Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál Aplikace

Sluchátka s MP3 přehrávačem bazar

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Shokz
(1)
EVOLVEO
(2)
Funkce
Hlasový asistent
(2)
Přepínání skladeb
(3)
Přijímání hovorů
(2)
S ovládáním hlasitosti
(3)
Barva
Černá
(1)
Modrá
(1)
Šedá
(1)
Hledáte levné, ale přesto 100% funkční zboží? Jste na správné adrese. Ušetřete a prozkoumejte svět rozbaleného, zánovního nebo použitého zboží. Vše prochází rukama našich specialistů, takže se nemusíte bát, že byste dostali nefunkční, nespolehlivý, poškozený nebo zašpiněný výrobek.

Rozbalené – nové a v perfektním stavu s plnou zárukou. Původní balení ale někdo otevřel před vámi. Proč? Šlo například o nevhodný dárek. Zboží jsme opět pečlivě zabalili do původního obalu a teď možná čeká právě na vás. V plné parádě a navíc s cenovkou, která je o poznání nižší.

Spolehlivost za parádní cenu – žádný háček v tom nehledejte. Vše jsme důkladně zkontrolovali a s jistotou vám nabízíme plnou záruku, tedy 24 měsíců.

Zánovní – plně funkční zboží, které již utrpělo nějaké to drobné škrábnutí způsobené běžným používáním. Ve většině případů ho obdržíte s kompletním příslušenstvím. Jedná se o spolehlivé produkty, které předchozí dobrodružství nijak výrazně nepoznamenalo a nyní čekají na nového majitele. Na zánovní zboží vám dáme téměř plnou záruku 21 měsíců.

Ze všech sil se snažíme zachovat původní balení a často se nám to povede. Prioritou je ale ochrana, a proto někdy musíme v případě zánovního zboží sáhnout po náhradní krabici.

Použité – zcela funkční zboží připravené k okamžitému používání, což vám s klidem garantujeme zárukou na 12 měsíců. Může se stát, že produkt obdržíte pouze se základním příslušenstvím. Balení ale vždy obsahuje vše, co je potřeba k plnohodnotnému použití výrobku. Jsou to bezvadné nebo servisované produkty, které ani přes viditelnější opotřebení nepatří do starého železa.

Tato varianta může mít náhradní obal – ochrana je na prvním místě. Své poslání ale výrobek plní stejně, jako by byl úplně nový. Více informací o bazarovém zboží zde.

3 položky
4,5 13×
Shokz OpenSwim MP3, černá
Bezdrátová sluchátka - na lícní kosti, podpora AAC, přepínání skladeb, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX8 - voděodolná a potuodolná, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 98 dB/mW, impedance 8,5 Ohm, výdrž baterie až 8 h
3 419,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AKZ123a9
3,4 18×
EVOLVEO BoneSwim MP3 16GB šedé
Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, na lícní kosti, otevřená konstrukce, Bluetooth 5.1, podpora SBC a MPEG, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX8 - voděodolná a potuodolná, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 90 dB/mW, odnímatelný kabel 0,25 m, výdrž baterie až 5 h
1 779,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EVOa11f
3,4 18×
EVOLVEO BoneSwim MP3 16GB modré
Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, na lícní kosti, otevřená konstrukce, Bluetooth 5.1, podpora SBC a MPEG, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX8 - voděodolná a potuodolná, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 90 dB/mW, odnímatelný kabel 0,25 m, výdrž baterie až 5 h
1 779,-
Rozbaleno
Objednací kód: EVOa11d
True WirelessSportovní, pracovní či na běžné nošení. Jak vybrat sluchátka Shokz? Sluchátka značky Shokz se vyznačují svou odolností, která je předurčuje nejen k běžnému poslechu, ale právě i sportovním aktivitám. Řešení vedení zvuku přes kost eliminuje nepříjemný tlak špuntů, takže můžete sluchátka nosit klidně celý den. Jaká sluchátka si v...
Která jsou ta nejlepší sluchátka v roce 2024? Podívali jsme se na výběr nejlepších modelů v různých kategoriích včetně herních, True Wireless, Hi-Fi a dalších. Řekneme si také, jaké jsou v současnosti trendy mezi sluchátky.
Sluchátka Niceboy HIVE Beans Concert patří k těm nejlepším True Wireless sluchátkům, co portfolio Niceboy nabídne. Zaujmout chtějí kvalitním zvukem díky podpoře kodeků aptX nebo AAC, přívětivou cenou a také dlouhou výdrží. Jak sluchátka obstála v naší recenzi?
Bezdrátová sluchátkaSluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC): Jak fungují a která vybrat S funkcí ANC, tedy Active Noise Cancelling, se setkáváme u čím dál většího počtu sluchátek. Funkce pomáhá eliminovat rušivé zvuky z okolí, například když cvičíme v posilovně nebo jedeme v městské hromadné dopravě, a zvyšovat komfort našeho poslechu. Jak tato funkce...
Nejnovější True Wireless sluchátka od Technics zaujmou špičkovým HiFi zvukem díky až 10mm měničům, aktivním potlačením hluku a dalšími pokročilými funkcemi. Novinek je hned několik a každý model je trochu jiný. Vybrat si tak může každý dle svých preferencí. Jaká jsou...
Samsung předvedl nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds FE, která toho za nižší cenu nabídnou opravdu dost. Budou jistě s přehledem dostačovat mnoha uživatelům. Co všechno konkrétně umí?
Více článků Všechny články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací