Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Nebojte se změny krmiva

Recenze Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý

Zobrazit katalog
Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý

Mobilní telefon 6,21" AMOLED 2248 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 845 8-jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 64 GB, zadní fotoaparát 12 Mpx (f/1,8) + 12 Mpx, přední fotoaparát 20 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, IrDA, NFC, LTE, USB-C, čtečka otisků, dual SIM, neblokovaný, rychlé nabíjení, baterie 3400 mAh, Android 8.1 Oreo

4,7
Hodnotilo 57 uživatelů
5 46x
4 7x
3 2x
2 0x
1 2x
100+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Rastislav Neupauer, Plzeň Východní Předměstí 07.11.2018
Xiaomi Mi8 je nádherný telefon s perfektním amoled displejem, v modré vypadá opravdu krásně. Výkon má na rozdávání. Telefon používám už nějakou dobu ještě než se vůbec začal prodávat v ČR a pracuje bez jediného záseku ( ano poznámka pro všechny uživatele Iphonu kteří používají tohle slovne spojení v kombinaci s android telefonem jen aby si nějak omluvily tu nesmyslnou a šílenou cenu Iphonu) a to i díky nadstavbě Miui která je dovolím si tvrdit králem mezi nadstavbami v android telefonech. Zapomeňte na touchwiz od Samsungu dokonce zapomeňte i na emui od Huawei (což je vlastně okopírované Miui ale není dovedeno k dokonalosti jako u Xiaomi) takhle nadstavba je to nejlepší na trhu a není divu že mnoho vyvojářu se ji snaží dělat i do mobilu jiných značek. Telefon děla opravdu nádherné fotky, výdrž baterie je i přes její menší kapacitu výborná díky amoled displeji který má nízké nároky, takže celý den opravdu intenzivního používaní není pro telefon žádný problém. Navigace funguje excelentně a zvukový výstup přes dodávanou redukci mě šokoval svoji vysokou kvalitou, perfektně fungují i platby mobilem díky přítomnosti NFC (airbank) takže peněženku už nenosím. Odemykaní tváře funguje perfektně i za tmy a pokusy o odemčení fotkou, odemčení ze zavřenýma očima atd. byli neúspěšné. Co víc dodat? Možná jen že je škoda že v telefonu není implementované bezdrátové nabíjeni což je moje jediná negativní výtka vůči tomuto telefonu a abych nezapomněl Xiaomi je jedna s hodně mála značek u které si můžete být 100% jistý několika lete podpory co se týče aktualizaci softwaru. Po koupi byl v telefonu Android 8.0 a Miui 9, aktuálně mám už Android 9.0 a Miui 10 a takhle to bude i příštich několik let. Což se mi u Samsungu, Huawei a pod. nestalo.
kvalita zpracování kvalita displeje prostředí Miui výkon kvalitní fotoaparát blesku rychlé face ID a čtečka otisku výdrž NFC velmi kvalitní zvuk ve sluchátkách škoda chybějícího bezdrátového nabíjeni cena v ČR
Jan, Praha 3 - Vinohrady 16.08.2018
Xiaomi se tím nijak netajilo - todle je nejpovedenější napodobenina iPhonu X a za poloviční cenu Vám nabídne stejný výkon jak zařízení, tak fotoaparátu. Tedy, pokud Vám nevadí, že nemáte animovaná hovínka za 30 000, je todle nejlepší volba (samozřejmě je tu ještě verze EE, která má čtečku v displeji, 8GB RAM a 3D scan obličeje)
zpracování dual foťák výkon display umělá inteligence poměr cena X výkon designPho žádný
Dominik, Ústí nad Orlicí 6 20.11.2018
Elegantní Svižný Foťák výborný za dobrého osvětlení Slušná výdrž Zvuk ujde, sice žádný zázrak, ale aspoň nechrastí jako levnější modely Velmi pěkný displej Na výkroj v displeji se dá zvyknout rychle, i když ho vypínám (mnohem lepší čitelnost např. % baterie) Za slušnou cenu velmi dobrý mobil Zvuk zdaleka nedosahuje kvalit HTC One M8, ale znatelně lepší než u Redmi Note 5 Fotoaparát za zhoršených světelných podmínek je podprůměrný U fotoaparátu nelze manuálně nastavit scény, ale auto režim rozeznává scény vcelku obstojně Když porovnám s např. HTC One M8, tak v některých případech (nadstavba MIUI vs Sense) znatelně zaostává, ale zase v něčem naopak. Uměl bych si ho představit s nadstavbou Sense Kdyby HTC U12+ měl lepší baterku (resp. výdrž) a měl klasická boční tlačítka, tak bych se nerozmýšlel
Viktor 11.08.2018
výkon přijatelná cena foťák ovládání gesty funguje skvěle snímač obličeje je neuvěřitelně rychlý display výdrž baterie nejsou
Miroslav Měšťan 29.11.2019
Za super cenu super telefon. Přechod z honor 6 který taky furt šlape. Ale ten výkon u mi8 to se nedá srovnávat.
Výkon,cena, foto a spousta dalšího. Že nemá 3,5 Jack jsme věděli že nejde rozšířit paměť jsme taky věděli takže asi nic.
Jan Vilásek 11.02.2019
Špičkový mobil s rychlým procesorem, neseká se, 6 GB pamět má rezervu do budoucna,dvoufrekvenční GPS, spolehlivé odemykání obličejem (už i pro ČR),nadprůměrný foťák s optickou stabilizací, AMOLED displej s vynikající čitelností na slunci. Za 12 990,- se 128 GB perfektní volba. Mobil užívám asi 3 měsíce a zatím nikdy nezklamal, jen mě pozitivně překvapuje svojí rychlostí a spolehlivostí.
 
Jakub, Chomutov 4 01.12.2018
Xiaomi MI8 mě mile ale velice mile překvapilo. Skvělí mobil za super peníz. Xiaomi se dotáhla na světovou špičku. spokojenost jen ochrana proti vodě IP68 ale co bych chtěl za 11tis:-)
Daniel, Ústí nad Labem 24.11.2018
MIUI Snapdragon 845 6gb ram Odemykání pomocí obličeje nefunguje v CZ lokalizaci MIUI ne úplně umí pracovat s výřezem
Dominik, Liberec 24.11.2018
Super telefon. Má krásný displej, hezké barvy, dobře čitelný. Baterie drží den střední zátěže v pohodě, z 20% je nabitý za hodinu a půl, co víc si přát. Fotoaparát má krásné fotky, jak přední, tak i zadní-umělá inteligence zasahuje dobře, žádné vyloženě pohádkové fotky jako u konkurence.
Výkon Baterie+nabíjení Foťák Displej Design, modrá ho jen podtrhuje MIUI 10 a celkově prostředí telefonu, Xiaomi ho má hezky odladěný,skvělé funkce Obal v balení Odemykání obličejem (musíte si ale nastavit region na Indii), rychlé i přesné - nestalo se mi, že by mě mobil nerozpoznal, skvěle funguje i za tmy Čtečka otisků taktéž bez váhání Bez obalu strašně kluzký Nemá 3.5mm Jack, ale redukce postačí, když nenabijíte
Firma, Uničov 01.10.2018
zpracování SuperAMOLED displej Dual GPS superrychlá čtečka otisků prstů rychlé FaceID kvalitní foto výkon ochranné pouzdro v balení ALZA - neupozorní, že FaceID není funkční v EU umístění - nutno přepnout na Indii, Černou horu, atp. = např. balastní aplikace navíc GPS po rozbalení nefunkční - vyřešila aktualizace MIUI cena
Šimon Chlouba 30.09.2018
Perfektní! Naprosto spokojen :))
Foťák, Výdrž, Procesor, prostě pecka Cena...? Pořád dobrá k poměru cena/výkon
Miroslav, Říčany u Brna 07.09.2018
Tento telefon jsem si kupoval primárně kvuli Dual GPS. Tj. využití druhého signálu u GNSS. Což bohužel nefunguje, protože aktualní firmware nepodporuje `GnssStatus.getCarrierFrequencyHz()`. Přesnost GPS se tedy pohybuje +- 4 metry a k teoretickým 30 cm se nepřibližuje ani zdaleka. Foťák je dost dobrý - řekl bych i lepší než v moji předchozí LG4. Výdrž je naprosto super - i při velmi vysokém zatížení vydrží celý den. Když jsem na telefon hodný, tak klidně i tři dny. Výkon je dostatečný. Měl jsem na LG4 několik her, které se tam sekaly, ale zde se ani jedna hra ještě netrhala.
velká RAM a velké úložiště kvalitní foťák dlouhá výdrž teoreticky vynikající GPS málo předinstalovaného balastu výkon odfláknutý firmware k GPS nepřítomnost jacku
Stanislav, Cvikov 30.08.2018
Kvalita zpracování Použité materiály Výkon Optimalizace prostředí Optika fotoaparátu Odemikani tváří Duální GPS Amoled display Prémiový model za cenu mobilu střední třídy USB C Rychlé nabíjení Chybí audio 3.5 jack Chybí bezdrátové nabíjení
Petr, Stará Boleslav 09.01.2019
Rychlý telefon s novým Androidem Notifikační lišta nelze nastavit jak by bylo potřeba
Erik, Pardubice 21.11.2018
Cena Fotoaparat (OIS, 2x opticky teleobjektiv) Dualni GPS Zpracovani tela Vykon - Snap dragon 845+6G RAM Kvalitni selfie fotak Super AMOLED ma vyraznejsi smearing nez konkurence Displej se patla vic nez u mych ostatnich mobilu - od zacatku Zbytecne velky notch pri nepouziti 3D scanu...ale chapu jedno sasi i pro EE variantu Chybi podpora SD-karet (vadi asi jen u teto 64G)
Zdeněk, Čelákovice 18.11.2019
Můj první dražší telefon, zakoupeno na začátku prodeje (takže mobil vlastním cca 16 měsíců). Mobil je velice stabilní, ani jednou jsem nemusel restartovat, že by se nějak zaseknul, moc se nezahřívá, baterka ze začátku vydržela i 2 dny používání ale teď vydrží sotva den. GPS funguje jak chce, většinou používám jiný telefon na navigaci (spíše jen vadný telefon)
Rychlost Stabilita Notch Velice hezký design Super kvalita fotografií Baterka (menší výdrž + není bezdrátové nabíjení) GPS je nepřesné
Dušan 27.05.2019
Po 14 dnech je z něj po update MIUI cihla. Nesu zpět na reklamaci.
  nefunguje
Michal, Praha 5 - Radotín 24.11.2018
Poměr ceny výkon je úžasná Slabší přenos zvuku přes Bluetooth. Oproti iPhone který jsem používal je přenos zvuku o 50% horší.
Petr, Osek u Duchcova 31.08.2018
Designově a hardwarově nadprůměrný telefon. Kvalitně zpracovaný z prémiových materiálů, rychlý jak blesk při každé činnosti. Fotí naprosto perfektně až na špatné ostření na blízko, makra jdou spíš manuálně, protože má tendenci ostřit na pozadí. Perfektní kvalita večerních fotek, překonává většinu kompaktů. Dobrý dojem kazí neodladěnost firmware. K čemu je superpřesná GPS, když se z úsporných důvodů sama odstavuje a nejde zapnout jinak než restartem? Další megafail je nepodpora Android Auto, jak deformovaným obrazem, nestabilitou nebo nespolehlivým či opožděným startem. K čemu je 4k video, když kodek H.265 neplní normu a nejde v TV přehrát? Proklamované funkce odemčení tváří funguje v EU jen v Itálii (lze to obejít, ale proč?). Chováním, ale i problémy se nijak nevymezil vůči ostatní čínské produkci, podobné problémy řeší i Huawei, OnePlus, Meizo atd. Hlavní klad je asi rozumná cena.
Rychlost všeho, jak ovládání, tak sítí, senzorů atd. Slušný poměr cena/výkon Opravdu kvalitní foťák Perfektní čitelnost i na slunci Dvoupásmová GPS s extrémně rychlím náběhem Slušná výdrž na nabití...1-2dny Podpora rychlonabíjení QC4+, ale nabíječka je jen QC3... Už podporuje VoLTE i v ČR, ale neoficiálně. Faceunlock funguje i ve tmě Přijatelné rozměry a dobré využití plochy Nefunguje Android Auto a Xiaomi to neřeší! GPS se samovolně vypíná Nemá bezkontaktní nabíjení Chybí 3.5 jack i Infraport Není vodotěsný Faceunlock nefunkční pro ČR Zamčený bootloader na 15dní Špatné ostření v macro režimu Video má málo režimů - chybí 60FPS ve 4k i FHD 4K video přehraje jen PC, ne SMART TV Chybí Miracast, DLNA a pod. zrcadlení na TV Zatím neodladěný firmware a to jak ze strany Xiaomi tak Googlu
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB7
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi