AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcem s aplikací Alza

KingCamp Premium Single

Zobrazit katalog
KingCamp Premium Single
5 1 hodnocení
Nafukovací matrace - 198 × 76 cm (D׊), tloušťka 7,5 cm, omyvatelná, celoroční, materiál polyester, hmotnost 2400 g, rozměry po sbalení 81 × 18 cm (D׊), tepelný odpor 6,1 m²K/W, bílá barva
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  SPTking37 Prod. číslo:  6927194774842
KingCamp Premium Single 3 299,- Momentálně nedostupné

KingCamp Premium Single

KingCamp Premium Single

Samonafukovací matrace KingCamp Premium Single je luxusním doplňkem pro dobrodruhy, kteří ocení vyšší komfort při spaní. Skvělou výhodou je pak právě její samovolné napuštění. Výška 7,5 cm podpoří kvalitní spánek v každé situaci, a to na jakémkoliv místě. Proti propíchnutí nebo mechanickému poškození jsou použity kvalitní materiály. Délka 198 cm postačí každému výletníkovi a v kompaktním balení má pouze 81 × 18 cm. Nafukovací podložka KingCamp Premium Single má hmotnost 2400 g.

Klíčové vlastnosti matrace KingCamp Premium Single

  • Matrace KingCamp Premium Single se může pochlubit samonafukovací schopností
  • Její tloušťka dosahuje 7,5 cm
  • Odhadovaný tepelný odpor (R-value) 6,1 m²K/W
  • Rozměry rozbalené matrace: 198 × 76 cm
  • Rozměry sbalené matrace: 81 × 18 cm
  • Hmotnost: 2,4 kg
  • Samonafukovací podložka KingCamp Premium Single je vyrobena v bílé barvě

Matraci KingCamp Premium Single snadno sbalíte na cesty

O snadné přenášení matrace KingCamp Premium Single se postará přiložená přepravní taška v černém provedení. Nafukovací podložku zprovozníte během několika málo chvilek. Poskládáte ji do minimalistického tvaru o rozměrech 81 × 18 cm. Její hmotnost činí 2,4 kg. Kompaktní rozměry a nízká hmotnost ji předurčují ke snadnému přenášení. Využijete ji tak pro kempování, výlety, rybaření, turistiku i jiné outdoorové aktivity. Kempingová podložka KingCamp Premium Single vytváří dobrou izolaci od země, tak budete spát vždy v teple a pohodlí.

KingCamp Premium Single
KingCamp Premium Single

Matraci KingCamp Premium Single snadno zprovozníte

Kempingová podložka KingCamp Premium Single se může pochlubit jednoduchým systémem rozložení, který nevyžaduje nafukovací pumpu ani kompresor. Stačí ji rozbalit a ona se sama nafoukne do požadovaných rozměrů. V rozloženém stavu dosáhne rozměrů 198 × 76 × 7,5 cm, kam se pohodlně vejde dospělá osoba. O pohodlné spaní se postará pěnová výplň, která je měkká a chrání vaši páteř. Pro sbalení podložky otevřete ventil, zatlačíte, aby se vyfouknul vzduch a poté ji snadno srolujete. Pečlivým skládáním z ní vyfouknete zbylý vzduch a zbyde vám kempingová podložka minimálních rozměrů.

KingCamp Premium Single se může pochlubit kvalitním provedením

Samonafukovací matrace KingCamp Premium Single je vyrobena z 30D elastického TPU materiálu, který je odolný vůči vlhkosti i mechanickému poškození. Oceníte jednoduchou údržbu. Nafukovací podložka KingCamp Premium Single vám poskytne skvělou tepelnou izolaci, pevný podklad pro zdravé spaní a také odolnost vůči vlhkosti. Je vhodná pro kempování, ale využijete ji také v domácích podmínkách například pro přespání návštěvy. Balení obsahuje také sadu oprav pro případné poškození.

KingCamp Premium Single
KingCamp Premium Single

Skvělá podpora

Samonafukovací matrace KingCamp Premium Single představuje maximální komfort s bočními pražci, které zabraňují pádu na zem.

KingCamp Premium Single

Ventil 3v1

Pro nafukování a vyfukování matrace KingCamp Premium Single je připraven ventil 3v1, který nastavíte do polohy, kterou zrovna potřebujete. 

KingCamp Premium Single

Pohodlné spaní

Spací podložka KingCamp Premium Single je vybavena vrstvou strečové látky a kvalitní pěnou, která vám evokuje pocit, jako byste spali na obláčku.

KingCamp Premium Single

Parametry a specifikace

Barva
Bílá Hotovo!
Typ
Karimatka Hotovo!
Konstrukce
Nafukovací Hotovo!
Hmotnost
2 400 g Hotovo!
Šířka
76 cm Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!

Typ

Typ
Karimatka Hotovo!
Konstrukce
Nafukovací Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
2 400 g Hotovo!

Rozměry

Šířka
76 cm Hotovo!
Délka
198 cm Hotovo!
Tloušťka
7,5 cm Hotovo!

Rozměry po sbalení

Šířka
18 cm Hotovo!
Délka
81 cm Hotovo!
Tloušťka
18 cm Hotovo!

Vlastnosti

Období
Celoroční Hotovo!
Tepelný odpor
6,1 Hotovo!
Vlastnosti
Omyvatelná Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Nevíte se rady s výběrem? Podívejte se do našeho průvodce Jak vybrat karimatku.


» Všechny Nafukovací karimatky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro KingCamp Premium Single Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Premium Single. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KingCamp Premium Single.

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací