Během svátků 5.7. a 6.7. mají všechny naše pobočky otevřeno.

Získejte doručení ZDARMA na rok pouze za 25 Kč měsíčně! Více informací

Naše ceny? Posečeny! Rozdíl? Cena! Myš

Recenze Xiaomi Redmi Note 3 16GB zlatý

Zobrazit katalog
Xiaomi Redmi Note 3 16GB zlatý - Mobilní telefon

Recenze Xiaomi Redmi Note 3 16GB zlatý

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Redmi Note 3 16GB zlatý? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 58 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Redmi Note 3 16GB zlatý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Redmi Note 3 16GB zlatý i vy.

Uživatelské recenze

Evzen 16.02.2016
Nechápu proč tady ten telephon stojí o 1.000-1.500 Kč víc než v ostatních obchodech
Nejlepší telephone s displejem 5.5" za cenu 7.000 Kč Není nejlepší cena V Alze nejsou pouzdra na ten model
Tomáš, Roudné 27.06.2016
Normálně žádné recenze nepíšu, ale k tomuhle Číňanovy musím napsat pár slov. Rozhodoval jsem se mezi několika modely – moje požadavky byli: -Android -Gyroskop a další snímače -Duo sim -Kapacita baterie Telefon mám cirka 3 týdny a jsem velice překvapen používám jej k vývoji – (Unity 3D) a v porovnání s dražšími modely, které jsem měl možnost vyzkoušet, jsem velice překvapený. Před tím jsem používal Nexus 4 a rozhodoval jsem se, zda koupit Nexus 5 nebo 6, měl jsem možnost oba telefony vyzkoušet – pokud nebudu počítat lepší displej, kvalita zpracování se mi u obou zdála horší než u Xiamoi Redmi Note 3, hlinkové tělo je opravdu znát a displej lze velice dobře pozorovat i ve slunečném dni i přes ochranné sklo 0,33. Verze Androidu je poněkud odlišná a spíše připomíná IPhone, pokud si stáhnete i téma tak i ikony a vše ostatní mají právě styl jako Jabko. Otisk prstu funguje bez problémů doporučuji si naskenovat pouze ukazováčky. Na baterii vydržím přibližně 2 dny – Wifi, Modrý zub, 3G. Pokud sháníte kvalitní telefon za příznivou cenu
Kapacita baterie Duo sim Snímače Kvalita provedení Displej – I když nění gorila glass celkem kvalitní Rychlé nabíjení Cena – na nejmenovaném oficiálním eshopu lze sehnat skoro o 2000Kč levněji!
Igor, Šternberk 21.09.2016
mobil ma vse co jsem potreboval, nezasekava se , je svizný za tu cenu vyborny telefon !!! rychle se vybíjí zatím nic jiného
Jiří, Havířov 13.09.2016
velmi spokojen nic
Pavel, Praha 13 21.06.2016
Velmi rychlý Snadno nastavitelný systém Rychlá odezva všech aplikací Otisky prstů snímá rychle a přesně Nic
Jiří, Nepomuk 03.05.2016
Xiaomi Redmi Note 3 Gold. Tento mobil jsem zakoupil cca půl roku zpět a musím uznat že po všem ostatním co se mi dostalo do ruky je prozatím tohle nejlepší volba.
Výdrž baterie Výkon Ovládání Barvy Displaye Velikost Diplaye MIUI 7 Mirný rozdíl od klasického Andorida
Petr, Průhonice 17.11.2016
Kovové tělo MIUI v7 Svižný Po 3 měsících se z ničeho nic začal zahřívat, během hodiny se baterie vybila ze 70% na 0%, během této hodiny hrůzy nefungoval factory reset. Po vybití a vypnutí telefonu se na cca 10 min zahřál na teplotu, že na něm nebylo možné udržet ruku. Poté vychladl a šel na reklamaci.
Tomáš, Úsilov 10.03.2017
Velmi povedený mobil v této cenové relaci!
Perfektní UI systému Kvalitní překlad textů (čekal jsem chyby) Velmi přesný snímač otisku prstů Výkon Spousta paměti DUAL SIM Slabší kontrast na 100% (snesl bych více, ale jde o zvyk) Slabší podsvícení dolních tlačítek
Silvie, Ostrava 02.01.2017
Rychlost Výdrž baterie Pevný, vydrží i pád z větší výšky bez škrábanců a jiných poškození Slabá nabíječka, musela jsem dokoupit s větším výkonem Když se telefon vybije úplně, trvá delší dobu, než se dostane z 0 na 1%
Firma, Staré Křečany 20.11.2016
čína, ale mám s ním lepší zkušenosti jak s HTC, Sony výdrž, kvalita provedení, výbava (HW)
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací