Alzaboxy Cashback až 500 Kč

Recenze ZELMER Diana 887.54

Zobrazit katalog
ZELMER Diana 887.54 - Mlýnek na maso

Recenze ZELMER Diana 887.54

Zajímají Vás názory a recenze na ZELMER Diana 887.54? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 56 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ZELMER Diana 887.54. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ZELMER Diana 887.54 i vy.

Uživatelské recenze

Zákazník 10.06.2015
splnil moje očakávania - ako mlynček na mäso, tak strúhadlá na zeleninu a ovocie . kvalita zodpovedá cene výrobku strúhaná zelenina ostáva v strúhadle a treba ju ručne povyberať kovové časti treba hneď po umytí utrieť, pretože nie sú z nerezu a trošku zhrdzaveli, keď som ich nechala odkvapkať
alena 10.12.2016
Mám tento mlýnek již několik let, dokoupila jsem si mlýnek na mák, odštavnovač, je to výborný a spolehlivý pomocník v naší domácnosti. Melu maso, strouhánku, odštavnuji, no prostě všechno- je bezporuchový a opravdu jednička v podobných přístrojích v domácnosti. Všem doporučuji jeho koupi!!!!!!!!!
má jen samé klady žádný zápor jsem za těch několik let neshledala
Wanda 01.09.2016
Vynikající pomocník jíž více než 10 let. Používám téměř denně.
 
Jan Masařík 13.06.2016
Tento výrobek byl určen jako Vánoční dárek a uspěl na plné čáře.Pro klasické domácí mletí a strouhání. Pro človéka, který byl celý život nucen mlet ručním mlýnkem, je tnto přistoj k nezaplacení.Doporučuji
Snadno přenosný. Jenoduché ovládání a měnění součástí. Nejsou.
Lada, Praha3 23.05.2016
Vynikající pomocník za fakt dobrou cenu. Zatím jsem nenašla nic co mi by mi vadilo.
Daniel, Praha 6 - Dejvice 02.05.2016
Mnoho příslušenství Snadné čištění, možno i v myčce Perfektní zpracování Vysoký výkon Nejsou
Jakub, Opatovice Nad Labem 23.03.2016
Na tatarák super! Velká síla
Zakaznik 08.09.2015
Príslušenstvo Nič
Radka 19.08.2015
Máme ho krátce, ale zatím plná spokojenost, dělá svou práci na výbornou. Nic
Cyril 10.08.2015
Jednoduchá obsluha aj čistenie, funguje podľa očakávania, dobrý pomer cena / kvalita Zatiaľ žiadne.
12
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací