Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Playmobil 6670 Vodní hřiště

Zobrazit katalog
Playmobil 6670 Vodní hřiště
Stavebnice doporučený věk od 4 let
Kód:  HRAa7540 Prod. číslo:  4008789066701 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Playmobil 6670 Vodní hřiště Prodej skončil

Playmobil 6670 Vodní hřiště

Také cítíte tu blížící se přítomnost letních dnů? Pořiďte si stavebnici s motivem vodního areálu a zcela propadněte letním hrátkám ve vodě. Vodní areál je vhodným místem pro děti. Vaše ratolesti mají možnost pohrát si se dvěma pečlivě propracovanými postavičkami. Tento snový areál je vybaven červenou skluzavkou, funkční sprchou, vyhlídkou a jedinečnou houpačkou. Dovádějte společně se svými dětmi s touto unikátní stavebnicí.

Proč Playmobil stavebnice?

  • stavebnice rozvíjející tvořivost, hravost a motorické schopnosti
  • podporuje kreativitu a fantazii
  • pestrobarevné, detailně propracované
  • hygienicky nezávadný, stálobarevný materiál
  • motiv: Vodní hřiště (101 dílků)
  • součástí dvě postavičky
  • doporučený věk: od 4 let

Nezávadný materiál

Playmobil je vyroben z hygienicky nezávadného materiálu, který je omyvatelný a nepouští barvu. Dílky stavebnice jsou velmi propracované a tématicky zaměřené. Tentokrát stavebnicí vzbudíte touhu po vodních radovánkách!

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Playmobil 6670 Vodní hřiště Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6670 Vodné ihrisko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6670 Wasserspielplatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6670 Wasserspielplatz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL 6670 Pliccs-placcs placc.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací