Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Podzimní úklid

Recenze Xiaomi Mi 9T LTE 64GB modrá

Zobrazit katalog
Xiaomi Mi 9T LTE 64GB modrá

Mobilní telefon 6,39" AMOLED 2340 x 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 730 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 64 GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 48 Mpx (f/1,8) + 8 Mpx (f/2,4) + 13 Mpx (f/2,4), přední fotoaparát 20 Mpx, elektronická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čtečka otisků v displeji, dual SIM, neblokovaný, rychlé nabíjení, baterie 4000 mAh, Android 9.0 Pie

Skladem > 5 ks
a na 16 prodejnách
Cena s DPH 9 499,-
4,6
Hodnotilo 25 uživatelů
5 18x
4 3x
3 3x
2 1x
1 0x
100+ zákazníků již zakoupilo
84 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Daniel, Albrechtičky 07.07.2019
skvělé foťáky úžasný displej skvělá výdrž dobře se drží díky zakulaceným zádům malé rámečky + žádný výřez nebo kapka rychlo nabíjení + značkový obal v balení čtečka v displeji USB-C procesor - ideální poměr výkon/spotřeba přední kamerka se otevírá poměrně rychle, působí pevně 3.5 mm Jack NFC reproduktor hraje skvěle občas zlobí čtečka v displeji nepodporuje rozšiřitelné úložiště
Vojtěch, Slunečná 05.08.2019
Velká Amoled displej skvěle čitelný, bez výřezu na foťák. Skvělá baterie, výdrž v pohodě dva dny. Skvělý foťák s mnoha funkcemi. Nevím o žádném záporu. Za ty peníze skvělý nákup.
Firma, Praha 9 - Vysočany 04.08.2019
Skvělé fotky
Aleš, Brno 30.07.2019
Příjemná velikost. Krásný displej bez výřezů. Efektní vysouvací kamera. Foťák je skutečně špičkový. Ovládání gesty i na boku displeje (na jiných telefonech používám Fluid gestures). Dobrá výdrž baterie. Pěkný design s propracovanými detaily, které bohužel zaniknou nasazením obalu na záda. Dostatečná paměť i velikost úložiště. Ve své třídě určitě špičkový telefon. Pro přechod z iPhone je to dobrá alternativa, protože systém MIUI je hodně podobný. Kdo ovšem neměl nikdy iPhone ani MIUI, může být opravdu rozčarován. Pro mě je naprosto zásadní nedostatek MIUI prostředí. Vůbec mi nesedí, je podle mě přeplácané a nepřehledné. Problematické je používání alternativních aplikací, např. na SMS nebo volání. Všemožné optimalizace jsou spíše na škodu, pro vyladění je potřeba hloubkový průzkum nastavení každé problémové aplikace. Raději mám čistý Android. Pouze a jen kvůli tomu jsem telefon vrátil. Záda kloužou a upatlávají se stejně jako displej. Dodaný kryt to vyřeší, ale pak už telefon není tak hezký. Navíc je trošku hromburácký.
Zakaznik 30.07.2019
rychlost systému kapacita baterie skvělý displej žádné zbytečné aplikace dobrý fotoaparát snadné ovládání čtěčka prstův displeji nemá port na paměťovou kartu
Martin, Kostelec nad Labem 23.07.2019
Za ty peníze super foun! Trochu jsem měl obavy ze selfie kamery, ale patent vypadá dílenský dobře zpracovaný. NFC Záda alá carbon Displej Sklo a kov Zatím nic.
yunfei 27.08.2019
Našlapaný telefon, krásný displej bez výřezu, luxusní design, přibalený kryt, příjemná androidí nastavba inspirovaná iOS (říkám jako původní uživatel iOS), baterka, která má po poměrně intenzivním celodenním používání v 20:30 44 procent, jack, skvěký foťák, no a na závěr ta luxusní vysouvací selfie kamerka, ze které jde všem brada dolů. Tohle se chlapcům v Číně opravdu povedlo!
viz recenze, kladů je fakt spousta. nenapadá mě jediný, možná časem.
Martin 13.07.2019
Nejlepší kup kolem 10tisic. Vše funguje jak má, a čtečka prstu má dobrou odezvu, hlavně když si prst nahrajete vicekrat.
display baterie čtečka fotoaparát přední kamera Za ty prachy nic, povedl se super telefon za rozumné peníze
Mates 25.08.2019
Skvělý výkon, nádherný design, ty gradietní záda to se musí vidět na živo. Žádné notche, tj výřezy, žádný průstřel v displeji, naprosto super libivej design. Do teď jsem měl LG G6, bál jsem se s novým androidem že přijdu o nahrávání hovorů, Ale tento Xiaomi má vlastní přímo z menu volání, takže hovory to nahrává luxusně. Foťák fotí velmi slušné, Při videu bohužel neumí plynulý přechod mezi foťáky při zoomu. Baterka vydrží super. Prostě parádní mobil. Prostředí MIUI mi nevadí, stejně jsem hned nasadil nova launcher. Co je horší je čtečka v displeji, tam to chce pevnější nervy.
Displej bez výřezu 3x foťák + vyjížděci selfie FM rádio Vlastní app na nahrávání hovorů !! Bohaté nastaveni Pro mě krkolomna galerie Galerie neumožňuje resize videa Pri natáčení není mozny zoom v rámci třech čoček fotaku. Pouze El. stabilizace ale funguje ok. Optická čtečka v displeji není 100%
Jenda 15.08.2019
Skvělý telefon ale... Telefon jsem si pořídil hlavně kvůli vychvalovanému foťáku, nicméně s celkovým resumé se to má asi tak: Po rozbalení na vás vykoukne v prvé řadě balíček s nějakými lejstry a "špendlíkem" na šuplík. Ten je nezvykle na spodní straně vedle USB portu. Dále, když pokračujete doprava, uvidíte vedle USB ještě mikrofon a dírky reproduktoru. USB-C je samozřejmě super a v této cenové kategorii uživatelé i povinnost. Další součástí balení je i samozřejmě datový kabel, rychlonabíječka a světě div se, i pouzdro. Telefon s ním získá sice dost na mohutnosti, nicméně je to malá cena za chráněna záda, i když krásný gradient tím skryjete. Co se reproduktoru ve spodní části telefonu týče, ten nijak extra neoslní. Zvuk je sice obstojný, nicméně slyšitelnost středů u telefonu za 10K je trošku mimo a telefon by si zasloužil lepší zvuk. Při maximální hlasitosti se totiž z repráčku ozývá už jen spíše šílené a otravné vřeštění. Záda mají krásný design a musím Xiaomi naopak zase pochválit. Vše vypadá ještě lépe než na fotkách a věřím, že se málokdo ubrání onomu "wow" při pohledu na gradient. Výš najdete hezký vypadající, byť ne zrovna šťastně umístěnou trojici fotoaparátů. Klasický, teleobjektiv s 2x optickým přiblížením a samozřejmě širokoúhlý objektiv. Za denního světla fotky vypadají nádherně a na menších displejích už horko těžko poznáte, že se nejedná o zdrcadlovku. Ovšem noční snímky nejsou žádný zázrak, naštěstí se v telefonu nachází i režim pro, který nabízí nějaká ta základnější nastavení pro fotografy nadšence, a ještě se z toho dá něco vytáhnout. Pokud ale noční focení necháte na automatu, dočkáte se přesvětlených, mnohdy rozmazaných snímků. Teleobjektiv má příjemné přiblížení, fotky si zachovávají relativně i vysokou kvalitu a vše vypadá slušně. S digitálním zoomem to ovšem až tak slavné není. Fotky jsou brutálně rozmazané a celkově nehezké. Co se přední kamerky týče, jedná se spíše o lepší průměr. Při expozici na obličej bývá přepálené pozadí, ale vzhledem k tomu, že u selfie je důležitý obličej, není to tak podstatné. I přední kamera samozřejmě disponuje funkcí AI. Vpředu vás pak určitě zaujme velký 6.39" displej, s OLED technologií a především bez výřezu, což osobně považuji za velké plus a při sledování videí, třeba na YouTube, musím uznat, že je to slast pohledět. Rozhodně bych pak vypíchl tenké rámečky, nízké čelo i bradu. Volbu OLED displeje musím Xiaomi pochválit, i když nějaké drobné výhrady by se našly. Barvy jsou krásné, čisté a zobrazení působí libě na oko. Co už není úplně tak hezké, je přechod z černé do jakékoliv jiné, obzvláště pak do bílé, barvy a naopak. Na displeji se při rolování, třeba například internetovou stránkou, objevují artefakty a pohyb textem pak vypadá spíše rozmazaně. Díky bohu to není nijak extra rušivé a většinou si toho lze všimnout jen při pečlivém pozorování. Kde ale je tedy již zmíněná přední kamerka? Inu, v aplikaci fotoaparátu, při přehození na přední kameru, prostě vyjede z těla telefonu. Za tento počin Xiaomi tleskám. Samozřejmě potěšila i možnost různých efektů a zvuku při jejím vysunutí a zasunutí, jako malá třešnička na dortu. Při vzetí telefonu do ruky mě překvapila poměrně vysoká hmotnost, téměř 200g. Vesměs je to ale pochopitelné, telefon má krásné a čisté zpracování, nikde nic nevrže a vše je krásně usazené. Za mě jasný palec nahoru. Vně těla pak tepe snapdragon 730, ne příliš známý osmijádrový procesor disponující AI technologií, 6 gb operační paměti a 128gb úložiště pro veškerá vaše data, z nichž máte dostupných cca 120gb přímo pro sebe. Absence SD karty trošku zamrzí, stejně tak jako absence infaportu. Po softwarové stránce v telefonu je pak android 9 pie, několik klasických aplikací od googlu jako Facebook, Google Chrome, YouTube a podobně. Krom toho pak samozřejmě ještě výběr aplikací od Xiaomi přímo. Vše dohromady pak běží pěkně plynule, bez velkých záseků. Problém ovšem nastává při větším využití ram. Vzhledem k tomu, že v Xiaomi se nějak extra stále nenaučili optimalizaovat software, telefon se začíná trošku cukat, sem tam se i zasekne na pár vteřin. V tomto směru má Xiaomi stále co dohánět. Vesměs ale telefon má výkon prakticky na rozdávání a rozhodně ho neutaháte ani nejnáročnějšími hrami jako třeba pubg, titan quest, žhavou novinkou elder scrolls blades nebo asphalty. Celkově bych telefon hodnotil spíše kladně a po pádu ceny se bude určitě jednat o telefon s jedním z nejlepších poměrů cena/výkon. Koupí určitě neprohloupíte, i když bych osobně počkal na snížení ceny.
Velký, 6.39" OLED displej Překrásný gradient na zádech Za denního světla vynikající fotky i videa 2x optický zoom Dobrá volba procesoru (snapdragon 730) 6gb ram 128gb úložiště Vysouvací přední kamerka s hezkými efekty 3.5mm sluchátkový výstup FM rádio Android 9 pie Celkově rychlý systém s nástavbou MIUI 10 Utáhne všechny appky i hry Pěkný zvuk sluchátkového reproduktoru Skvělý zvuk ve výstupu na sluchátka Evropská navigace Galileo (další tři jsou k dispozici při cestě mimo EU) Hodně rychlá a přesná fixace na satelity Dodáváný bytelný kryt Displej bez zbytečných výřezů OTG kompatibilní Krásný příjem signálu a WiFi Celkově svižný chod systému USB-C NFC (u Xiaomi nezvyklé) Velmi dobře zpracovaná a rychlá čtečka otisků prstů v displeji (je třeba udělat otifk alespoň dvakrát, pak funguje skvěle) Absence infaportu Absence SD karet Velmi špatný reproduktor Drobné artefakty na displeji při rolování textem (ne příliš patrné) Nešťastně umístěné foťáky Velmi špatně noční snímky a to k s nočním režimem (naštěstí trošku zachraňuje režim PRO) Čtečku otisků prstů je třeba nastavit alespoň dvakrát pro správné fungování Stále špatně optimalizovaný software (prostě Xiaomi) U některých uživatelů vyskakující reklama (lze povypínat) Trošku těžší S krytem dost robustní "Pouze" Gorilla glass 5 Tvrdší postranní tlačítka Stabilizace videa pouze při 1080p 30fps Horší přeostřování při natáčení videa Bez krytu se povrch rychle upatlá a do sluchátkového reproduktoru se velmi rád usazuje prach, který jde velmi špatně ven Při plnější paměti se občas seká nebo lehce zamrzne Bojíte se každého pádu, samé sklo Prozatím vyšší cena
Tomáš 15.08.2019
Svým způsobem nejlepší telefon co jsem měl. Svým způsobem nejhorší telefon co jsem měl.
Výborný hardware - vše běží svižně Čtečka otisků prstů Software od Xiaomi - naprostá hrůza, gmail nefunguje upozornění na email, každá aplikace se musí nastavovat zvlášť pokud chcete nebo nechcete upozornění. Je to úplný nesmysl. Airbank opět nefunguje upozornění, nejdou ani platby mobilem, tudíž nfc úplně na nic.
Petr, Harrachov 17.07.2019
rychlost fotky baterka čtečka v displeji funguje výborně velikost už je do některých kapes moc cena aktuálně dostupnost
Petr, Praha 4-Kamýk 12.07.2019
luxusní vzhled, displej bez výřezu krásné fotky, spolehlivé zaostřování, hodně funkcí foťáku 48mpxi objektiv se stabilizací a povedený širokoúhlý objektiv videa až do 4K kvality (FullHD s možností 60 snímků/sec.) 3.5mm Jack, super zvuk FM rádio v telefonu rychlé reakce, 6GB RAM, 8xCPU, vše funguje dokonale přes MiDrop snadné propojení přes wifi s PC WIN nebo jiným zařízením v síti wifi - bez kabelu bez software navíc - dokonalost! výdrž 4000mA baterky je solidní + rychlé nabíjení rychlá čtečka otisků prstů nemá slot pro paměťovou kartu
Bao Ngoc Nguyen, Praha 10 - Hostivař 20.07.2019
Nejdůležitějším kritériem byla absence výřezu, druhým kritériem byla přítomnost NFC. Takže Mi 9T představuje pro mě nejsilnější kandidát. Asus s výklopnou kamerkou vypadá taky zajímavě, ale mě odradilo to, že si někteří stěžují na zvuky, který vydává tím, jak kamerka viklá. Jinak při běžném používání, kdy člověk není pořád venku, ale sedí v kanceláři, tak ho většina parametrů ani tolik nezajímá. Přesto se větší baterie počítá. Za mě sice 4 hvězdičky kvůli pár drobnostem, ale lepší koupě v této třídě podle mě není.
Nemá výřez. Nemá výřez. Nemá výřez. Díky tomu, že nemá výřez, tak je radost se dívat na obrazovku. Rychlý je dost, třeba takové zavěšení po hovoru je prakticky okamžité. Na baterii bych mohl mít zapnutou navigaci až do Rotterdamu a ještě by mi zbylo na pár hovorů. :) Má NFC, čili někdy může nahradit bankovní kartu. Vysouvací kamerka pobaví každého. Odemykání obličejem slouží taky jako popichování iPhonistům. :) Modrá barva je docela zajímavá (než se nasadí přiložený kryt). Ta cena. Jo, a má 3,5mm jack, takže pořád můžu používat stávající selfie tyčku. Čtečka v displeji funguje nepředvídatelně. Po x letech používání čtečky na zádech telefonu se nškomu může chvíli trvat, než si zvykne na novou pozici čtečky (po týdnu se mi to ještě nepodařilo). Čistě subjektivní věc: Pořadí tlačítek u Xiaomi je obrácené než u origo Androidu (Zpět je vpravo).
Jan, Brno 36 15.07.2019
překvapivě spolehlivá čtečka pod displejem skvělé foťáky vzadu i vepředu moderné priemiové funkce za skvělou cenu z HW nic nechybí - 3,5 mm jack, FM radio, USB-C, NFC, nejlepší procesor na trhu (vzhledem na cena/vykon/spotřeba) jedna z nejlepších implementací navigačních gest kvalitní obal v balení zdarma MIUI - pro mě asi nejhorší Android skin na trhu, celkově uživatelsky nepřátelské obsluhovaní notifikací always on display který není always on a zobrazuje podivné obrázky místo notifikací nepoužitelný dark mod, nekteré textu zustanou tmavé a tak jsou nečitatelné za tento telefon s Android One by jsem dal klidně i 20k ale MIUI je pro mě deal-breaker - asi si budu muset počkat na Xiaomi CC9e v podobě A3 (lite)
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi