Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony UHP-H1B

Zobrazit katalog
Sony UHP-H1B
5 2 hodnocení
Blu-Ray přehrávač 3D, UHD 4K, převod z 2D na 3D, DVD, HDMI, USB, DLNA, WiFi, Screen Mirroring, DSEE HX, SongPal
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  GS505f Prod. číslo:  UHPH1B.EC1 Stránky výrobce

Sony UHP-H1B

Sony UHP-H1B je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.

Blu-Ray přehrávač Sony UHP-H1B má vše, co budete potřebovat ke své 3D televize s rozlišením Ultra HD. Přináší perfektně ostrý obraz z disků 3D Blu-ray a také simuluje 3D převodem obrazu z 2D. To znamená, že i vaše stará sbírka filmů a pohádek dostane nový nádech.

Klíčové vlastnosti

  • Zvuk s vysokým rozlišením a technologií DSEE HX pro více detailů
  • Konstrukce minimalizuje vibrace a snižuje tak zkreslení zvuku
  • Přehrajte téměř jakýkoli typ disku či formát souboru
  • Vysoká kvalita obrazu se zvýšením rozlišení na úroveň 4K s frekvencí až 60p
  • Dva výstupy HDMI pro lepší oddělení A/V a čistší zvuk

Ultra ostrý obraz

Funkce 4K UHD Upscale zvyšuje rozlišení na úroveň 4K se čtyřnásobným množstvím detailů oproti Full HD. Celkem tedy osm milionů pixelů se postará o vysoce ostrý a detailní obraz, což vám umožní spatřit každý detail, i když sedíte blízko u obrazovky. Filmy si vychutnáte v ostřejším podání v rozlišení až 3840 × 2160 obrazových bodů. 

Zvuk ve vysokém rozlišení

Bez kompromisů je také zvukové podání s vysokým rozlišením, a to zejména díky záznamu hudby s vyšší frekvencí než v případě disků CD. Rozeznáte tak veškeré nuance i ve složitých nahrávkách. Navíc patentovaná technologie DSEE HX zvyšuje rozlišení komprimovaných audiosouborů na úroveň blížící se zvuku s vysokým rozlišením. Tímto způsobem se obnoví detaily původní nahrávky, které byly ztraceny v průběhu komprese, a dosáhne se studiové kvality u veškeré vaší hudby.

Vychutnejte si kvalitnější streamování přes Bluetooth s kodekem LDAC. Jedná se o nový kodek vyvinutý společností Sony, která podporuje až 3× vyšší rychlost přenosu než klasické streamování přes Bluetooth. Využívá vzorkovací frekvence až 96 kHz a efektivnějšího systému kódování. Výsledkem je fantastický zvuk, který i po bezdrátovém přenosu kvalitou předčí reprodukci z disku CD.

Ovládání přes mobilní aplikaci

Na zadní straně našly své místo dva výstupy HDMI, digitální optický konektor a také analogový konektor AV. Budete tak mít dostatek prostoru pro televizor, zesilovač, reproduktory či další zařízení. Flexibilitu podtrhuje aplikace SongPal (pro Android a iOS) pro snadné ovládání přes WiFi. 

Parametry a specifikace:

Rozměry (š×v×h):
360 × 50 × 250 mm

Hmotnost:
2,8 kg

Funkce:
Miracast - zrcadlení obrazovky
Snadné nastavení
Vestavěné rozhraní WiFi (2,4 GHz / 5 GHz)

Přehrávání videa/audia/fotografií:
SA-CD (SA-CD / CD), BD-LIVE

Dekódování audia:
FLAC, DSD – DSDIFF/DSF, ALAC, AIFF, HEAAC V.1/V.2/úroveň 2, systém DTS, Dolby True HD

Součást balení:
Příručka s pokyny
Baterie (2× typ AAA)
Záruční karta

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:
» Všechny video přehrávače
» Všechny přehrávače

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Přehraje 4K Blu-ray disk, nebo podporuje jen upscaling? Děkuji..

lze u tohoto výrobku přes konektivitu bluetooth streamovat hudbu z mobilního zařízení (iphone)?

CHtěl bych si tento produkt zakoupit. Chci dosáhnout 60 p, jaký HDMI kabel to zvládne ? Potřebuji to na grafiku a pro filmy. Takže chci mít jistotu od Vás jaký kabel to dokáže a má i Sony něco takového ? Díky

Příslušenství pro Sony UHP-H1B

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací