Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Dirtwash Dry

Zobrazit katalog
Dirtwash Dry
Sada na údržbu kola, pro základní očistu kola a jeho přípravu před další vyjížďkou
Kód:  SPT10269 Prod. číslo:  5013863060154

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Dirtwash Dry

Sadu Dirtwash Dry na údržbu kola ocení jak profesionální závodníci, tak i rekreační cyklisté. V sadě naleznete vše pro základní očistu kola a jeho přípravu před další vyjížďkou. Pro odstranění mastné špíny a starých maziv je ideální odmašťovač Dirtwash Citrus o objemu 75 ml, který vyniká svými silnými rozpouštěcími schopnostmi. Pomocí plastového kartáče Dirtwash s hřebenem na pastorky a převodníky jednoduše očistíte všechny díly pohonu a další komponenty.

Pro namazání a nakonzervování řetězu je vhodné mazivo TF2 Dry na řetěz Weldtite o objemu 75 ml, které je speciálně určeno do suchých podmínek. Součástí balení je také praktická sada lepení Weldtite Airtite pro případ defektu a plastové montpáky pro demontáž pláště. Dopřejte vašemu kolu profesionální péči a pořiďte si tuto špičkovou sadu Dirtwash Dry.

Obsah sady:

  • odmašťovač Dirtwash Citrus - 75 ml
  • mazivo TF2 Dry na řetěz Weldtite - 75 ml
  • lepení Weldtite Airtite - sada 8 ks
  • montpáka Cyclo Tools - sada 3 ks
  • kartáč Dirtwash na pastorky a převodníky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Dirtwash Dry Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dirtwash Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dry Dirtwash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dry Dirtwash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: száraz Dirtwash.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací