Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AD homeoffice AD homeoffice

ROCCAT Siru

Zobrazit katalog
ROCCAT Siru
3,5 7 hodnocení
Podložka pod myš 340x240x0.45mm, černá
Kód:  MI601l8 Prod. číslo:  ROC-13-070 Stránky výrobce

ROCCAT Siru

Speciální, jedinečně tenká herní podložka značky ROCCAT sedne pod libovolnou optickou nebo laserovou myš. Výška menší než 0,5 mm je důkazem o vůbec nejtenčí herní podložce, jaká kdy byla vyrobena. Snadno čistitelný, vysoce klouzavý povrch s dobrou snímatelností senzorem vám dá rychlou a přesnou reakci, kterou ocení zejména zkušení hráči akčních her. Jeho povrch si dokonce poradí i s citlivostí myši až 16800 dpi! Podložka má na spodní straně protiskluzovou vrstvu pro spolehlivé ukotvení ke stolu tak, aby se nehnula ani při zběsilém pohybu myši. K dispozici jsou 2 stylová provedení - modré Cryptic a černé Pitch.

Parametry a specifikace:

Vlastnosti:
Nižší než 0,5 mm
Snadno čistitelný, vysoce klouzavý povrch
Protiskluzová vrstva zespod

Rozměry:
340 x 240 x 0,45 mm

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Pri produkte je uvedené zlý názov, Siru je správny.

Diskuze a poradna k ROCCAT Siru
Příslušenství pro ROCCAT Siru
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROCCAT Siru. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Siru. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Siru.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací