Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Filly Unicorn - Party house

Zobrazit katalog
Filly Unicorn - Party house
Herní set doporučený věk od 3 let
Kód:  ZI147a Prod. číslo:  ASRT8595582213860 Stránky výrobce
Filly Unicorn - Party house Prodej skončil

Filly Unicorn - Party house

Filly Unicorn je zábavná sběratelská edice určená pro všechny malé milovníky koní. Tito roztomilí koníčci mají krásné dlouhé hřívy a působivé šperky zdobené křišťály. V sadě najdeš stylový domeček, ve kterém si můžeš rozsvítit lampičku a dva koníky. Posbírej všechny Filly koníčky a užij si spoustu zábavy s touto velkou a krásnou zvířecí rodinkou!
 
Parametry a specifikace:
 

Obsah balení:
Domeček
2 Filly koníci
 
Doporučený věk:
3+
 
Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Filly Unicorn - Party house Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Filly jednorožec - strana domu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Filly Unicorn - Party house. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Filly Unicorn - Party house. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Filly Unicorn - Pártház.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací