Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Clear View Galaxy A5 2017 EF-ZA520C černé

Zobrazit katalog
Samsung Clear View Galaxy A5 2017 EF-ZA520C černé
4,6 15 hodnocení
Pouzdro na mobil pro Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520C), flipové, Clear View
Kód:  SAAM1053d1 Prod. číslo:  EF-ZA520CBEGWW Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung Clear View Galaxy A5 2017 EF-ZA520C černé Prodej skončil

Samsung Clear View Galaxy A5 2017 EF-ZA520C černé

Originální flipové pouzdro Samsung EF-ZA520C v černé barvě je určeno pro zvýšenou ochranu mobilního telefonu Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520C). Odolné pouzdro se může pochlubit kvalitní ochranou všech rohů zařízení před nárazy.

Při zavřeném pouzdře ochráníte displej telefonu před poškrábáním a nečistotami. Pouzdro je výjimečné svou průhlednou přední stěnou, která vám umožní vidět příchozí hovory i SMS. Zároveň můžete hovor přijmout i bez otevření pouzdra. Samozřejmostí je dostupnost všech vstupů telefonu a výřez na fotoaparát.

Hlavní přednosti

  • Zvýšená ochrana proti nárazu a škrábancům
  • Částečně průhledný přední strana pouzdra
  • Možnost ovládání při zavřeném pouzdru
  • Dostupnost vstupů bez omezení

Parametry a specifikace

Typ
Flipové pouzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnost
50 g Hotovo!
Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové pouzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnost
50 g Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Rozměry

Hloubka
13 mm Hotovo!
Šířka
73,7 mm Hotovo!
Výška
148 mm Hotovo!
Více parametrů

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, dá se pouzdro zkombinovat s ochranným sklem?

Dobrý den, funguje v pouzdře kompas telefonu. Skoro všechna podobná pouzdra totiž obsahují magnet, který narušuje funkci kompasu, u předchzího telefonu jsem si takhle naběhl s celkem drahým pouzdrem. Děkuji.

Dobrí deň, je tento mobil lepší ako Lenovo moto G5S plus

Dobrý den chtěl bych se zeptat na pouzdro na mobil samsung a5 2017 ( SM -520F )bude pro ten typ telefonu, děkuji za informace

Má toto pouzdro funkci po otevření pouzdra automatické probuzení telefonu?

Dobrý den chci se zeptat zda se může obal poškodit při ponoření do vody, nebo jej z mobilu zásadně sundavat. děkuji za odpovědi

V popisu produktu je uvedeno: Pouzdro na mobilní telefon Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520C), kdy ale telefon Samsung Galaxy A5 2017 má označení SM-A520F. Je to chyba, nebo mi unikla nějaká skutečnost? Tento pravděpodobně chybný údaj je uveden u téměř každého pouzdra pro výše uvedený model telefonu, u některých pouzder pouze s drobnou změnou SM-A520P, kdy ovšem ani toto číslo neodpovídá žádnému telefonu. Děkuji za objasnění

Diskuze a poradna k Samsung Clear View Galaxy A5 2017 EF-ZA520C černé
Příslušenství pro Samsung Clear View Galaxy A5 2017 EF-ZA520C černé Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EF-ZA520C čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EF-ZA520C schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EF-ZA520C schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EF-ZA520C fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací