Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Nesem vám 15 000 Kč Nákupy OnaDnes

Recenze Zkáza krásou

Zobrazit katalog
Zkáza krásou

4,9
Hodnotilo 222 uživatelů
5 199x
4 15x
3 3x
2 3x
1 2x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 28.02.2016
Paní Třeštíková nezklamala, výborný dokument, který mi dal více než celovečerní film žádné
Václav Mach 19.02.2016
Úžasný dokumentární film, který by žádný scénárista nikdy nevymyslel. Tenhle příběh napsal sám život a prolíná se v něm historie minulého století. Výborně sestříhaný dokument.
Jsem velice rád, že se dá film legálně on-line shlédnout a není potřeba jej kupovat na DVD. Asi se k němu ještě někdy vrátím znovu. Silný zážitek.
Eva 20.01.2016
Poučný zajímavý film, historie v životě jednoho člověka. Rozhodně stojí za shlédnutí.
Ivo, Ostrava 25.07.2016
velmi zajímavý dokument škoda, že film je závislý na rychlosti internetového připojení
Firma, Praha 5 06.06.2016
Skvělý film! Žádné
Zakaznik 15.05.2016
Zajímavý dokument, ale není pro každého, jen pro ty, kteří se o podobné věci zajímají. Koho "baví" příběh Lídy Baarové, na své si určitě přijde.
Ester, Praha 1 - Nové Město 20.03.2016
film mi utkvěl, musím o něm přemýšlet, efektní dobové materiály nevím
Jan, Cheb 11.03.2016
Výborné. Trochu naivní zpověď
Veronika 10.03.2016
možnost shlédnutí v pohodlí a klidu domova bez front nic
Miroslava, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1 22.02.2016
Zajímavý dokument. Je dobré se na něj podívat před shlédnutím filmu Lída Baarová.
Dana, Olomouc 9 15.02.2016
velmi dobře a profesionálně zpracovaný dokument. Na jedné straně sláva a krása herečky a na druhé straně tragedie celé rodiny paní Baarové. Určitě bych doporučila k zhlédnutí.
Petr, Sedliště 06.02.2016
Podívaná doma je dobrá. Dlouhé načítání.
Jan, Otrokovice 03.02.2016
Zajímavé.
Firma, Říčany 01.02.2016
Lépe se podivat na Příběhy slavných na internetu. Zkáza krásou vznikla jen sestříháním a drobnými úpravami zmíněného. Ale jde to. Nic
Jan, Dvůr Králové n. L. 31.01.2016
Skvělí dokument žádný
Petr 30.01.2016
viděli jsme film Lída Baarová, zaujal nás, chtěli jsme vidět a vědět víc. Film od Třeštíkové se nám líbil také, určitě doporučujeme.
Luděk, Křivoklát 26.01.2016
Skvělý dokument
Jana, Krasová 26.01.2016
Rozhodně doporučuju ke shlédnutí.Styl tohoto dokumentu mě opravdu zaujal. Jako velké plus hodnotím zpověď samotné Lídy Baarové, tedy žádné "jedna paní povídala"..
Martin 23.01.2016
Výborný a pravdivý snímek o životě nadané herečky. Zajímavé autentické záběry. Některá témata probírána bohužel jen okrajově.
Zákazník 19.01.2016
Film bez chyby, vyhrady mam pouze ke susteni filmu na MacBook Nepodarilo se mi na MacBook spustit i po nainstalovani plug-inu. Zkouseno nekolikrat. Vzdy se tocilo kolecko "nacitani", ale po chvilce bez odezvy chybova hlaska a zadny progres. Nakonec jsem sledoval na mobilu.
Michal, Bílovice nad Svitavou 31.03.2016
Autenticita a priblížení některých historických událostí jsou klady, které se tomu nedají upřít. Film bych doporučil i ostatním. Na druhou stranu, po slibném začátku se nic zásadního nedozvíme, pokud nás ovšem nezajímá především to, kdo byl první milenec Lídy Baarové nebo s kým vším měla pletky a jaké.
Valérie, Praha 2 - Vinohrady 19.02.2016
skvělé zpracování žádné nové informace
Zákazník 01.02.2016
Velmi rychle zařízeno Žádné
Dagmar, Praha 2 30.01.2016
Pěkný dokumentární snímek
Petra, Rychvald 29.01.2016
zajímavé, dobře zpracované, neuvěřitelný příběh, rozhodně doporučji
Olga, Teplice 28.01.2016
čistá dokumentární práce
Zákazník 21.01.2016
Mám ráda dokumenty, zvláště od Heleny Třeštíkové. Měla jsem trochu problémy s objednáním...ale nejsem počítačově příliš zdatná.
Irena, Praha - Slivenec 19.01.2016
Lída Baarová osobně. Helena Třeštíková se na můj vkus málo vyptává, resp. spíše nevyptává.
Zákazník 17.01.2016
zajímavé zpracování dokumentární záběry 30.-40. let nepřináší nové informace ani nová zjištění
Zuzana, Řevnice 15.03.2016
natočila Helena Třeštíková, zajímavé archivní záběry Možná se nedá natočit zajímavý dokument s někým, jehož osobnost je spíš prázdnou nádobou. Rozhovory s ní mě nebavily.
Josef, Drmoul 18.01.2016
Technické zpracování filmu. Film je pro mne spíše zklamáním. Čekal jsem trochu více, ale na omezeném prostoru jednoho filmu to asi nelze. Lepší by bylo zpracování ve formě několika kratších dokumentů pro TV. Obě vzpomínkové knihy p. Baarové jsou mnohem lepší.
Zakaznik, Brno 27 09.03.2016
jde poznat ten příběh zpracování filmu nic moc.
Lenka, Velké Meziříčí 15.02.2016
Dostupnost Známé informace
Ilona, Zruč nad Sázavou 06.05.2016
film jsem neměla možnost shlédnout, i když jsem měla oprávnění neotevřel se mi
Hana, Dobříš 19.01.2016
Žádné vzhledem k níže uvedenému. Bohužel film se nedá stáhnout do počítače, tudíž jsem ho neviděla, protože sledování filmů na PC mi nevyhovuje. Propojení s TV nelze, protože je v jiné místnosti.
Eva 29.02.2016
Nejlepší výpověď a pohled na tehdejší dobu. Smekám před paní Třeštíkovou a jejim umem.
Lucie, Praha 7 28.02.2016
Skvely skvely skvely... Zadne zapory, byl to uzasny zazitek.
Jiří, Praha 5 18.01.2016
Velmi pěkný portrét prvorepublikové filmové hvězdy, z filmu je možné se dozvědět dosud neznámé motivy jejího jednání i její životní osud.
Dana, Benátky nad Jizerou 29.02.2016
Dobový materiál byl zajímavý Jinak se mi moc nelíbilo jak herečka ke konci moc blabolila díky pití˘
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB4
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi