadí ta vy..... aplikace
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi