Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Výměna nevhodného dárku

Recenze Xiaomi Selfie Pole Black

Zobrazit katalog
Xiaomi Selfie Pole Black

Selfie tyč hliníková, drátová, 3.5mm Jack, rozsah 25cm až 85cm, náklon až 180 stupňů

Skladem > 10 ks
a na 4 prodejnách
Cena s DPH 349,-
4,7
Hodnotilo 24 uživatelů
5 19x
4 3x
3 1x
2 1x
1 0x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Mick 01.08.2019
Funguje na všech možných telefonech kromě mého Xiaomi Redmi note 5A prime. ☺️
Jiří, Jablonec nad Nisou 11.07.2019
Jednoduchost s zatím funkční Zatím nic
Firma, Praha 19.06.2019
super zpracování
Zakaznik 10.05.2019
Výborné, používána 1 týden, žádný problém. Vřele doporučuji. Používáno s Xiaomi redmi note 6 pro.
David, Ostrava 15.02.2019
cena kvalita dobrá rukojeť ovládací tlačítko na fotky funguje zatím nic
Jan, Strakonice 13.12.2018
KVALITA
Radim 22.11.2018
Odolné a pevné provedeni
Jarmila, Zlín 07.11.2018
variabilita nasadili mobil a hned se dá fotit - žádné instalování apky
Jana, Dubí 01.09.2018
složená je velmi malá a lehká, ideální do kabelky, materiál je bytelný, není to žádná rozvrzaná tyč. Ideální poměr kvality a ceny. Dopouručuji
Jan, Česká Lípa 1 14.03.2018
skvěle se drží pevný tlačítko na držátku
Klára, Praha 8 - Bohnice 04.12.2018
Super selfí tyč.Jen musí být majitel trochu šikovný.Je lehounká,výsun tyče je 60cm+rukověť 15cm.Hlavně je třeba dotáhnout vrchní držák jen jednou a tak aby byl dotažen akorát.Nemusí se pak při každém vložení telefonu dotahovat!! Žádné
Radek, Praha 9 - Hloubětín 27.07.2018
krásný design lehká utahování "hlavice" asi dlouho nevydrží...ale udivíme. Zatím OK, ale utahuji to čím dál více...
Jakub, Praha 3 - Žižkov 17.05.2019
  materiál rukojeti lehce větší rozměr
Adam, Bělá pod Pradědem 09.09.2019
Tyč jsem vyzkoušel s telefonem Xiaomi 4X, bohužel telefon po připojení a stisknutí tlačítka vůbec nereaguje, to samé se mi stalo po vyzkoušení na Samsungu, kde se po stisknutí tlačítka došlo pouze k zoomu a foták nefotil. Pouze u iPhonu vše fungovalo, jak má. Za tu cenu jsem očekával, že kabel na připojení bude kvalitnější.
Dobrá rukojeť Malá transportní délka Nefunguje s telefonem Xiaomi 4X a možná i dalšími. Možná vadný kus Kabel na připojení mi přijde nekvalitní.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi