Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 451 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Rychlé dárky do obálky Samsung Galaxy S21

Recenze Zaklínač I. Poslední přání

Zobrazit katalog
Zaklínač I. Poslední přání - Andrzej Sapkowski

Recenze Zaklínač I. Poslední přání

Zajímají Vás názory a recenze na Zaklínač I. Poslední přání? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Zaklínač I. Poslední přání. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Zaklínač I. Poslední přání i vy.
249,- 204,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 82 zákazníků
Napsat recenzi
5 69 ×
4 9 ×
3 3 ×
2 0 ×
1 1 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Michaela, Plzeň 23 16.08.2020
Výborně namluveno
Vít, Praha 4 - Háje 24.06.2020
Dobré čtení na dlouhé cesty
Vlastimil, Praha 6 27.01.2020
Výborné zpracování Skvěle namluvené Zaklínač je stejný hlas, jako v aktuálním seriálu, takže je zajímavé poslouchat originální předlohu a porovnávat
Vlastimil, Praha 6 22.01.2020
Zaklínač je krásná knížka z povídek
skvěle namluvené brutální skvěle popsané zajímavé pro milovníky bájných bytostí žádné
Martin, Hovorčovice 01.11.2019
Snad až na poslední sedmý díl je celá vydaná série parádní, hlavně body kde se do děje dostanou trpaslíci, to doopravdy člověk brečí smíchy. První dvě povídkové knížky jsou velmi nápadité a výsledek většinou nečekaný. V některých místech dává Sapkowski témata k zamyšlení a to by měla každá pořádná knížka mít. Stejně jako některé souvislosti a důsledky schválně neodkrývá, aby si je mohl čtenář domyslet (největší asi Poslední přání). Ke konci románu o Geraltovi a Ciri jsem se v postavách začal trochu ztrácet, ale zkušenější čtenář snad takový problém mít nebude.
Pro milovníky břitkého humoru a sarkasmus Pro milovníky detailně popsaných soubojů Pro milovníky trpaslíků a hobitů Pro milovníky napětí a nečekaných zvratů Nesedí mi napojení na náš středověký svět
Roman, Ostrava 26.08.2019
Precteno za jednu nedeli
Daniel, Praha 4 - Háje 12.05.2019
Vtipné,super zápletky,hezky čtecí;) Trochu se občas ztrácíte když najednou začne nový děj.Nutnost dočíst ,závislost;)
Heřman, Ústí nad Labem 26.09.2016
Klasika,když znáte některé kninihy od tohoto autora tak víte co Vás čeká.Knihu odložíte až ji přečtete. Žádné zápory
Martin, Hradec Králové 12 12.09.2016
Nekomplikovane fantasy
Martin, Ostrava - Poruba 24.08.2016
4 dny a nebylo co resit.Perfektní.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi