Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Freestyle koloběžky

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Určení
Pro dospělé
(106)
Pro děti
(138)
Nosnost
50 kg
100 kg
-
Barva
Béžová
(1)
Bílá
(10)
Černá
(139)
Červená
(13)
Duhová
(9)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Freestyle koloběžky jsou určené pro extrémní jízdu plnou efektních skoků a elegantních triků. Pro tyto účely jsou náležitě vybaveny. Odolná konstrukce, kvalitní materiály a specifické vlastnosti, jako je pevná vidlice, zesílená řídítka a protiskluzová deska, zajišťují, že freestyle koloběžka na skákání vydrží náročné použití. Jaké další vychytávky nabízí a jak vybrat freestyle koloběžku na míru? Čtěte dále, poradíme vám.

Pokračovat

Freestyle koloběžka – když se chcete odvázat

Freestyle koloběžka je speciálně navržena pro triky, skoky a jízdu ve skateparku. Díky robustní konstrukci a specifickým prvkům zajišťuje vysokou odolnost i při náročném používání. Výběr správné freestyle koloběžky závisí na mnoha faktorech, včetně váhy jezdce, stylu jízdy a úrovně zkušeností. Důležité je také zvážit typ kol a ložisek, které mohou výrazně ovlivnit výkon a plynulost jízdy. Co byste měli vědět před koupí vaší první freestyle koloběžky?


Freestylová koloběžka na triky

Freestyle koloběžka Street

Freestyle koloběžka Street

Freestylová koloběžka na triky

Freestyle koloběžky pro začátečníky

Freestyle koloběžky pro začátečníky jsou navrženy s ohledem na učení základních triků a bezpečnost při jízdě. Obvykle nabízejí pevnou konstrukci a o něco širší desku pro lepší stabilitu, což je ideální pro ty, kdo se teprve seznamují s tímto adrenalinovým sportem. Freestyle koloběžka pro začátečníky je vybavena tak, aby odpouštěla chyby a podporovala postupné zlepšování dovedností.

i

Je pro vás freestyle koloběžka nová? Nezapomeňte na vhodné chrániče

Chrániče jsou pro začátečníky, které freestyle koloběžka zaujala, nezbytné. Pomáhají minimalizovat riziko zranění při pádech, které jsou během učení nevyhnutelné. Je důležité vybavit se kvalitními helmami, chrániči kolen a loktů, aby byla jízda nejen zábavná, ale i bezpečná. Správná ochrana přináší klidnější a pohodovější pocit při osvojování nových dovedností.

Freestyle koloběžky pro pokročilé

Freestyle koloběžky pro pokročilé jezdce jsou vybaveny pokročilými technologiemi a materiály pro maximální výkon. Mají lehkou, ale pevnou konstrukci, což umožňuje provádění složitějších triků s větší přesností. Freestyle koloběžka pro pokročilé se také vyznačuje kvalitnějšími komponenty, jako jsou rychlejší ložiska a odolnější kola, což usnadňuje dosahování vyšší rychlosti a lepší kontroly.

Dětská freestyle koloběžka na triky

Dětská freestyle koloběžka na triky je speciálně navržena tak, aby vyhovovala menší postavě a nižší váze. Tyto freestyle koloběžky jsou lehčí a menší než standardní dospělé modely, což usnadňuje ovládání a naučení triků. Přestože jsou menší, důraz je kladen na bezpečnost a odolnost, aby mohly odolat náročnému používání a zároveň zajistit bezpečnou zábavu. Vybírat je třeba s ohledem na věk, zkušenosti a výšku dítěte, aby jízda byla co nejbezpečnější.


Dětská freestyle koloběžka 12 let

Omrkněte nejprodávanější a nejlepší freestyle koloběžky na našem webu.

Jak by měla vypadat vhodná freestyle koloběžka?

Nejlepší freestyle koloběžka a její výběr by měl být založen na několika klíčových parametrech, které ovlivňují jak výkon, tak i pohodlí při jízdě. Je důležité zvážit váhu freestyle koloběžky, kvalitu použitých materiálů, velikost a typ kol, typ ložisek a také design a tvar desky. Tyto faktory dohromady určují, jak dobře bude freestylová koloběžka manipulovatelná, jaká bude její odolnost vůči opotřebení a jak přesně bude reagovat na vaše pohyby.

  • Ložiska ABEC jsou standardem. Vyšší hodnoty ABEC znamenají lepší přesnost a hladší jízdu.
  • Širší desky poskytují větší stabilitu, zatímco užší desky umožňují lepší kontrolu při vykonávání triků.
  • Hliník a ocel jsou nejběžnějšími materiály. Hliník nabízí lehkost, zatímco ocel zvyšuje odolnost freestyle koloběžky.
  • Lehčí koloběžky freestyle usnadňují, ale mohou být méně odolné. Vyhledejte optimální rovnováhu mezi váhou a pevností.
  • Větší kola zajišťují, že bude freestyle koloběžka rychlejší, menší kola zase lepší kontrolu při tricích. Polyuretanová kola nabízejí dobrý grip a odolnost.

Řídítka na freestyle koloběžky musí být pevná

Freestyle koloběžky musí mít řídítka s velmi pevnou konstrukcí, která si poradí s extrémní zátěží. Právě proto nemají žádné mechanismy pro skládání nebo nastavování. Pohyblivé součástky totiž mohou být pro pevnost konstrukce nežádoucí. T shaped řídítka freestylové koloběžky připomínají písmo T. Jsou vyrobeny ze dvou kusů. Y shaped řídítka na freestyle koloběžky jsou pevnější. Jejich konstrukce se skládá z více kusů spojených do tvaru písmene Y.

i

Jak se kládá freestyle koloběžka a lze to vůbec provést?

Freestyle koloběžka na triky je navržena tak, aby odolávala náročným podmínkám a umožňovala provádění triků, což vyžaduje pevnou a stabilní konstrukci. Proto ji nenajdete ve skládací verzi. Pokud vám stačí klasický scootering a chcete kompaktní konstrukci, vyzkoušejte raději koloběžky skládací nebo městské.

Jak vybrat velikost freestyle koloběžky?

Optimální výška řídítek freestyle koloběžky se oproti všem ostatním koloběžkám liší. Při provádění triků potřebujete mít freestyle scooter pevně pod kontrolou, což obecně zaručí spíše krátká řídítka. Při výběru se můžete odrazit od tabulky uvedené níže. Jak vysoká řídítka má mít freestyle koloběžka?

Výška jezdce Výška řídítek Výška jezdce Výška řídítek
100–110 cm 29–34 cm 150–160 cm 55–60 cm
110–120 cm 34–39 cm 160–170 cm 60–65 cm
120–130 cm 39–45 cm 170–180 cm 65–71 cm
130–140 cm 45–50 cm 180–190 cm 71–76 cm
140–150 cm 50–55 cm 190–200 cm 76–81 cm

Skvělými doplňky na freestyle koloběžku jsou gripy. Ty tlumí nárazy a zajišťují mnohem vyšší jistotu při držení řídítek. Podívejte se do kategorie Gripy na kola a koloběžky.

Co by neměla postrádat freestyle koloběžka? Kolečka s kvalitními ložisky

Freestyle koloběžka na skákání má zpravidla kolečka s kovovými středy, které jsou odolnější než jejich plastové varianty, a kvalitní ložiska. Důležitý je ukazatel tvrdosti koleček a stupnice ABEC označující kvalitu ložisek. Obecně platí, že vyšší číslo ABEC zaručuje kvalitnější ložiska a hladší jízdu. Nejlevnější freestyle koloběžky mohou mít ložiska s ABEC 3, ty nejdražší pak ABEC 9.


Dětská freestyle koloběžka 12 let

i

Jak velká kolečka by měla mít freestyle koloběžka?

Freestyle koloběžka s menšími a tvrdšími kolečky je ideální pro skateparky a hladké povrchy, kde umožňují rychlejší reakce a lepší kontrolu. Větší a měkčí kolečka nabízí lepší tlumení na nerovných površích, vhodné pro street jízdu. Výběr správné velikosti a tvrdosti koleček tak závisí na preferovaném terénu jízdy.

Vidlice a kompresní systémy freestyle koloběžky

Vidlice freestyle koloběžky mohou být závitové či bezzávitové. V druhém případě se pro utažení hlavového složení a řídítek používají kompresní systémy (SCS, ICS, IHC). Freestyle koloběžka s SCS kompresí se pyšní velmi pevnou konstrukcí. ICS systém je velmi jednoduchý a levný. Řídítka se utahují pomocí vloženého šroubu a ocelového ježka. IHC freestylová koloběžka používá pro utažení podložku tlačící na headset, která se dotahuje šroubem.

Freestyle koloběžka s odolným rámem je základ

Freestyle koloběžka s odolnými řídítky by byla k ničemu, pokud by neměla i stejně odolný rám. Ten musí být pevný, aby odolal nárazům a vysoké zátěži, a zároveň být co nejlehčí. Mezi nejčastěji používané materiály rámu patří pevná, ale těžká ocel, lehký hliník, dural nebo výrazně dražší karbon. Při výběru se tak zaměřte na to, na jaké úrovni budete freestyle scooter využívat.

Vyšší nosnost znamená, že je freestyle koloběžka schopna unést těžší jezdce, což je zajištěno použitím odolnějších materiálů v konstrukci. Zkontrolujte maximální nosnost uvedenou výrobcem, aby byla zajištěna bezpečnost.

Při výběru freestyle koloběžky věnujte pozornost také brzdám

Brzdit podrážkou o zem je ideální způsob, jak šetřit kolečka freestyle koloběžky. V některých případech je však nutná i mechanická brzda. V takové situaci můžete volit ze dvou typů brzdových mechanismů. V čem se liší? Pružinová brzda se díky pružince snadno ovládá a vrací se na své místo. Bývá součástí levnějších koloběžek. Flex brzda nemá pružinku, po sešlápnutí se celá prohne. Výhodou je vyšší odolnost a jednoduché ovládání.

Freestyle koloběžka na skákání s kvalitním headsetem

Headset, neboli hlavové složení, je klíčovým prvkem, který umožňuje, aby freestyle koloběžka na skákání umožňovala plynulou rotaci řídítek, a ovlivňuje celkovou ovladatelnost koloběžky. Kvalitní headset zajišťuje hladké a přesné otáčení bez zbytečného tření nebo volnosti. Pro freestyle koloběžky je důležité vybrat headset s dobrou odolností proti nárazům a opotřebení, aby vydržel intenzivní používání a triky.

i

Jak pořídit freestyle koloběžky levně?

Mohou být freestyle koloběžky levné? Samozřejmě. Pokud je pro vás nejdůležitější cena, podívejte se na 100% funkční freestylové koloběžky z bazaru, na které stále platí záruka.

Jak vybrat nejlepší freestyle koloběžky do 3000 Kč

Nejlepší freestyle koloběžky do 3000 Kč nabízejí skvělý poměr mezi cenou a kvalitou pro začínající i mírně pokročilé jezdce. V tomto cenovém rozmezí lze najít modely s pevnou konstrukcí, odolnými materiály a základními funkcemi potřebnými pro jízdu freestyle. Koloběžka v této cenové kategorii často přichází s robustní deskou, kvalitními ložisky a dostatečně pevnými řídítky. Při výběru je důležité se zaměřit na značky, které jsou známé svou spolehlivostí a dobrými recenzemi od uživatelů, aby se zajistila co nejlepší zkušenost za dostupnou cenu.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Koloběžka - freestyle, pro děti, nosnost 100 kg, materiál rámu hliník, materiál madel guma, výška řídítek 83 cm, rozměry nášlapu 4 × 11 × 48 cm (V׊×D), nášlapná brzda, se zadním blatníkem, protiskluzová plošina, materiál kol guma / PU, tvrdost kol 82A, hmotnost 3,3 kg
1 769,-

2.
MASTER Stunt Free style, modrá Skladem > 5 ks u dodavatele
Koloběžka - freestyle, pro děti, nosnost 100 kg, materiál rámu hliník, materiál madel guma, výška řídítek 83 cm, rozměry nášlapu 4 × 11 × 48 cm (V׊×D), nášlapná brzda, se zadním blatníkem, protiskluzová plošina, materiál kol guma / PU, tvrdost kol 82A, hmotnost 3,3 kg
999,-

3.
Street Surfing Bandit Shooter Green Skladem > 5 ks u dodavatele
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,4kg
2 115,-

Další nejprodávanější
190 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
Street Surfing Ripper Bloody Black - Freestyle koloběžka Varianty
4,8 31×
Street Surfing Ripper Bloody Black
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,9kg
Cenová bomba
1 999,- Ušetříte 291,-
Skladem 1 ks
Objednací kód: SPTepic62
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
5,0
Chilli Rocky neochrome
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
Cenová bomba
3 900,- Ušetříte 450,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill09
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Chilli Base modrá - Freestyle koloběžka Varianty
4,8
Chilli Base modrá
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
Cenová bomba
3 100,- Ušetříte 590,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill02
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
Chilli Reaper Reloaded Ghost Blue - Freestyle koloběžka Varianty
5,0
Chilli Reaper Reloaded Ghost Blue
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 90A, velikost koleček 4,72", hmotnost 4,1kg
4 390,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTsco027
MASTER Stunt Free style, modrá - Koloběžka Varianty
5,0
MASTER Stunt Free style, modrá
Koloběžka - freestyle, pro děti, nosnost 100 kg, materiál rámu hliník, materiál madel guma, výška řídítek 83 cm, rozměry nášlapu 4 × 11 × 48 cm (V׊×D), nášlapná brzda, se zadním blatníkem, protiskluzová plošina, materiál kol guma / PU, tvrdost kol 82A, hmotnost 3,3 kg
999,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTkolb003
MASTER Stunt Free style, zelená - Koloběžka Varianty
5,0
MASTER Stunt Free style, zelená
Koloběžka - freestyle, pro děti, nosnost 100 kg, materiál rámu hliník, materiál madel guma, výška řídítek 83 cm, rozměry nášlapu 4 × 11 × 48 cm (V׊×D), nášlapná brzda, se zadním blatníkem, protiskluzová plošina, materiál kol guma / PU, tvrdost kol 82A, hmotnost 3,3 kg
1 769,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: SPTkolb005
4,7 10×
Street Surfing Bandit Shooter Green
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,4kg
2 115,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTepi002
Chilli Reaper Grim - Freestyle koloběžka Varianty
5,0
Chilli Reaper Grim
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,8kg
Super cena
4 200,- Ušetříte 299,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPT5229
Street Surfing Bandit Blast Blue Cr-Mo - Freestyle koloběžka Varianty
5,0
Street Surfing Bandit Blast Blue Cr-Mo
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,4kg
Cenová bomba
2 116,- Ušetříte 234,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTepic70
Chilli Base bílá - Freestyle koloběžka Varianty
4,8
Chilli Base bílá
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
3 100,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill04
Street Surfing RIPPER Myth Silver - Freestyle koloběžka Varianty
4,8 31×
Street Surfing RIPPER Myth Silver
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,9kg
2 408,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTstr002
4,9
Street Surfing Destroyer White Fire Mask
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 7, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
1 822,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTepic77
5,0
Lionelo Whizz Blue Cobalt
Dětská koloběžka s nosností do 100 kg, výška řidítek 82-82 cm, hliník / Ocel, hmotnost 3,4 kg
1 979,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: HRAls1107
Chilli Reaper Gold - Freestyle koloběžka Varianty
5,0
Chilli Reaper Gold
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník a ocel, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,8kg
5 850,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill06
Street Surfing Bandit Blast Olive Cr-Mo - Freestyle koloběžka Varianty
5,0
Street Surfing Bandit Blast Olive Cr-Mo
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,5kg
2 115,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTepic71
4,5
Street Surfing Bandit Shooter Reward
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,4kg
2 116,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTepic059
5,0
Chilli Reaper Wave
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 88A, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,8kg
4 890,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPT7236
Chilli Reaper Reloaded Pistol Petrol - Freestyle koloběžka
Varianty
5,0
Chilli Reaper Reloaded Pistol Petrol
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 90A, velikost koleček 4,72", hmotnost 4,1kg
Zlevněno -13 %
3 800,- 4 390,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTsco025
Chilli Reaper Crown - Freestyle koloběžka Varianty
5,0
Chilli Reaper Crown
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, abec 9 a průmyslová ložiska, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,7kg
5 690,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTsco79
Lorelli Triková koloběžka Fusion Urban Poppy Red - Freestyle koloběžka Varianty
4,5
Lorelli Triková koloběžka Fusion Urban Poppy Red
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník / ocel, ložiska ABEC 7, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,5kg
1 739,-
Skladem 3 ks
Objednací kód: SPTkols168
Chilli Base zelená - Freestyle koloběžka Varianty
4,8
Chilli Base zelená
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
Super cena
3 100,- Ušetříte 289,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill01
Chilli Base růžová - Freestyle koloběžka Varianty
4,8
Chilli Base růžová
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
Cenová bomba
3 100,- Ušetříte 590,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill08
Stiga Hood černá - Freestyle koloběžka Varianty
4,5
Stiga Hood černá
Freestyle koloběžka , materiál ocel, ložiska ABEC 9, tvrdost koleček 90A, velikost koleček 3,94", hmotnost 3,45kg
2 999,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTsc1075
Chilli Base oranžová - Freestyle koloběžka Varianty
4,8
Chilli Base oranžová
Freestyle koloběžka s nosností 100kg, materiál hliník, ložiska ABEC 9, velikost koleček 4,33", hmotnost 3,5kg
3 100,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SPTchill03

Freestyle koloběžky

chytrý zámekChytrý zámek Pealock 2 spolehlivě ochrání vaši sportovní výbavu Chytrý zámek Pealock 2 je kompletně českým produktem, který spolehlivě ochrání vaši sportovní výbavu. A rozhodně nejen ji. Co vše nabídne?
Jízda na koloběžce je nejen praktický způsob přemisťování, ale také skvělá činnost pro efektivní hubnutí. Je však důležité zvládnout základní techniku. Jak na to, vám poradíme v tomto článku. Dočtete se například také o tom, jak si koloběžku správně přizpůsobit.
Je jedno, jestli koloběžku vnímáte jako dopravní prostředek, nebo jako sportovní pomůcku, vyrazit s ní na výlet na výlet je dobrý nápad, kdykoliv můžete. Máme pro vás tipy na zajímavé trasy v ČR i v zahraničí.
helmaJak vybrat helmu na kolo Máte nové kolo a pořizujete i další cyklistickou výbavu? Pak právě vám je určen náš návod, který vás provede dostupnými typy helem.
Pro zábavu, rychlé cestování po městě i nízkou pořizovací cenu. Ať už je vaše motivace ke koupi elektrické koloběžky jakákoliv, možná i vás napadla otázka – která je vlastně ta nejlepší? Na odpověď se podíváme v následujícím článku.
Koloběžky Yedoo jsou ideálním přibližovadlem do města. Svůj model si vyberou děti i dospělí, přičemž jejich společným rysem je spolehlivost, snadné ovládání i hezký design, který vám ve městě ostudu neudělá. Co takhle skoncovat s tlačenicemi v MHD a každodenními zácpami...
Více článků

Freestyle koloběžky

V kategorii Freestyle koloběžky máme právě teď na Alza.cz celkem 190 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné freestyle koloběžky Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší freestyle koloběžky Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší freestyle koloběžky Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v freestyle koloběžky recenze
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací