P&G MS v hokeji_CZ

Ravensburger Malý pony

Zobrazit katalog
Ravensburger Malý pony
Puzzle 100 dílků, doporučený věk od 6 let
Kód:  LP007m Prod. číslo:  4005556108725 Stránky výrobce

Ravensburger Malý pony

Motivy se zvířátky jsou dětmi velmi oblíbené. Toto puzzle tak budem dárkem, se kterým uděláte opravdovou radost. Přitom si můžete být jisti, že pro své děti děláte to nejlepší. Skládáním dílků puzzle děti rozvíjí jemnou motoriku - zdokonalují koordinaci oka a ruky, zlepšují pohyb zápěstí, prstů a manipulaci s drobnými předměty. 

V balení puzzle Malý pony najdete 100 dílků a je vhodné pro děti od 6 let. Toto puzzle si zamiluje každý malý milovník nebo malá milovnice nádherných a hrdých koní. 

Parametry a specifikace:

Motiv:

Malý pony

Počet dílků:
100

Doporučený věk:
Od 6 let

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Ravensburger Malý pony
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Malý pony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens Little Pony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens Little Pony. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Little Pony.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací