PET AD homeoffice

Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem

Zobrazit katalog
Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem
Příslušenství na dětské hřiště rozměry 90 x 90 x 50 cm
Kód:  HRAa7865 Prod. číslo:  641938432848
Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem Prodej skončil

Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem

Dětské hřiště je rájem všech dětí, který se neobejde bez nejrůznějšího příslušenství, hraček a potřeb pro děti. Velmi důležitou částí dětské výbavy je dřevěný piknikový stolek s úložným prostorem. Velký stolek CUBS je vhodný pro děti již od tří let. Můžete ho využít na hraní, malování nebo třeba odpolední svačinku. Stolek je určen k umístění venku, ale velmi dobře poslouží také ve větších dětských pokojích. Je vyroben ze dřeva v přírodní barvě a může tak doplnit jakýkoliv nábytek v dětském pokoji, stejně jako další příslušenství hřiště CUBS. Úložný prostor pod deskou stolu můžete využít na uložení hraček nebo jiných drobností. Dejte dětem možnost uspořádat si na zahradě piknik nebo dětskou oslavu u vlastního stolku!

Vlastnosti stolu

  • je vyroben ze dřeva borovice/jedle
  • má rozměr 90 × 90 × 50 cm
  • síla materiálu je 15 mm
  • je vhodný pro děti od tří let
  • má jednoduchou montáž
  • je vyroben v EU
  • má úložný prostor
  • váha 11 kg

Prázdninové posezení u piknikového stolu

Dřevěný stolek CUBS je vyroben z kvalitního přírodního materiálu a je precizně zpracován. Byl testován a schválen v souladu s nejnovějšími evropskými normami a požadavky tak, aby vyhovoval bezpečnostním předpisům. Stolek je určen pro děti, má jednoduchou montáž a rozměr vhodný na hraní, malování nebo zahradní piknik. Pořiďte dětem krásný stolek, který bude mít praktické využití každý den!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Prosi vas,ty miry 90x90x50 cm,ceho to jsou miry? Chtela bych znat miry sezeni,jak vysoko je to od zeme. Predem dekuji

Diskuze a poradna k Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem
Příslušenství pro Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubs Picknicktisch mit Stauraum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubs Picknicktisch mit Stauraum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs - Piknik asztal tárolóhellyel.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací